1985 Ford Granada Turnier
Pozdravljeni, imam Granado mk2 l.82 in potrebujem par kosov na podvozju, ve kdo mogoce za koga ki bi ta avto imel za dele? Hvala za pomoc
|
Prikaži več možnosti
|
Žal ne vem kdo bi imel dele in ti tu ne morem nič pomagat, si me pa spomnil na moj prvi avto ki je bil Ford Consul, coupe izvedenka Granade Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje. |
Prikaži več možnosti
|
Kupi nove kose, v usa so smešno poceni. Nekaj nanese še poštnina in carina ampak boš vsaj dobil.
https://www.rockauto...rd,1982,granada
Evoti še koda za 5% popust.
Code: 265105956236402532
Your code expires on June 7, 2024, 12:00 Midnight CT, so do not wait! |
Prikaži več možnosti
|
Potrošni material ni problem tudi pri nas, deli podvozja kot so roke itd. me zanimajo |
Prikaži več možnosti
|
Nisem imel v mislih potrošnega materiala.. Če klikneš na link in izbereš motor ter kategorijo podvozje dobiš tudi roke.
2 klika dalje in si tukaj..
https://www.rockauto...ntrol arm,10401 |
Prikaži več možnosti
|
Tega pa nisem videl, hvala, cena je res ugodna, vendar zadnjih pa ne najdem? Zadnje me najbolj zanimajo saj so moje prerjavele, sem jih našel v Evropi samo stane kos 500€ |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Tale evropska na fotki ima kar konkretne zavore. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Ta je heavy tuneana, ima Koenigsegg mašino 2000 HP not.
LP,Moebius
|
Prikaži več možnosti
|
Možno ja, na to sploh nisem pomislil. Naša si zelo dosti potrošnega materiala deli z Ford Transitom |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Je zanimivo to, mogoče še kaj pametnega zvem :D |
Prikaži več možnosti
|
No da predstavim kaj sem pripeljal domov
Kljub temu da je lepo ohranjen, je pa nekaj rje le za popravit...Moral bom na novo naredit del "frame raila", nekaj rje je na desnem blatniku, so pa pragi brez rje in se lahko avto popolnoma normalno dvigne. Največji problem pa je na zadnjih rokaj, saj zadnja leva roka več ni v zdravem stanju in avto že visi na levo.
Imam že naročeno ogrommo delov za velik servis motorja in vse okoli njega, rabljene roke sem našel na Allegro, katere bom speskal in dal prašno barvat, seveda bom menjal tudi vse puše. Rje se bom pa najbrz lotil čez zimo, saj bi se vseeno letos rad malo vozil
Urejal AsdAsd, 25.05.2024, 16:37. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Vbistvu je skoraj isti avto kolikor mi je uspelo izvedet, maska bi naj šla križ kraž |
Prikaži več možnosti
|
Na podvozju bi moral menjat vse puše, nekatere so dobavljive nekatere ne, mogoče ve kdo za kako podjetje v Sloveniji, kjer izdelujejo puše po vzorcu ? |
Prikaži več možnosti
|
Vsak strugar, če bi šel na kakšno tehnično plastiko. Si preveril polyuretan ponudnike? Če ne, pa obstaja tudi DIY. Kupiš 2k polyuretan (trdoto izbiraš med 50-90sha) izdelaš kalupe in uliješ. |
Prikaži več možnosti
|
Nekaj poliuretanskega sem našel v Angliji (PowerFlex), ampak če bi le šlo bi ostal na gumjastih pušah. |
Prikaži več možnosti
|
Malo sem že napredoval, uspelo mi je odstranit stare puše iz zadnjih rok, šlo je dosti lažje kot sem pričakoval. Za eno pušo sem si pomagal z orodjem za puše za E46/E39, drugo, katera pa je imela železen obroč še okoli pa sem moral uporabit malo drugačen pristop. Menjal jih bom z poliuretanskimi pušami. Ta teden nesem roke na peskanje in prašno barvanje, potem pa sledi sestavljanje |
Prikaži več možnosti
|