A super. Sedaj vsaj vem kdo si Ker nisem vedel. Sem slab z obrazi če smo se že slučajno vidli v preteklosti...
30.9.2023 - BMW forum "pizza meet" v Spodnji Voličini by krtinovec
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
A, to se niste predstavili, kdo je kdo na forumu. |
Prikaži več možnosti
|
Smo se ma ce na 1x spoznaš 10+ novih obrazov potem si vsaj jaz zapomnim vse nike. najbolj mi je ostal v spominu: živjo jaz sem primitivnež
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Nismo se vsi, sploh tisti ki so prišli kasneje. Jaz mislim da vem za vse kdo so in kakšne nicke imajo na forumu, edino YuGo ne vem kdo je... a sva se midva srečala? Si bil ti z M2 ali kaj je bilo tisto oranžno čudo, ki je še dišalo po novem? Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Z Etorejem sva se spoznala letos na njegovem pikniku, kjer pa je bil ful leteč in si me sigurno ni zapomnil, poleg tega mu nisem povedal za nickname. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Ja. YuGo je bil z M2. I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Aha OK, vse jasno Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Ali pa še več srečanj pa se vsi potem že poznamo Urejal krtinovec, 01.10.2023, 20:46. I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Kot sem ti večkrat rekla, trr v dm. Če hočeš keš, pa določi datum. Tale napoved pomladi je kar razočarajoča, mi bi prej. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pol pa predlagajte termin I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Bom rekel tako... jaz nimam nič proti! Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Meni ni težava. Če ste vi za, sem jaz tudi. I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Vreme noče ravno sodelovati. Sicer še dolgo do takrat ampak, ...
Urejal krtinovec, 02.10.2023, 19:29. I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Zna biti, da bo zdaj konec z vremenom, ja. :/
|
Prikaži več možnosti
|
Z datumi je vedno križ in vedno nekdo ne more. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Džeri je črn ko hudič, mot bi se s črno polir pasto namazal
|
Prikaži več možnosti
|