A Clio 2 pomeni da moraš 2 kupit?
Renault Clio 2 RS
Opa! tole pa že zgleda spodobno... Bo čas da preveriš vozne lastnosti in vidiš ali bo treba še kaj narediti na podvozju...
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Sem misli, da bo enaka ''podrtija'' kot prvi
Feltne so od Twinga? |
Prikaži več možnosti
|
Bo dosti dela čez zimo na obeh hah, nista kar vozna.
1. Clio Želja nardit spodoben daily avto. Notranjost je že napol podrta, globinsko čistim in mažem usnje, zunaj je opran in pripravljen, da ga poskusim spolirat. Za ličarijo se moram še zmenit. Decembra sem se dogovoril za velik servis motorja. Odločam se da bi streho res dal popravit brez barvanja. Kar sem mislil da bo dokaj poceni avto, niti ni in z enimi deli je res bedarija, tudi če so jih delali v Novem Mestu. Recimo zajlo ročne ima RS drugačno kot navaden in je nedobavljiva. Bom moral par delov naročit iz Anglije, recimo plastiko okoli meglenke, zgornji grill. Cev klime in črno haubo vsaj upam da dobim pri nas.
2. Clio Avto je na novo pobarvan, avto slovenski, motor ima okoli 200k km. Moram pa res vse pregledat kako je bilo narejeno in dokončat. Sprednji del vzmetenja ni od RS-a, ampak bom dobil v Angliji. Ostalega še nisem niti imel časa pregledat. Tega bom malo boljše zrihtal, ampak upam da ne preveč, polipuše, pletene cevi zavor, 182 izpušni kolektor (4-2-1), Bilstein B14... Ampak s tem avtom se mi sploh ne mudi. Te feltne so gor tolko da je mobilen, drugih niti še nimam. Gor so nizke gume in nasploh je nekam zelo nizek. |
Prikaži več možnosti
|
Legenda.
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
A to maš dejansko namen imeti 2, al 1 ga zrihtat in obdržat 1 ga pa zrihtat in preprodat? |
Prikaži več možnosti
|
Zaenkrat imam namen oba zrihtat in obdržat |
Prikaži več možnosti
|
Kaj pa je point imet dva enaka avtomobila?
|
Prikaži več možnosti
|
Enga za punco enga za njega |
Prikaži več možnosti
|
Ko bos narocal iz Anglije, javi bi se jaz nekaj. Pa si razdeliva stroske
![]() Where too Much is just right! |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ti clioti so res igrače. Sem imel par let nazaj 182. Razen sinhronov v menjalniku ni bilo nikoli večjih težav. Jaz sem imel CUP podvozje s par dodelavami in se je res super peljal. Se mi pa doma še valjajo te pokrovi meglenk pa mogoče še kakšna malenkost. Javi se v ZS, če te zanima |
Prikaži več možnosti
|
Sej nisem iskal 2 avtov hah, tako je naneslo. Kupil sem 2 v kompletu.
Mogoče Edino je kar 500€ na avto za zavarovanje in cestno takso letno. Že zdaj imam 3 avte za celo leto registrirane... |
Prikaži več možnosti
|
Bo malo težko, razen če bi se šlo za cel kontejner hah. Nekaj bi naročal direktno od trgovin, nekaj direktno od fizičnih oseb, ki kosajo avte... Pa moram carino in davek zračunat, kako se mi splača naredit. |
Prikaži več možnosti
|
Ok Where too Much is just right! |
Prikaži več možnosti
|
Tale z dvema karavanoma pa je perfuknjen... Sorry, človek z denarjem in brez idej.
Dva clia razumem, to imaš lahko enega daily in kolikor toliko stock, enega pa pa dodeluješ v hardcore track car..
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Opala, celo digitalna klima - prava redkost v teh avtomobilčkih.
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Če boš mel kaj od zadnjega podvozja viška (fedri, amortizerji), se priporočam... Fun is not a straight line! |
Prikaži več možnosti
|
Še malo prezgodaj za to hah. Zakaj rabiš? |
Prikaži več možnosti
|