Glede na teste in da je bil avto leta, ko je prišel ven, je vrhunska zadeva. Res vsi novinarji so ga ful hvalili. Za daljše poti itak nimaš takega avta, je pa dober križanec, oz. malce kompromisa je treba na vsaki strani, je pa dober v vseh pogledih, tudi na progi. Razlika v teži z novo M3 je minimalna, s karavanom je pa tu tu. Pa je M3-jev veliko na dirkališčih.
Saj ne pravim da je slab, je top avto, M5 je pa ravno dober za dolge poti z kancem športnosti, ni pa vse v teži, je pač velik avto in posledično neroden. Pa M5 CS motorji imajo bistveno več moči kot pa na papirju, zato tudi takšne reakcije na testih. Bmw-ju ravno ne gredo dobro v prodajo te limited verzije, ni bil nobeden problem dobiti M5 CS ali pa M4 CS-CSL, pri Porschu ali pa Ferrariju se pa stepejo za te serije. Kot zanimivost, ko je prišel ven so mi ponujali 850i od Jeff Koonsa, se ne spomnim točno cene, ampak je bila kar visoka pa itak mi avto nikakor ni všeč in se je prejšnji teden prodajal na avkciji in se ni prodal pa je bila sramotno nizka cena.
https://news.dupontr...50i-jeff-koons/
Evo sem našel mail. 402.000,00 EUR.
Spoštovani!
BMW Group mi je ponudil edinstveno možnost, da Vam lahko ponudim ekstremno limitirano vozilo' zbirateljsko vozilo', ki bo narejeno v le 99 primerkih.
Celotna regija ( Avstrija, Srednja Evropa, Vzhodna in Jugo Vzhodna Evropa) dobi zgolj 2 vozili.
CENA 402.000€
Več v spodaj priloženem linku.
Press release: LINK
Jeffrey Lynn Koons je ameriški umetnik, priznan po svojem delu, ki se ukvarja s popularno kulturo, in njegovimi skulpturami, ki prikazujejo vsakdanje predmete, vključno z balonskimi živalmi iz nerjavečega jekla s površino zrcalnega premaza.
Umetnine
Za več informacij , me prosim kontaktirajte.