P: Ura Garmin Marq adventurer
|
Prikaži več možnosti
|
Sem mislu, da ko kupiš štromarja, takrat nehaš šparat. Ti pa vse živo prodajaš hehe.....
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Po mojem on, pač ima, da lahko, vse, kar misli, da je uporabno kupi, potem pa po pol leta vidi, da stvari ležijo....... in ja vsaj tako pameten, da bo nekako prodal, meni še obleži to kje, ali pa šenkam..... |
Prikaži več možnosti
|
Ce ne bos prodal in se ti bo prah nabiral, ponudim vijolico.
Sem v nakupu smart watcha sam glede na to da je digitalen produkt se mi ne daje vec kot toliko.
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|
Zelo realna cena za uro, ki uporablja staro tehnologijo. Garmin je dobro naštudiral kako potegniti fičnike ven iz žepa ljudem. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja sej razmisljam, ce ne bo boljse ponudbe do konca tedna jo dam za 500
|
Prikaži več možnosti
|
Tocno tako. Ze tko mam prevec stvari, pa pol vsake tolk mi dopizdi pa dam prodat. Moram se smucarsko opremo nekam spravit ker mamo teh smuck pa pancerjev celo klet pa vse premajno za mulce |
Prikaži več možnosti
|
No evo. Potem pa javi če imaš kakšne smučke in pancarje za cca. 155 cm visokega otroka s številko čevljev 39-40?
LP
|
Prikaži več možnosti
|
Mam :-) ene ful dobre fischer, tamali je res uzival lansko leto, zdej je pa 15 cm vecji kot lani in so adjjo…
|
Prikaži več možnosti
|
Koliko je stara? Prilepi se prosim kaksno sliko, bi me zanimala, ceprav imam nagledano gen. 2. Freude am Fahren |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Moja ponudba velja, ce se bos odlocil mi javi v nekem dogkednem casu :-)
A ma se jej garancije slucajno?
|
Prikaži več možnosti
|
Mislim, da ni več v garanciji. Bom še počakal malo, če se kdo opogumi. Drugač je ura kr huda, res ma dobre funkcije, vseen je to garminov top model. |
Prikaži več možnosti
|
Seveda, saj ti privoscim da dobis cim vec za njo, glede na ceno nove
|
Prikaži več možnosti
|
Ja so kr drage ratale, pa odkar sem jo jest kupil je sla cena se ful gor…
|
Prikaži več možnosti
|
a imaš v gt3 rumene pasove? mogoče zato rumeni paščki na uri? neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
Ne sivi so tam. Se pa da te pascke dokupit v veliko barvah, sam stane 160 eur sam pascek, tko da majo kr dobre marze :-)
|
Prikaži več možnosti
|
na aliexpressu so po 10 eur
https://www.chrono24...-id29085691.htm evo, nov za 1250. 500 je smesna cena, jurja pa mogoce majcken prevec https://www.chrono24...-id29085691.htm katerega Garmina pa sicer nosiš? |
Prikaži več možnosti
|
Pred časom se je na bolhi prodajal Marq Adventurer Gen2 z novim oled ekranom za 1300 eur. Tako da nekje med 500-900 je kar realno za Gen1. So pa to dobre ure, ohišje je precej višje kakovosti kot na Fenixih. |
Prikaži več možnosti
|
Jst ne mislim zbijat cene, jaz sem samo ponudbo dal. Je pa treba vedet da elektroniko in klasicno uro ne gre primerjat po padcu cene.
Ce bi bil to nek longiness avtomat za 1500€ nov, bi bil rabljen v takem stanju 200-300€ cenejsi od novonabavne.
|
Prikaži več možnosti
|