Pozdravljeni forumaši in forumašice.
Ker smo se v temah o hrani, krušni peči in kdo peče kakšne pizze že več krat pogovarjali, da bi bilo zanimivo narediti kak BMW pizza meet bo prvi tak dogodek v moji organizaciji. Datum meet-a, degustacije/ocenjevanja (ne bo dobil vsak samo za probat ) bi bil 30.9.2023. Dolgoročna vremenska kaže, da bi nam vreme naj še služilo. V primeru slabega vremena bo zadeva žal odpadla (peč imam zunaj).
Kdo vse bi se tega udeležil in v kakšnem številu (otroci, žena, ...) naj se pripiše tukaj. Prijave zbiram do 25.9.2023, da vem koliko nabaviti materijala.
Bi pa potekalo nekako v smislu: jaz hrana in vsak prinese nekaj zraven (6pack, cola, lahko tudi kakšna spajsi sestavina, ki bi jo hoteli na pizzi ...). Mogoče bi bilo fino tudi zraven oseb in števila napisati kaj bi kdo prinesel. Če pa se ne prinese nič pa bo nastavljen tudi Cookie Jar za prostovoljne prispevke
Za parking ne bo težave. Če bi naredili še kakšno panoramsko pa ne vem, če bom imel čas (je z pizzami kar dela) razen, če se mi kak forumaš ponudi za pomoč .
Dobili bi se pa tukaj: https://www.aktivna-...aistrov-stolp/
Uro javim naknadno.
Urejal krtinovec, 11.09.2023, 20:19.