Mejbi pridem. A lahko s seboj prinesem BG testo?
Pa to smo se mi trije najprej menili, zdej pa lahko že vsak k... k njemu pride na pico
Urejal magic man, 12.09.2023, 19:47.
Pa to smo se mi trije najprej menili, zdej pa lahko že vsak k... k njemu pride na pico Urejal magic man, 12.09.2023, 19:47. |
Prikaži več možnosti
|
Ne dam lih roke stran, ma sem vseeno kr preprican da anita ni glih k... |
Prikaži več možnosti
|
Grob, še ne uradni povzetek udeležencev. Če sem koga spregledal ali je kdo dodatno se dopišite 1. Jerry 2. dylan_dog 3. Zelenc 4. m4tj4z 5. veloce 6. TomE30Cabrio 7. anita_a 8. primitivnež 9. x-driver 10.gusti4u I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
sem še zmeraj za, sploh pa, če bi bil lahko sopotnik npr od trojan naprej. "ve se da", sem od omenjene lokacije naprej, lahko sopotnik tudi v mojem vozu. neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
1. Jerry
2. dylan_dog 3. Zelenc 4. m4tj4z 5. veloce 6. TomE30Cabrio 7. anita_a 8. primitivnež 9. x-driver 10. gusti4u 11. Avtonostalgija 80&90 + 1 |
Prikaži več možnosti
|
Še dober teden.
![]() Jaz imam namen prinesti kaj brezalkoholnega; paket Radenske ali kakšne sladke gazirane pijače, v stilu Pepsi, itd. |
Prikaži več možnosti
|
1. Jerry 12. Chivas Regal +1
P.S. - javim še če pride kakšen beemvejaš iz Dupleka |
Prikaži več možnosti
|
@Krtinovec, katero uro bi se potem zbrali?
|
Prikaži več možnosti
|
Planiram, da bi se zbrali med 12 in 13 uro pri Završkem stolpu oz. Maistrovi vili, kot je bil poslan link. Tam bi spili kako pijačo, mogoče pojedli kak kos gibanice (appetizer pred pizzami Vse finesike pa še javim 25-ega ali takoj dan po, ko bom imel točno število udeležencev. Tisti, ki ste napisani, da pridete, prosim, da samo dopišete, če boste solo ali bo še + kakšna oseba Urejal krtinovec, 22.09.2023, 17:02. I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Velja ne glede na vreme?
|
Prikaži več možnosti
|
Napoved kaže, da bo sončno I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Napoved se še za isti popoldan zmoti, kaj šele za cel teden
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja samo za 30. se ne bodo zmotili. Sem se jaz tako zmenil ![]() I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Dobro |
Prikaži več možnosti
|
V kateri kraj se pa potem šiba iz Maistrovega stolpa?
|
Prikaži več možnosti
|
Cca 1,5km vstran. Dolge Njive. I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Aha ok, sem mislil da bo treba kam v Lj ali kaj podobnega :D
Potrjujem prisotnost za 30.9 |
Prikaži več možnosti
|
do kdaj loh sporočim št oseb? k ne vem, če bom sam al v dveh |
Prikaži več možnosti
|
Ko boš lahko. 1 oseba razlike ne bo igrala tako velike vloge ![]() ![]() I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|