Predstavil bi svojo novo pridobitev in potem temo naprej posodabljal, kaj se z avtom dogaja.
Zadnjih par mesecev sem iskal zanimiv daily, skrbi me ker so novi avti nezanimivi, težki, sploh mi ni nič všeč ali pa je 50k€...
Čez poletje sem dnevno uporabljal kar E30 karavana, ampak je ta malo okoren in je še vedno projektni avto.
Pogoji so bili majhen lahek avto, bencin, ročni menjalnik, brez turbine omejen budget ,...ker delam večinoma krajše razdalje.
Tem pogojem je najbolj ustrezal clio, tudi če sem bil prej prepričan, da ga nikoli ne bom imel.
Nekaj sem jih pregledal, ali so bili slabi ali pa je bila cena zlata, zadnje 2 meseca se ni noben niti prodajal.
Za tega sem slučajno izvedel v pogovoru na dirki in ga šel takoj pogledat in ga vzel.
Doma sicer še ne vejo kaj sem vzel, ampak glede na njihove mnenja kakšen avto potrebujem bi moral ustrezati tudi njihovim pogojem:
- kupi si avto, kot ga imajo vsi
- kupi novejši avto
- nona: črni avti izgledajo dražji in modernejši
Clio 2 RS (172 faza 2), letnik 2003, slovenski avto, prevoženih 205k km, barva črna kovinska
Vogtland vzmetenje homologirano, homologiran izpuh, feltne 15col OZ
Za ostale, ki mogoče ne poznate splošnih specifikacij: Motor F4R 2.0l 172PS 200Nm, 5 brzin, končna 220km/h, teža okoli 1050kg.
Barn find dejansko
Pa še opran, tisti ki hoče pogledat naj nagne glavo
Kot vidno ni kar race ready, je nekaj časa stal in potrebuje nekaj nege in dela. Sprednji del ni kompleten, ampak tudi ne manjka veliko delov.
Kar potrebujem:
- sprednji odbijač od RS-a 172 ali 182 (ali vsaj vse rešetke)
- Xenon luči
- Sprednja havba metallic črna
- Cev klime od kompresorja do požarne stene
Delal se bo velik servis, strongflex puše in še veliko ostalega vzdrževanja. Na cesti bi moral biti spomladi, čez zimo nimam ravno plana se vozit s tem.
Urejal WhiteTiger, 14.09.2023, 08:43.