1. Jerry - bom sam, en Jerry je pomojem dovolj xD
2. dylan_dog
3. Zelenc
4. m4tj4z
5. veloce
6. TomE30Cabrio
7. anita_a
8. primitivnež
9. x-driver
10. gusti4u
11. Avtonostalgija 80&90 + 1
12. Chivas Regal +1
1. Jerry - bom sam, en Jerry je pomojem dovolj xD 2. dylan_dog 3. Zelenc 12. Chivas Regal +1 Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Hvala Jerry @ bmwatvfan sem te dopisal na seznam. Prosim poglejte, če se ni slučajno koga spregledalo. Jutri popoldan/proti večeru, ko pridem iz službe sporočim vse finesike oz. zamišljen potek srečanja. Vreme sem gledal. Obstaja maaala verjetnost padavin kar pa nas od srečanja ne bo odvrnilo. Srečanje bo. Če si še kdo premisli in bi prišel: hitro dopisat Urejal krtinovec, 25.09.2023, 19:33. I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz se verjetno opravičujem, do 29.9 imam svetovanje pri BMW, potem pa nazaj na nadomestni dom na Hrvaškem, dvomim, da se mi bo ljubilo voziti po takšnem stingu. Če pa uspem pa pridem, prinesem plato Weißbier, enga Jacka ter dobro voljo, pico pa plačam po potrebi. Hvala za razumevanje ekipa.
HUSTLER FOR LIFE!!! |
Prikaži več možnosti
|
Če se ti bo dalo/uspeš, ti samo pridi. Pizza bo zastonj I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Meni se pa za soboto obeta nek prej nenapovedan dogodek, tako da še vedno nisem šur, če pridem …
|
Prikaži več možnosti
|
Pa ne ravno ti, no Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
1. Jerry - bom sam, en Jerry je pomojem dovolj xD 2. dylan_dog 3. Zelenc 12. Chivas Regal +1 13 bmwatvfen (mogoče še +1) |
Prikaži več možnosti
|
Kot je rekel Jerry. Naj prestavijo I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Za tak dogodek se splača tudi porod prestaviti, če se komu obeta. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Še jaz se prijavljam, upam da ne pride kaj vmes.
![]() 1. Jerry - bom sam, en Jerry je pomojem dovolj xD 2. dylan_dog 3. Zelenc 4. m4tj4z 5. veloce 6. TomE30Cabrio 7. anita_a 8. primitivnež 9. x-driver +1 10. gusti4u 11. Avtonostalgija 80&90 + 1 12. Chivas Regal +1 13. bmwatvfen (mogoče še +1) 14. Nixxon To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
takole je. če me gospodična anita pobere na trojanah, se pridružim. Sam zal ne zmorem, z dedci pa enostavo ni enako zaniimivo par ur voznje. Anita???
Torej Anita, zs, fb, pa sporoči nekako ce si in lp + Urejal m4tj4z, 26.09.2023, 19:32. neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
Kot obljubljeno, da napišem finesike in plan za soboto. Žal ni šlo prej, služba, obveznosti, ... Kot že omenjeno. Dobimo se pri Završkem stolpu oz. pri Maistrovi vili v Zavrhu v Slovenskih goricah. Jaz bom tam z E46 Cabrio - parkirate zraven mojega. Ura je med 12 in 13. Tam bo možen kak kos gibanice in pa pijača. Denar za to vžemo skupaj. Koliko bo vse skupaj stalo ne vem. Sem pa dogovorjen s šefom gostilne, da nam BMW -jašem da skupni račun. Ko bomo zbrani vsi se dogovorimo, če si gremo v živo pogledat (peš od tam cca 400m) muzej na prostem. Bo takrat odprt, ker imamo "vaški praznik" oz. trgatev. Težava tu zna edino biti, da bi ga naj odprl komaj ob 14 uri. Bomo videli. Ga še kontaktiram, če bi za nas lahko kaj prej. Potem se napotimo do mene. Parking za avtomobile nobena težava. Nekaj pri meni. Prostor mi je ponudil tudi sosed direkt čez cesto, po potrebi še moja parcela direkt zraven hiše, ki je pravkar pokošena Potem pa štart pečenja pizz. Kako se bo pa piknik odvijal naprej, ... go with the flow
@ Anita. Zdaj vidiš, da moraš prit. Družba te rabi in pa fantje rabijo prevoz I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Sem jo že jaz rezerviral, tako da...
Hecam se Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Matr je anita oblegana
![]() Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Res je, sem jo prej klical in se je oglasila tajnica,... "ste peti v čakalni vrsti". Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Sami lačni volki okoli nje Najbolje da se Džerija drži... ostali brez prevoza mi delujejo nekako ff Urejal magic man, 26.09.2023, 20:50. |
Prikaži več možnosti
|
Mene je ravno jerija strah
![]() Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Vi se zafrkavate, jaz imam pa resne opravke.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Lepo,da se vas je neki nabral
![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|