Skoči na vsebino

G90 M5

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
405 odgovorov v temi
sssimon
sssimon

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 346
  • Avtomobil: Sort of a BMW

Če se misliš dosti voziti na daljše poti CS ni ravno dobra izbira, je manj izoliran in pa tudi sedeži so bolj trdi in školjkasti, za dirkat pa tudi ni ker je prevelik. Je pa nekaj posebnega in za pogledat je dosti bolj brutalen napram navadnemu od zunaj in od znotraj, to je bolj avto za v zbirko za BMW ljubitelja in bo na dolgi rok sigurno cenjen.

Glede na teste in da je bil avto leta, ko je prišel ven, je vrhunska zadeva. Res vsi novinarji so ga ful hvalili. Za daljše poti itak nimaš takega avta, je pa dober križanec, oz. malce kompromisa je treba na vsaki strani, je pa dober v vseh pogledih, tudi na progi. Razlika v teži z novo M3 je minimalna, s karavanom je pa tu tu. Pa je M3-jev veliko na dirkališčih.

Prikaži več možnosti

M4-CS
M4-CS
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 901
  • Avtomobil: Vsakega nekaj

Glede na teste in da je bil avto leta, ko je prišel ven, je vrhunska zadeva. Res vsi novinarji so ga ful hvalili. Za daljše poti itak nimaš takega avta, je pa dober križanec, oz. malce kompromisa je treba na vsaki strani, je pa dober v vseh pogledih, tudi na progi. Razlika v teži z novo M3 je minimalna, s karavanom je pa tu tu. Pa je M3-jev veliko na dirkališčih.

Saj ne pravim da je slab, je top avto, M5 je pa ravno dober za dolge poti z kancem športnosti, ni pa vse v teži, je pač velik avto in posledično neroden. Pa M5 CS motorji imajo bistveno več moči kot pa na papirju, zato tudi takšne reakcije na testih. Bmw-ju ravno ne gredo dobro v prodajo te limited verzije, ni bil nobeden problem dobiti M5 CS ali pa M4 CS-CSL, pri Porschu ali pa Ferrariju se pa stepejo za te serije. Kot zanimivost, ko je prišel ven so mi ponujali 850i od Jeff Koonsa, se ne spomnim točno cene, ampak je bila kar visoka pa itak mi avto nikakor ni všeč in se je prejšnji teden prodajal na avkciji in se ni prodal pa je bila sramotno nizka cena.

https://news.dupontr...50i-jeff-koons/

Evo sem našel mail. 402.000,00 EUR.

Spoštovani!

BMW Group mi je ponudil edinstveno možnost, da Vam lahko ponudim ekstremno limitirano vozilo' zbirateljsko vozilo', ki bo narejeno v le 99 primerkih.

Celotna regija ( Avstrija, Srednja Evropa, Vzhodna in Jugo Vzhodna Evropa) dobi zgolj 2 vozili.

CENA 402.000€

Več v spodaj priloženem linku.

Press release: LINK

Jeffrey Lynn Koons je ameriški umetnik, priznan po svojem delu, ki se ukvarja s popularno kulturo, in njegovimi skulpturami, ki prikazujejo vsakdanje predmete, vključno z balonskimi živalmi iz nerjavečega jekla s površino zrcalnega premaza.

Umetnine

Za več informacij , me prosim kontaktirajte.

Prikaži več možnosti
    • sssimon je všeč

Nixxon
Nixxon
  • Globalni moderator
  • Sporočil: 68 879
  • Avtomobil: sivo povprečje

Se strinjam, jaz tudi ne bi hotel take 8ice. Izgleda kot kak JDM drift projekt za na cesto.

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti
    • Compact-3 je všeč

Black One
Black One

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 91
  • Avtomobil: Italijanska gajba

Saj ne pravim da je slab, je top avto, M5 je pa ravno dober za dolge poti z kancem športnosti, ni pa vse v teži, je pač velik avto in posledično neroden. Pa M5 CS motorji imajo bistveno več moči kot pa na papirju, zato tudi takšne reakcije na testih. Bmw-ju ravno ne gredo dobro v prodajo te limited verzije, ni bil nobeden problem dobiti M5 CS ali pa M4 CS-CSL, pri Porschu ali pa Ferrariju se pa stepejo za te serije. Kot zanimivost, ko je prišel ven so mi ponujali 850i od Jeff Koonsa, se ne spomnim točno cene, ampak je bila kar visoka pa itak mi avto nikakor ni všeč in se je prejšnji teden prodajal na avkciji in se ni prodal pa je bila sramotno nizka cena.

https://news.dupontr...50i-jeff-koons/

Evo sem našel mail. 402.000,00 EUR.

Spoštovani!

BMW Group mi je ponudil edinstveno možnost, da Vam lahko ponudim ekstremno limitirano vozilo' zbirateljsko vozilo', ki bo narejeno v le 99 primerkih.

Celotna regija ( Avstrija, Srednja Evropa, Vzhodna in Jugo Vzhodna Evropa) dobi zgolj 2 vozili.

CENA 402.000€

Več v spodaj priloženem linku.

Press release: LINK

Jeffrey Lynn Koons je ameriški umetnik, priznan po svojem delu, ki se ukvarja s popularno kulturo, in njegovimi skulpturami, ki prikazujejo vsakdanje predmete, vključno z balonskimi živalmi iz nerjavečega jekla s površino zrcalnega premaza.

Umetnine

Za več informacij , me prosim kontaktirajte.

Strašno, 402k daš da zgledaš na cesti kot da si retardiran... no sej ubistvu tudi si če tole kupiš.

Prikaži več možnosti
    • Nixxon in chado uporabnikom je všeč to sporočilo

BMW4everafter
BMW4everafter

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 17 506
  • Avtomobil: B58 MPPSK

Če je ta umetnik... Malo sem pogledal slike pa to ma take kužite pa živali mi nosi mulc iz vrtca domov vsak dan... 

1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK 

Prikaži več možnosti
    • veloce je všeč

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 451
  • Avtomobil: e86 3.0 si

Mislim da je ta Jeff ljubitelj filma manta, manta...
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 891
  • Avtomobil: e39 530iA, e85 Z4 3.0i

Ker je oblikovalec kloš.....erhm....hrvat.

Če greš googlat, ugotoviš, da sta oblikovalca G60 in G90 petic čista zahodnjaka :ok2

Anders Thøgersen za G60 in Karl John Elmitt za G90.

Prikaži več možnosti

RS6
RS6

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 016
  • Avtomobil: e24 635csi

Kot zanimivost, M5 E28 je imela 1 tono manj kot današnja M5 :)

Prikaži več možnosti
    • BMW4everafter je všeč

Tomzl
Tomzl

www.bmwslo.com

• Administrator
  • Sporočil: 9 007
  • Avtomobil: M140i

Carwow je naredil lepo primerjavo teže in razmerja konji/teža po generacijah.

V 6 generacijah M5 od E28 do F90 je šla teža za 430 kg gor, G90 je pa v eni sami generaciji uspel dodat 570 kg v primerjavi z F90. Mi ni jasno kako, če baterija tehta "samo" 200 kg.

Pripete slike za predogled

• Screenshot_20240626_214127_Chrome.jpg
  • Screenshot_20240626_214151_Chrome.jpg

Float like a Cadillac, sting like a Bimmer :)

Prikaži več možnosti
    • airmike je všeč

airmike
airmike

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 412
  • Avtomobil: X3M40i, Swift Sport

Torej od e28 do f90 se je manj poredil kot od f90 do g90 :rofl
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
Prikaži več možnosti

voith
voith

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 20 097
  • Avtomobil: ˘Ô≈ôﺣ

Upajmo da bo naslednja iteracija imela vsaj 3 tone da bo zares dobro. Pa pol milje mora koštat. Vsaj.
You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
Prikaži več možnosti
    • BMW Deutschland in anita_a uporabnikom je všeč to sporočilo

etore
etore

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 406
  • Avtomobil: M2

dajte se prasat kaksen pujs bo m3 k bo prsu vn
Če je ravno ni zabavno...
Prikaži več možnosti

Tomzl
Tomzl

www.bmwslo.com

• Administrator
  • Sporočil: 9 007
  • Avtomobil: M140i

Tesla S s 1.020 KM ima 300 kg manj kot novi M5. Lahko dodajo še za 300 kg baterij pa bo mogoče imela še spodoben doseg. :)

Float like a Cadillac, sting like a Bimmer :)

Prikaži več možnosti
    • veloce je všeč

voith
voith

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 20 097
  • Avtomobil: ˘Ô≈ôﺣ

Kolk daleč 200 kilska baterija porine to zbirateljsko vozilo bi bil tudi zanimiv podatek. Od garaže do glavne ceste pol pa čiu buc bau.
You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
Prikaži več možnosti

Martini Racing
Martini Racing

bivši nick Consigliere

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 126
  • Avtomobil: S205

Če greš googlat, ugotoviš, da sta oblikovalca G60 in G90 petic čista zahodnjaka :ok2

Anders Thøgersen za G60 in Karl John Elmitt za G90.

Ne rabim guglat. Sam vidim kakšne smeti jim uspe proizvest. Sam to mi ni jasn kako folk lahko sploh kupi to? So kupci teh avtov slepi? Prizadeti? Denar pada iz neba?

“What's the use of living if you can't feel alive?”

Prikaži več možnosti
    • Gregc, x-driver in Scared uporabnikom je všeč to sporočilo

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 53 984
  • Avtomobil: Kombi

Tesla S s 1.020 KM ima 300 kg manj kot novi M5. Lahko dodajo še za 300 kg baterij pa bo mogoče imela še spodoben doseg. :)

Sam res. Naj se pri BMW-ju mal zamislijo. Počasi ne bo treba več dragih valjarjev najemat za sfaltirat......

ARHITEKT
Prikaži več možnosti

airmike
airmike

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 412
  • Avtomobil: X3M40i, Swift Sport

Ne rabim guglat. Sam vidim kakšne smeti jim uspe proizvest. Sam to mi ni jasn kako folk lahko sploh kupi to? So kupci teh avtov slepi? Prizadeti? Denar pada iz neba?

To je folk ki mora vedno imet the newest thing. Grem stavit da so bili eni včeraj pri dealerjih in naročali.... Tako kot folk stoji v vrstah za nov Iphone
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
Prikaži več možnosti
    • Martini Racing je všeč

BMW4everafter
BMW4everafter

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 17 506
  • Avtomobil: B58 MPPSK

A ni Kitajska največji trg? Če ja pol je dizajn narjen tok kot je Kitajcem všeč :)

Urejal BMW4everafter, 27.06.2024, 06:49.

1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK 

Prikaži več možnosti
    • Jani je všeč

tom78
tom78

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 389

Kolk daleč 200 kilska baterija porine to zbirateljsko vozilo bi bil tudi zanimiv podatek. Od garaže do glavne ceste pol pa čiu buc bau.

Electric range (WLTP) je 67-69 km.

:bmw   I :mznak FAN                                                              

BMW :mznak  - WHERE TOO MUCH IS JUST RIGHT

Prikaži več možnosti

Martini Racing
Martini Racing

bivši nick Consigliere

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 126
  • Avtomobil: S205

A ni Kitajska največji trg? Če ja pol je dizajn narjen tok kot je Kitajcem všeč :)

Je, ja, baje prodajo tretji vozil na Kitajsko. :O

“What's the use of living if you can't feel alive?”

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.