Znamka: BMW
Model: 320d E46
Letnik 1. registracije: 2002/5
Dejanski letnik vozila (leto izdelave): 2002
Barva vozila: Shawrz II
Tip menjalnika: Ročni
Moč motorja: 110kW
Kilometri: 570xxx
Realnost kilometrov: 99%
Oprema vozila (seznam):
-Multifunkcijski športni volan
-Športni sedeži
-Navi (okvara ekrana)
-CD veksler
-Senzor za dež
Splošna brezhibnost vozila (bi danes opravil tehnični pregled?): da
Tehnične napake vozila: Prtljažnig se ne odpre (fuc motorcek) , zadnje steklo se odpira samo z ključem. Pri hladnem vžigu se sliši ropot auspuha, po parih minutah zvok izveni. Levo ogledalo se ne pomika (motorček), zadnji motorček brisalca ne deluje.
Vizualne napake vozila: Rja na sprednjem levem in desnem blatniku, sprednjih in zadnjih vratih na levi strani, pri prtljažniku. Popokan zadnji odbijač. Zaradi manjše nesreče je nastradal sprednji odbijač, posledično ni pokrova pod motorjem, povešen tapecirung.
Pretekla omembe vredna popravila: V zadnjih dveh leti menjani sprednji in zadnji armotizerji, puše na mostu, nosilci motorja, senzor pritiska goriva, maf filter, jermenica glavne gredi in jermeni, vsi ležaji, diski spredaj in zadaj, tesnilo na turbini in še kaj.
EGR OFF, odstranjene lopute na motorju.
Moj opis vozila: Avto je v moji lasti 5 let, sem 4. lastnik, vsa zgodovina avta je znana. Avto je večino svojega življenja vožen na avtocesti Iz strani prejšnjega lastnika in mene. Zaenkrat me še niti enkrat v petih letih ni pustil na cedilu.
Kar se tiče mehanskih zadev se na avtu ni šparalo, druga zgodba je karoserija, za čuda podvozje ni rjasto in nima "lufta". Ima majhno porabo 4.6L/100km, ne pije olja niti hladilne tekočine, turbina v dobrem stanju, sklopka ne drsi, avto ne kadi.
Cena: 1000€
P: E46 320d touring
Objavil
ivan76
, 21.09.2023, 02:12
2 odgovorov v temi
|
Prikaži več možnosti
|
Lepa notranjost. Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
up
Pravkar menjani sprednji vzmeti. Ceno spuščam na 900€ ker grem naslednji teden po drug avto in bom tega odjavil iz prometa. |
Prikaži več možnosti
|