Ne vem zakaj mi tale nova serija deluje kot da je širša in krajša od prejšnje, pa sem prepričan da je prej daljša. Samo proporci so mi taki. Sem pa vesel da sploh še delajo roadsterje, glede na ukinjanje modelov in to celotno SUV norijo.
BMW Z4 M40i (G29)
Isto jih narediš, samo vidiš jih ne, ker se svetloba ne odbija od površine. |
Prikaži več možnosti
|
Za barvanje me pa res zanima kako je. Jaz bi po logiki rekel, da je zihr zahtevnejše kot pri navadnih barvah. So pa pri Makomi, ko sva naročvala avto, rekli, da imajo dosti takih primerov in da jim sploh ni problem poštrihat. |
Prikaži več možnosti
|
Je daljši novi model, ima pa krajšo medosno razdaljo. Pa precej širši je. Je pa dizajn tak, da čisto zakrije dolžino in naredi avto čokat namesto elegantno dolg. Mene to moti pri novem modelu. Poleg tega, da ima preglomazen gobec, sprednja kolesa preveč nazaj in kolesa na celem avtu zgledajo majhna. |
Prikaži več možnosti
|
Kar se ne vidi ne boli ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Meni je pa ravno to všeč, da ima previse in izgleda širok. In v živo mi izgleda izgleda precej bolje kot na slikah, sploh odbijač/odprtine na slikah izgledajo večje in bolj moteče kot so v resnici Če bi država vedela, kaj je dobro zame, bi mi dala 100 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|
Vidm da je tema oživela, lepo!
Js ga mislm prpelat iz nemčije enkrat do poletja, ciljam na portimao plavga ampak je izbira slaba. Zanima me, kakšna je kj zvočna izolacija na avtocesti s streho, ker bo to moj edini avto in se bo pelu poleti in pozimi. |
Prikaži več možnosti
|
Hja, šumelo ti bo, ampak brez da probaš ne boš vedel, če ti bo znosno ali ne.
|
Prikaži več možnosti
|
Cepke za daljse fure pa je reseno.
|
Prikaži več možnosti
|
Neugodna izbira za edini avto. Utesnjena kabina, mali gepek in da ti odgovorim, na avtocesti je zelo glasen. |
Prikaži več možnosti
|
Ko je že ravno debata o glasnosti cabriev na AC z zaprto streho - vedno me je zanimalo, kako glasni so kaki Mercedes S cabrio, RR, Bentley, ipd. Je ogromna razlika proti Zjem ali je podobna pašta? Nekaj izolacije si predstavljam, da imajo pod platnom, ampak šum je bolj od roba okoli stranske šipe ponavadi. |
Prikaži več možnosti
|
S kabrio je kar tih, je pa seveda več čričkov kot v S kupeju, je pa na splošno precej tišji od navadnih kabričev. Mal se pa vseeno sliši, ni isto kot kupe. |
Prikaži več možnosti
|