Ke do Bistrice se zategn
.
LP A.
Bistrica je vleka, malo bolj točno lokacijo
Bistrica je vleka, malo bolj točno lokacijo |
Prikaži več možnosti
|
Samodejna menjava pasu ni v EU omejena, jo imajo novejši letniki iz tovarne |
Prikaži več možnosti
|
To je da držiš smernik in menja pas?
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Če imajo v reklamah za letnike 20219, ko je prišeč ven iDrive 7. Naj pa bi bilo omejeno na države, ne vem katere. Če je kakšen stručko na štajerskem, da bi mi vse ocpije, ki niso v SLO aktiviral, mogoče so še kakšne dodatne. Ima kdo kakšen seznam, ka jse lahko skodira? |
Prikaži več možnosti
|
Sem našel KitTehnik, bom tam povprašal. |
Prikaži več možnosti
|
Pri meni se ga dotakneš (tisto da smernik utripne 3x), pa zamenja pas, ne rabim nič držati.
Ni to pogojeno z iDrive 7, temveč z asistentom. Meni ni delal nikjer, dokler si ga nisem skodiral. Opcije sploh v iDrive ni bilo. Pri G20 vem da je pogoj da ima Driving Assist Pro.
|
Prikaži več možnosti
|
To sem mislu
LP A.
P.S. Ni lih čisto v S. Bistrici Urejal Andy04, 14.01.2025, 07:54. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
V centru Zgornje Polskave je. Je pa občina Slovenska Bistrica ja Urejal panki_86, 14.01.2025, 08:50. |
Prikaži več možnosti
|
Moj menja če držim, mam pa DA Plus.
|
Prikaži več možnosti
|
Potem je to očitno drugače pri X3... Pri meni je tako: Urejal panki_86, 14.01.2025, 10:15. |
Prikaži več možnosti
|
Torej si dal skodirat? Jaz imam X3 z DA Plus.
Kaj to se tudi skodira, da ne zahteva vsake toliko časa posegov na volanu? |
Prikaži več možnosti
|
Dobra muska
LP A. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Ja, jaz imam celi avto prekodiran in to večkrat Za to da ne rabiš dotikati volana rabiš neoriginalni modul v volanu. Ne vem pa če dela z Driving Assist Plus. |
Prikaži več možnosti
|
Nič še nisem kodiral, tak je original, tud v navodilih piše kak to deluje.
|
Prikaži več možnosti
|
Moraš po vsaki nadgradnji vsako stvar na novo spet skodirat, al lahko s kako konfiguracijsko datoteko vse naenkrat narediš? To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Ce zelim v idrive6 vključiti novice in vreme moram zakupiti
https://www.bmw.si/s...ctedBoosterL_si ali obstaja kaksen cenejši paket? Predvsem pa me zanima ali mi bo v slo delal rtti in ce si lahko nastavim slovenske novice. Recimo rtv slo? Urejal slo, 23.01.2025, 15:40. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz jih primerjam med seboj, pa vem kaj spreminjam. Ni dobro prepisovati datoteke, ker je možno da je z novim SW kaj dodano ali spremenjeno. Se mi je že večkrat zgodilo da so bile dodane opcije. |
Prikaži več možnosti
|
Je šla pa kar precej gor cena tega booster paketa. Ravno imam za podaljšati pa vidim, da je 129 EUR. Lani je bil 89 EUR. Očitno so tu not zapakirali te FSC kode, ki so jih kao sprostili |
Prikaži več možnosti
|
Za vreme je dovolj RTTI. Za novice pa ne vem.
LP A. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|