Skoči na vsebino

Je III. svetovna vojna pred vrati?

* * * * * 4 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
3101 odgovorov v temi
Silvershadow
Silvershadow
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 273
  • Avtomobil: Za iz točke A v točko B

https://www.24ur.com...dli-jeseni.html

Vaja že vaja, pa vendar ne gre mimo občutka, da se na svetovnem parketu stvari zaostrujejo…

EU politika je izgubila kompas in celo podpira nadaljevanje vojne v Ukrajini, NATO vse bolj pritiska, očitno ZDA reši gospodarske krize samo globalna vojna in s tem orožarska industrija. Da ne govorimo, da je Slovenska zunanja politika s Fajonovo na čelu popolnoma zatajila in deluje kot čivava na straži…

Je res tako težko ljudem/volilcem ohranjat mir s politiki, kateri niso psihopati?
Prikaži več možnosti
    • NeonBlack je všeč

voodoo child
voodoo child

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 536
  • Avtomobil: California

To sem mislil tudi jaz mesec dni nazaj, zdaj se mi zdi da je Rusija precej bolj švoh kot je izgledalo. 

Prikaži več možnosti
    • Mat xxl je všeč

Zelenc
Zelenc
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 543
  • Avtomobil: MTB

Rusija ima novega Best frenda; Kitajsko in potem vprašanje kdo si upa z NJIMA pomeriti. :(
Prikaži več možnosti

andy
andy

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 283
  • Avtomobil: 4X4 (dvogrba - delux )

Rusija ima novega Best frenda; Kitajsko in potem vprašanje kdo si upa z NJIMA pomeriti. :(

temu dodaj še S. Korejo in Iran...., ni zanemarljiva sila. 

Baje sem rusofil  :drink

Prikaži več možnosti
    • nejči, Milan P, primitivnež in 2 ostalim je všeč

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 51 454
  • Avtomobil: Kombi

To je tak arsenal, da ga Nato skupaj z Ameriko nima na zalogi.....   No upam da se komu ne sfklja v glavi........

ARHITEKT
Prikaži več možnosti
    • bmwe4621 je všeč

voodoo child
voodoo child

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 536
  • Avtomobil: California

Edino kar imajo Rusi,Kitajci itd je veliko kanon futra ki ga lahko žrtvujejo. zahodnjaki se šparamo ne želimo umret.

Prikaži več možnosti

_T_O_M_O_
_T_O_M_O_

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 524
  • Avtomobil: Becikl

Kitajska ni noben best frend rusije. Kitajska je frend ker kupuje napol zastojn surovine od njh.

Rusi se bolj bojijo kitajske kot pa zahoda

Jao bože ena vaja v Ukcju pa cela panika tle

Urejal _T_O_M_O_, 26.06.2024, 20:33.

sasasasa.jpg    Smrt feminizmu, svoboda zdravi pameti. 

Prikaži več možnosti
    • Nixxon in Mat xxl uporabnikom je všeč to sporočilo

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 37 073

Jest skoz mislim da vojna bo ker ne more bit da je ni. Nobena vojna ni zadnja, vedno je se ena pol.

Sam vprasanje a bo cez 3 leta al cez 30
Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 25 230
  • Avtomobil: new age e39

Mah ničesar ne bo. Vsi majo preveč oz vse za zgubit. Noben se ne bo odpovedal kaviarju na jahti.
Prikaži več možnosti
    • Nixxon, jakeccc, Bavarec fan in 2 ostalim je všeč

miho1
miho1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 447
  • Avtomobil: Od žene

Js se bojim, da zna ravno za to bit vojna, ker se eni nocejo odpovedat kaviarju na jaht, al pa hocjo se vec jaht in kaviarja..
Prikaži več možnosti

voith
voith

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 17 544
  • Avtomobil: ˘Ô≈ôﺣ

Vojna s kaviarjem na jahti.
You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik

Ti resno mislis da od vseh vojn v zgodovini evrope ki jih je blo od rojstva kristusa vec sto ne bo nobene vec? To dejansko ni mogoce. Vedno je samo vprasanje kok cas bo mir vmes med pokanjem.

Urejal leonT, 26.06.2024, 21:44.

Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik

Mah ničesar ne bo. Vsi majo preveč oz vse za zgubit. Noben se ne bo odpovedal kaviarju na jahti.

Ko bo xy miljonov migrantov reklo da tud oni hocejo kaj od jahte bo zihr pocilo. Ker si bodo vzel. Jest jih cist razumem. Ko si dost mocan pac zacnes diktirat stvari in ce te ne ubogajo pa usekas, saj nimas kaj zgubit. Al pa nazaj v libijo sedet na kamen. Vsi narodi ki so se postavili so se skozi vojskovanje, zakaj bi blo zdej zadnjih 50 let kaj drugace.
Prikaži več možnosti
    • bmwe4621 je všeč

-DIN-
-DIN-

Staro uporabniško ime: boogie

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 751
  • Avtomobil: DoesTheJob

Nebo se odpovedal kaviarju ja, razen ce je smrtna postla pred njim in si bo rekel, ce grem jaz, greste vsi.... Pa J**** pol kaviar.
Sej putin je tud reku, da je sam vaja... Nasi vojacki aktivno telovadjo, pa prah brisejo iz zastarelih masin.... Sej je prov, ne rabjo sam place vlect ane...
Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik

Hrvati skoz rafale zdej furajo pa majo letalske vaje. Oni bolj vejo da je hitr lahko pizdarijq. Leta 1980 cela juga mahala z zastavcami pa vsi smo jokal zarad Titota. 10 let kasnej so se pa streljal med sabo na polno.
Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 25 230
  • Avtomobil: new age e39

Ja sam migro nima atomske bombe. To ne bo vojna ampak eksodus. Mi se tle o resnih vojnah pogovarjamo
Prikaži več možnosti

Domen98
Domen98
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 075

Jaz lahko samo povem, če bo vojna atomskih razsežnosti, sretan nam put. Pa edina dobra stvar je, ne bo treba kreditov odplačat (hec).

Če bo klasična vojna gverilska/fronte, jarki, z mnogo trpljenja po 5 let kot je bilo v ww1 ww2, mene tam ne bo, se raje razstrelim s C4 eksplozivom v svoji hiši, ko bi me obkolili. v miru in jih par še s sabo vzamem.

3. opcija, če bo "navadna" vojna z vpoklici probam pobegniti na USA soil v kakšno vukojebino north/south Dakoto, ker je tam še najmanjša možnost invazije, ker vedno so te večje vojne bile v Evropi skoraj niti 1 Evropski državi ni bilo prizanašeno razen Švici, pa v 2. sv. vojni Španiji in portugalski. 

Lahko samo povem da po pogovoru z mojo generacijo o vojni je 90%  reklo, da bi probalo pobegniti, zato praktično noben ne bi branil države, za politične interese. Mogoče, če bi dejansko prišlo do vojne bi se jih 50% premislilo. Mogoče tudi pri meni, ker se ti verjetno prižge neko domoljubje v tebi, problem je ker se vprašaš zakaj in za koga se sploh borim, za družino že že, vendar zaradi kur..v politikov spet in spet. 

Prikaži več možnosti

Tarik
Tarik

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 150
  • Avtomobil: E61 525D

Za koga! Za Slovenijo in Boga!  :laugh  :laugh v daljavi pa (za 5.ga v mesecu)  :ok2

Prikaži več možnosti
    • anita_a in Domen98 uporabnikom je všeč to sporočilo

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 51 454
  • Avtomobil: Kombi

Problem je ta, ker med vojno sosed sosedu nož v hrbet zabije, ko grejo stvari na tesno...... Dost je, da je zablokirana dostava hrane, pa si v riti.

ARHITEKT
Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik

Sej ne bos mel kam pobegnit, a mislis da bos lepo se usedel na avion in se odpeljal v usa ko bo pocilo? Se iz obcine ne bos mogel. Smo mel ze vajo kako to zgleda, me zanima kako bi prisel v avstrijo ce bi bilo sranje, verjemi da ne bo slo…
Prikaži več možnosti
    • andy in kn3z007 uporabnikom je všeč to sporočilo

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.