Air suspension
Pozdravljeni,
Pa sem prišel do tu. BMW e61 520d 177hp 320k km Kaj priporocate da preverim predno gre na servis. Imam tudi delavnico lahko kaj pošraufam. Je bilo pa tako da je crknil akumulator u nulo. Tudi vrat se ni dalo odklenit na dalinca. Sem moral na peš. Potrm pa 12v pod haubo da sem lahko odpl prtlaznik. Probali zalaufat na kable pa ni slo ker so bili slabi kontaki in je autobsamo pocepnil in nekaj je klikalo. Zamenjal akumulator. Zdaj pa sveti tale lucka. Kaj predlagate. Sem snel kaksen kabel ko sem menjal akumulator zadaj desno? Hvala za predloge. Lp T |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Na tester in resetiraj napako. Akumulator si vpisal?
Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Sva pri sosedu resetirala napako. Akumulator pa se nisva vpisala...
Lucka zdaj ne sveti ampak avto je pa zdaj nižji kot na sliki pa ko se prljes kompresor nic ne zalaufa da bi ga dvignil |
Prikaži več možnosti
|
Zapelji se do schumija, da ti zadeve zrihta tako kot je treba. Vidim da si iz Ljubljane, do njega imaš 20 minut vožnje, nima smisla ugibat, ker dejansko lahko forumaši samo ugibamo. Schumi ti bo zadevo spravil v red za simbolično vsoto, tule gor lahko debatiramo v nedogled in ne bomo nič rešili. Če se seveda želiš vozit, ker E60/61 ponavadi nimamo samo za skoke do najbližje trgovine. Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Sem zamenjal rele in zdaj je vse ok in deluje vse normalno.
Hvala za pomoc |
Prikaži več možnosti
|