Skoči na vsebino

Je III. svetovna vojna pred vrati?

* * * * - 6 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
6556 odgovorov v temi
damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 168
  • Avtomobil: new age e39

Sanja se ti ne, kaj vse majo in so mel ameri v ukraini. Polsuš bidna. Direkt je odpustil glavnega tožilca ker je raziskoval biden posle. To je najvišja možna korupcija, višje korupcije ni, ne obstaja. https://youtu.be/UXA--dj2-CY

Meni se ne sanja. Vam pa tudi ne. Torej ni ničesar

Dejstvo je da so oborozevali ukrajino. Ce je ne bi, ne bi več obstajala. Baz pa raket pa tam ni bilo. No, rakete zdaj so

Urejal damirkos1, 04.12.2024, 21:25.

Prikaži več možnosti
    • Mat xxl je všeč

baufix1969
baufix1969

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 353
  • Avtomobil: deux chevaux

Čakte, čakte. Ne vem, kdo sploh še lahko govori o legitimnosti amerike, odkar je dementni pomilostil svojga froca.

Prikaži več možnosti
    • Nixxon, YUGONIGGA in Compact-3 uporabnikom je všeč to sporočilo

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik

Amerika ze zelo.dolgo ni legitimna. Tole s pomilostitvijo svojega sina je se najmanjši njihov problem.
Prikaži več možnosti

baufix1969
baufix1969

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 353
  • Avtomobil: deux chevaux

Amerika ze zelo.dolgo ni legitimna. Tole s pomilostitvijo svojega sina je se najmanjši njihov problem.

Ampak američani (in še kdo) lahko to razume drugače:

"Če bom tudi jaz goljufal tako, kot tale tamladi, mi itak ne morejo nič. Itak me morajo oprostiti"

In imeli bodo prav. Torej se spreminja zakonodaja. Dviguje se prag tolerance dopustnega. 

Nekaj, kar je bilo doslej kaznivo, je odslej (le za izbrane) dovoljeno. 

In to zagotovo NI prav.

Prikaži več možnosti

Srebro
Srebro

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 517

En čas bi ubijal Izrael, potlej Palestino. Woke once a dick then invert dick. A v resnici primanjkljaj testosterona.

Zdaj največji sponzor za tvojo udriho v tej temi ni legitimen. A ta je vsem ostalim dal ultimat, naj tudi oni dajo župniku v košaro. Da ja ne bodo očitni, da so ta drek sami spečali.

Tiranija je, da nimaš čistega zraka, hrane, vode. Vse ostalo je manipulacija katera ti laže, da moraš spodbujati eno stran.
Prikaži več možnosti

tomze
tomze

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 106
  • Avtomobil: bmw

Fak no,pomilostit pedofila in drogerasa je zate manjsi problem….teb se cist zmesalo res :napaka

Prikaži več možnosti
    • veloce je všeč

voith
voith

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 18 587
  • Avtomobil: ˘Ô≈ôﺣ

Nekateri so vsekakor spili preveč ameriškega cool-aida.

Men so ameri sicer posrečeni sam ta njihova administracija je pa. Ni besed. Seveda vse pod taktirko večkratnika 6 miljonov.

Bidna pa razumem. Cela družina mu je pomrla, on bo tudi kmalu šel in ne bo zapustil edinega živega sina v zaporu. Jaz bi kot oče isto naredil, čeprav objektivno gledano ni prav. Kri. Pol pa vse ostalo.

Urejal voith, 04.12.2024, 23:06.

You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik

Fak no,pomilostit pedofila in drogerasa je zate manjsi problem….teb se cist zmesalo res :napaka

Njegov sin je pedofil? Pol se opravičujem. Ga ne bi smel pomilostit. Jaz svojga ne bi
Prikaži več možnosti
    • tomze je všeč

ace
ace
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 527
  • Avtomobil: MB

Potemtakem si samo odvetnik Damirja& druščine, da zagovarjaš vsako neumnost, ki jo spravijo na "papir"? Ker še nisem zasledil, da se pri čem nisi strinjal, kar so izustili. Meni se j*** za Ukrajino, Rusijo...... Samo ko mi kdo začne s tem, da mu je mar za  Ukrajince, me pa kam prime. Ko ne bi določene osebke poznali že od prej in je vse le natolcevanje na 10-to potenco. Mene se je ta vojna tudi nekako dotaknila in ne gledam nanjo samo enostransko; kdo je kriv zanjo. Rus je agresor, samo vedeli smo vsi, kaj se lahko zgodi, če nekoga dolgo let (s pomočjo ZDA) provociraš do te mere, da "poči". In potem s prstom kazati samo na enega?? No go, pri meni ne. Toliko pa premorem zdrave kmečke logike, da vidim, kako stvari stojijo. Svet je pokvarjen, do platfona.......Sploh elita, ki se skriva za nedolžnimi

Mnogo stvari so naredili zelensky&co. s katerimi se ne strinjam.

Vpadanje na rusko ozemlje, lasten narod kot živi ščit, zapravljanje mojega in tvojega denarja v enormnih količinah in še precej drugih stvari.
Jih pa za določene poteze razumem (ne podpiram), vedo, da jim je to edina pot in za to uporabljajo vsa sredstva, pa če tudi potegnejo vse skupaj v ww3.
Malo so me sicer ukrajinci presenetili, zadeva bi morala biti končana že prvi mesec, na pa bo 3 leta okoli.
Saj se v grobem vsi strinjamo z 90% zadevam, ostalih 10% je pa tule prepucavanje, ampak bobu je treba reči bob.

Prikaži več možnosti
    • Borut30 je všeč

ace
ace
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 527
  • Avtomobil: MB

Nacisti so bili Ukrajinci v 2. sv. vojni kar hudi. Sej vsakega melga človeka imponira da lahko nekoga demantira, tako se pač počuti da se izpostavlja iz množice, da je viden in opažen. MAjhen človek se pogovarja o drugih, normalen človek o dogodkih, velik pa o idejah.

Kdo se sedaj pogovarja o jugo vojni? Sej to je menda jasno kako se je začela pa kdo je bil agresor in kako jo je odnesel?

Sem pa res ena zadnjih oseb na forumu, da bi imel egotrip, ne vem od kod to bereš. Treba pa je povdarit, da vam je potrebno metati pod nos, da ste nas hoteli zapirat v taborišča, izolacijo, nam prepovedat prečkat državne meje, označili ste nas za družbeno neodgovorne in seveda teoretike zarot :rofl, ker nismo hoteli vzet nepreverjeno in sedaj dokazano,  škodljivo in neefektivno cepivo. A bereš kaj zadnje čase kaj so našli v Pfizerju in ostalih "superboosterjih" ? Seved ne, ker te ne zanima. 

Razumevanje našega sveta, razporeditve bogastva, vladavine prava, upravljanje sredstev in druge nevidne stvari, pa si pač razlagaš do meje dokler se ti ne izpiše error. Sej ni nič slabega v tem da ne vidiš dlje. Ker koristi ni nobene od tega, samo glava zaboli. Keep it simple, let the others think ;)

Jugo vojno omenjam zato, ker kamorkoli danes prideš na balkan, se vsi tastari trepljajo po prsih, to fino prenašajo na podmladek in smo v začaranem krogu.
In enako je sedaj z novonastalimi virologi in doktorji kemije, po enega v vsak slovenski dom. Zdaj kdo je insistiral na taborišča ne vem, jaz sem bil precej po tujini, še vedno pravim pa da ste teoretiki zarot, ker takšne cvetke, ki jih je bilo takrat moč prebrat od domačih znanstvenikov, ne spravi skupaj niti Tarantino.

Keep it simple, let the others think - kaj takšnega si naštudiral in kje se bo to odražalo v neki spremembi? (pa ne mi rečt nisem se cepil in to je to) :)

Prikaži več možnosti

BMW4everafter
BMW4everafter

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 16 920
  • Avtomobil: B58 MPPSK

Eni se gladko zlažejo, zaveze UA, da je predala jedrsko orožje, potem pa po njej, res, ta Putler je biser človeštva, pa, da sploh ne omenjamo, kako on in njegovi oligarhi živijo, in kako v revščini in bedi živi 70% njegovega ljudstva, pa še bolj bedno bodo živeli, ker bo treba vojne odškodnine plačati napadenim. 

Ti si res na trdih drogah. Rusija ne bo nobenemu nič plačevala. Od vsega tega bodo samo dobili. Izgubili nič razen pat sto tisoč ljudi... jebiga pri 150 miljonih je to pljunek... 

Kolk % ukrajincev živi v bedi? Prašam za prjatla. 

Ti Nacist, branil je svoje ljudstvo pred napadom, kaj ti tu ni jasno, no ja razumem, v Cerknici so jasno drugi standardi. 

Čakam,. ali bo kmalu Cerknica svoja republika.... odcepljena, vsaj nas ostale ne bo sram pred takimi primitivci.     

Če bi jih samo branil in ne bi hotel številke višat bi že zdavnaj podpisal sporazum, predal teh bogih 20% zemlje Rusiji in je mir. Pa kolkor vem je na tistih 20% večinoma rusko prebivalstvo tko da govorit, da je branil svoje ljudstvo je malo zgrešeno in kretensko. 

Še vedno si nisi prebral definicije nacista...

Že samo dejstvo, da Rusijo enačiš z Nacizmom pove kakšen intelekt in razumevanje imaš o stvareh in zgodovini... nično... 

1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK 

Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik

Ker sporazum? Nobenga sporazuma ni blo na mizi. Se ena laž na katero ste zelo enostavno padli in jo pograbili kot sveto resnico.
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 34 990
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

Ne glupiraj se še bolj kot si….smo ti napisali, da je bil sporazum na mizi 3mesece po začetku pa so ga jenkiji preko Borisa prepovedali podpisati kokainskemu

Lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

yamasaki
yamasaki

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 520

Ker sporazum? Nobenga sporazuma ni blo na mizi. Se ena laž na katero ste zelo enostavno padli in jo pograbili kot sveto resnico.

Seveda ni ce se ti slike in tekst selektivno prikazejo.

To pa ja..
Kupio bmw umro od gladi.
Prikaži več možnosti

Borut30
Borut30

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 829
  • Avtomobil: francoz, nemec, čeh

Mnogo stvari so naredili zelensky&co. s katerimi se ne strinjam.

Vpadanje na rusko ozemlje, lasten narod kot živi ščit, zapravljanje mojega in tvojega denarja v enormnih količinah in še precej drugih stvari.
Jih pa za določene poteze razumem (ne podpiram), vedo, da jim je to edina pot in za to uporabljajo vsa sredstva, pa če tudi potegnejo vse skupaj v ww3.
Malo so me sicer ukrajinci presenetili, zadeva bi morala biti končana že prvi mesec, na pa bo 3 leta okoli.
Saj se v grobem vsi strinjamo z 90% zadevam, ostalih 10% je pa tule prepucavanje, ampak bobu je treba reči bob.

Se strinjam :ok

Prikaži več možnosti
    • ace je všeč

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik

Seveda ni ce se ti slike in tekst selektivno prikazejo.
To pa ja..

Edini dokaz da je sporazum obstajal so ruske navedbe da ga je skustravc zavrnil. To je vse
Prikaži več možnosti

yamasaki
yamasaki

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 520

Edini dokaz da je sporazum obstajal so ruske navedbe da ga je skustravc zavrnil. To je vse

Seveda v tvoji glavi samo.

Minsk sporazuma tudi ne obstajata in priznanje Merklove in francoskega predsednika takrat, da so namerno zavlacevali in lagali da ukrajina pridobi cas?
Na ta racun so se utrjevali in obrozevali za vojno.
Kupio bmw umro od gladi.
Prikaži več možnosti
    • Borut30 je všeč

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 14 946
  • Avtomobil: BMW

Damir opranim Rusofilom pac ne prides, do zivega, dragi Rusofili, torej govorite o sporazumi, ki ga ni bilo.

Kaj pa sporazum o predaji jederskega orozja, ki je pa nedvomno mednarodno podpisan, z vsemimi zavezami bil in je vseboval jamstva da UA ne bodo napadeni ce predajo jedersko orozje, kaj pa ta sporazum???

Ker ni v cast in ponos rusom, lahko pozabimo nanj ali kako Rusofili ?

Urejal Mat xxl, 05.12.2024, 09:14.

Prikaži več možnosti

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 14 946
  • Avtomobil: BMW

Pa se to, v temi se pojavljajo razlicne zelo osebne tudi zaljive diskreditacije posameznikov, od strani zelo primitivnih ljudi.

Torej forumasi Mensa redno pripravlja taka IQ testiranja.

https://mensa.si/tes...iq-v-sloveniji/

Sam sem na teh testih ze 2 x bil cca 30 let nazaj, drugic samo zato, ker so bili sumi na verodostojnost prvih testov in ja tudi drugi so pokazali enako. Sedaj spet razmisljam, da maja grem, ker me osebno zanima, kako se z staranjem to spreminja, ce sploh se? Clanstvo pa tako ali tako velja, ce enkrat prejmes vabilo.

Torej predlagam se ostalim, ne bom imenoval, komu izrecno, da se pokazete in dokazete se tu, ne samo z lapanjem na forumu in primitivnimi osebnomi diskreditacijami

Potem pa predlagam, da se kasneje osebkom z majhnim IQ jem prepove sodelovanje v dolocenih temah, kot je recimo ravno ta.
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 34 990
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

Damir opranim Rusofilom pac ne prides, do zivega, dragi Rusofili, torej govorite o sporazumi, ki ga ni bilo.
Kaj pa sporazum o predaji jederskega orozja, ki je pa nedvomno mednarodno podpisan, z vsemimi zavezami bil in je vseboval jamstva da UA ne bodo napadeni ce predajo jedersko orozje, kaj pa ta sporazum???
Ker ni v cast in ponos rusom, lahko pozabimo nanj ali kako Rusofili ?

Delegacije so se dogovorile in sprejele 15 točk sporazuma, ki bi se ga moralo še podpisati. Potem pa Boris uleti v Kijev in Zelenkotu prepove podpis sporazuma ker ZDA in VB paše stanje in bojna kakšna je, oni pa bodo zalagali Ukrajino z orožjem.
Rusi niso napadli Ukrajine in so se držali sporazuma, problem je nastal, ko je Ukrajina začela napadati Ruse na trenutnem ozemlju Ukrajine ter se povezovati z ZDA za pritisk na Rusijo. Brez tega bi bil še danes mir.

Kakšen si imel rezultat testov?

Lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.