Skoči na vsebino

P: 2004 E46 316i limuzina

- - - - -

• Tema je zaklenjena. Tema je zaklenjena.
30 odgovorov v temi
e60va
e60va
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 541

Pa saj cena ni pretirana, jaz sem več zmetal v micro l. 99, ki je gajba proti e46. Samo kot je že nekdo rekel, večina išče r6, malo počakat, pa se bo našel kupec.
Prikaži več možnosti

salle
salle
  • Uporabnik
  • Sporočil: 86
  • Avtomobil: Bmw e46

Hja, odgovor ni enostaven, zato mi je pa tudi vsec prebirati razlicna mnenja. Jaz se z vprasanjem prodati ali ne ukvarjam ze par mesecev, pa se nisem prisel do definitivnega zakljucka.
Saj cena 2.5k ni fiksna. V bistvu sem ga mislil dati za okrog 1.5k, idealno kaksnemu pubecu ki bi cenil starejsi, a urejen avto. Tako sem jaz kupil svojega prvega E36, od uporabnika stone tukaj, in sem imel tisti avto izredno rad. Zaradi tistega avta sem sploh vzljubil avte, ce se prav spomnim sem bil star 19 ali 20 let, pa mi nekaj pravi da stone ni glih nujno potreboval tistih 700€ ki jih je dobil za avto, jaz sem pa v njem zelo uzival.
Kakorkoli, narocil sem se nove vijake za pritrditev tepihov v avtu, ker so glave malo posnete.

Če ga daš za tolk ga jaz vzamem.
Prikaži več možnosti

alesh
alesh

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 449
  • Avtomobil: E46 323Ci

In potem bo cez 1 teden na anet za 2k :-D
Imej lepo objavljen oglas, garazo imas, morda pa se najde kak ljubitelj in ga odpelje za kako stotko manj.
Prikaži več možnosti

invisuu
invisuu

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 112
  • Avtomobil: 330Ci

Meni res ni denar primarni motivator, v avto sem zmetal za servise več v zadnjih 10ih mesecih kot bi danes zanj dobil, dobesedno. Meni se zdi škoda, da bi avto sedel nekje v garaži in delal par sto - ali celo par deset - kilometrov na leto.

Pred sedmimi leti sem ga kupil pri 156k km, sedaj ima 196k km, kar pomeni da smo naredili 40k km v 7ih letih. To ni niti 6k km na leto, pa je bil primarni in edini avto za celo družino. Malo se mi zdi neumno imeti 2 avta za <6k km na leto.

Prikaži več možnosti

krtinovec
krtinovec

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 417
  • Avtomobil: e46, g21, f39, S1000R

Meni so se lani na tehničnem delali norca, ko sem s kabriom (e46 330ci) pršel tja in so videli, da sem z njim naredi v celem letu genau 1000km. Vstran ga pa ne dam  :-D

I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324

Prikaži več možnosti

invisuu
invisuu

Začetnik

• Uporabnik

Hja, če bi moj bil 330Ci tudi ne bi niti razmišljal, da bi ga stran dal :D

Urejal invisuu, 30.06.2024, 18:32.

Prikaži več možnosti

alesh
alesh

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 449
  • Avtomobil: E46 323Ci

Meni so se lani na tehničnem delali norca, ko sem s kabriom (e46 330ci) pršel tja in so videli, da sem z njim naredi v celem letu genau 1000km. Vstran ga pa ne dam  :-D

Enako tocno 1000km na nekaj brez strehe, pa me tip poklice v kanal, da bi mi rad nekaj pokazal. Pa si mislim, koji qu..., ce je vse ok. Pa pridem dol, pa mi kaze pajcevino na zadnji obesi in sva se samo smejala :-D
Prikaži več možnosti
    • M-arko in krtinovec uporabnikom je všeč to sporočilo

invisuu
invisuu

Začetnik

• Uporabnik

No, jaz sem tudi malo pajčevino spihal z njega danes in ga peljal en krog po ne vem kolkih tednih. Še vedno je fajn za vozit, še vedno je lep :)

Je že nazaj v garaži. En forumaš se je javil, da bi mu bil zanimiv. Ima doma swap za na 330 in bi mu menjal mlinček, kar je za moje pojme največja hiba tega avta. To bi bilo super naslednje poglavje za ta avto - bomo videli, če ga prepriča na ogledu.

EDIT: Aja, da ne bo izpadlo nesramno, z uporabnikom "salle" sva se slišala po telefonu, nisem ga ignoriral.

Pripete slike za predogled

• IMG_8298.JPEG
  • IMG_8299.JPEG
  • IMG_8303.JPEG

Urejal invisuu, 18.07.2024, 17:13.

Prikaži več možnosti
    • Tomzl, panzer in Zelenc uporabnikom je všeč to sporočilo

Zelenc
Zelenc
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 486
  • Avtomobil: MTB

M54B30 bo v tem avtu povsem druga zgodba. :)
Prikaži več možnosti

invisuu
invisuu

Začetnik

• Uporabnik

Avto je prodan, tema se lahko zaklene. Prvič po ~15ih letih sem brez BMWja.

Še malo za zabavo, poštemplana cela servisna knjiga in vsi servisni listki pri 20 let starem avtu od novega do danes, pa zadnja slika pred slovom :)

Upam, da bo novemu lastniku dobro služil.

Hvala vsem za komentarje in mnenja. LP

Pripete slike za predogled

• IMG_8323.JPEG
  • IMG_8324.JPEG
  • IMG_8326.JPEG
  • IMG_8327.JPEG
  • IMG_8328.JPEG
  • IMG_8330.JPEG
  • IMG_8331.JPEG

Urejal invisuu, 22.07.2024, 18:36.

Prikaži več možnosti

primitivnež
primitivnež

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 294

Upajmo da je šel v dobre roke :)

Prikaži več možnosti
    • invisuu je všeč

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.