Skoči na vsebino

Je III. svetovna vojna pred vrati?

* * * * * 3 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
2004 odgovorov v temi
Falko
Falko

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 585

Pol od tega je bil tudi sarkazem in  zajebancije hehe. Kaj bi pa vi naredili, če dobite vpoklic?

@domen,evo moj odgovor:

Dobil sem vpoklic leta 1991, mat je jokala, fotr je bil tiho, jaz pa zmeden.., ker ko začne res pokat, ti možgani itaq ne delajo, kot bi morali...

Ker ko si na straži, in ko so npr jna šli ven iz šentvida (pobegnili), te prekleto stiska, ker imaš ukaz 1x stoj, drugič streljaj..

Danes drugače gledam, kot že zgoraj omenjeno, se ti postavlja vprašanje, zakaj bi se sploh šel borit za to glupo politiko, ker edino politika/politiki so krivi za vse vojne na tem svetu (ego in denar), no pa seveda neumen folk (ovce), ki sledijo svojim pastirjem...

Prikaži več možnosti
    • stone, -DIN-, chuckiBMW in 6 ostalim je všeč

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 907
  • Avtomobil: e86 3.0 si

Ko bodo šli prvi na fronto razni Luka Mesci, Žan Janša, Mahniči, Goľobnjaki ipd, bom odprl ledeno pivo in razmislil če bi šel za njimi. 

Jaz isto, jaz bi jim municijo nosil.. Ampak samo njim ker jih tako spoštujem.. Da se bi pa boril na fronti oni pa v "bunkerjih", ja mogoče potem ko bi mi uspelo njihov bunker vržti v zrak...

Meni so vse to vojne, sploh Ukrajina in Rusija.. Folk se bori za to kateremu bo do konca lajfa plačeval davke.. Top šit.. 

If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
Prikaži več možnosti
    • 525iX, Nixxon, primitivnež in 2 ostalim je všeč

Team Cabrio Slovenija
Team Cabrio Slovenija
  • Uporabnik
  • Sporočil: 4 370
  • Avtomobil: gt

Si predstavljate, da vam pošljejo otroke umret v nek fucking Dombas, ki nihče pred parimi leti ni vedel da sploh obstaja:-)

Pravi klošar nima strehe nad glavo

Prikaži več možnosti
    • Nixxon, magic man in branevrankar uporabnikom je všeč to sporočilo

blackberet
blackberet

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 14 083
  • Avtomobil: BMW

Na banki mora bit vedno samo pozitivna nula... Tolk, da si za državo vedno siromak, ko ti odrejajo bonitete in subvencije,....

Po mojem boljš, da ima človek srebrne žlice, vilce pa nože doma v predalu za jest namest dnara na banki... Pa kak srebrn al pa zlat svečnik, nekaj kar ima dejansko vrednost..

Nekaj preveč profitiral neboš,malo boš podaljšal bivanje na tem svetu.
V nekem.obdobju je bil 1g zlata ravno za štruco kruha.
Z 1 cigaretom si pa žensko dobil.

Nevem kakšno menjalno blago bi bilo danes primerljivo kot so bili takrat cigareti,glede na to da so kadilci v izumrtju.

Smanjite dozivljaj...že tko je pred vreliscem vi pa se nalagate.

Dokler ni obveznega vpoklica ni panike.

Me pa zanima.kako bi to izgledao z to generacijo in pa glede na število vojakov(VPjev). Splošni kaos Jokali,bežali na vse strani,ko bi prišli na vrata bi mamice vlekle otroke nazaj v hišo da ne bi šel na vpoklic itd.

Pa tudi kako bi sploh karkoli zgledalo usposabljanje,poslušali jih ne bi,pol bi jih reklo kar zaprite me kaj mi pa morete.

Urejal blackberet, 27.06.2024, 08:52.

:bmw V8  :bmw

Prikaži več možnosti
    • branevrankar in BMW4everafter uporabnikom je všeč to sporočilo

krtinovec
krtinovec

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 417
  • Avtomobil: e46, g21, f39, S1000R

Pol od tega je bil tudi sarkazem in  zajebancije hehe. Kaj bi pa vi naredili, če dobite vpoklic?
@domen,evo moj odgovor:

Dobil sem vpoklic leta 1991, mat je jokala, fotr je bil tiho, jaz pa zmeden.., ker ko začne res pokat, ti možgani itaq ne delajo, kot bi morali...
Ker ko si na straži, in ko so npr jna šli ven iz šentvida (pobegnili), te prekleto stiska, ker imaš ukaz 1x stoj, drugič streljaj..
Danes drugače gledam, kot že zgoraj omenjeno, se ti postavlja vprašanje, zakaj bi se sploh šel borit za to glupo politiko, ker edino politika/politiki so krivi za vse vojne na tem svetu (ego in denar), no pa seveda neumen folk (ovce), ki sledijo svojim pastirjem...

Polek politikov in denarja je za vojne kriva še ena budalščina - vera.

I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324

Prikaži več možnosti
    • Nixxon, primitivnež in Jerch_ uporabnikom je všeč to sporočilo

blackberet
blackberet

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 14 083
  • Avtomobil: BMW

@domen,evo moj odgovor:

Odvisno je samo koliko si star.
Pri 18ih ti perejo mozgane z lahkoto in natediš kar rečejo.
Pri/po 30tem te pa ne premaknejo nikamor.

:bmw V8  :bmw

Prikaži več možnosti
    • BMW4everafter je všeč

Srebro
Srebro

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 388

IMG-20240627-100755.jpg
Prikaži več možnosti
    • Jerry, filipo, blackberet in 2 ostalim je všeč

filipo
filipo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 130
  • Avtomobil: F31

Nekaj preveč profitiral neboš,malo boš podaljšal bivanje na tem svetu.
V nekem.obdobju je bil 1g zlata ravno za štruco kruha.
Z 1 cigaretom si pa žensko dobil.

Nevem kakšno menjalno blago bi bilo danes primerljivo kot so bili takrat cigareti,glede na to da so kadilci v izumrtju.

:ok2

Pripete slike za predogled

• N1QoC.jpg

Prikaži več možnosti
    • veloce, chuckiBMW in Andrej-h uporabnikom je všeč to sporočilo

tomze
tomze

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 534
  • Avtomobil: bmw

Kdo se bo boril,vegani,lgbthdledtv,emigrantje,ciganje,delomrznezi,levicarje,zadetki,pijanci,mladina k kafeta ne zna skuhat,influencarji,only fans drolje….narod sproste se pa uzivejte pa cim manj brat novic,pa bo vse dobr….

Prikaži več možnosti
    • 525iX, Jerry, bmw330cd in 8 ostalim je všeč

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 24 948
  • Avtomobil: new age e39

Hehe tocno tko. Ne bereš novic in nimas tezav.
Prikaži več možnosti
    • Jerch_ je všeč

Davidf1
Davidf1

BMW Račna Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 30 602
  • Avtomobil: E61 530dA ///M

Kaj sploh odpirate pol take glupe teme in delate paniko,... bo še kdo kaj verjel, oziroma začel delati gluposti,... no, še večje :)

Prikaži več možnosti

nejči
nejči

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 639

Pa tudi če bi bil, kaj bi bilo..bi nas teli naši "taborniki" prišli iskat?..90% se jih takoj zjoka in teče domov... 

Že policija ima problem ko mora na eno malo večjo nenapovedano intervencijo..

Če bi bila vojna se lahko samo uležeš doma na kavč in čakaš če kaj pade z neba..tko v realnosti vidiš koliko imaš sreče :laugh

Prikaži več možnosti
    • blackberet, branevrankar in tomze uporabnikom je všeč to sporočilo

filipo
filipo

BMW fanatik

• Uporabnik

Kaj sploh odpirate pol take glupe teme in delate paniko,... bo še kdo kaj verjel, oziroma začel delati gluposti,... no, še večje :)

pizd.... pri nas žal niso nerealen scenarij... sam poglej kako se kuha na balkanu, pa je pol tega balkana tudi tukej v sloveniji... potem imaš še arabske migrote s svojimi interesi... pa še antifa in pedogej skrajneže... skratka polno potencialnih front je na mizi... da se še petrodolar ekonomija vserje na jesen, ali pa da kitajci ustavijo export v neprijateljske države, pa bo veselica taka da nobenemu ne bo nič jasno... skratka, nič kaj vzpodbudno meni ne deluje smer v katero plujemo...

Prikaži več možnosti

-DIN-
-DIN-

Staro uporabniško ime: boogie

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 727
  • Avtomobil: DoesTheJob

Bom Dončiča prosu, če me zategne vsaj do Miamia s private letalom, potem pa na bus do Dakote :)

Bols, da ne vpoklicejo, ker bi ze tam streljal, ko bi mi pusko v roke dal :)
Prikaži več možnosti
    • nejči, fantastic five, x-driver in 2 ostalim je všeč

filipo
filipo

BMW fanatik

• Uporabnik

Bols, da ne vpoklicejo, ker bi ze tam streljal, ko bi mi pusko v roke dal :)

tehnično imaš več šans da se rešiš med vpoklicem kot v ukrajinskem jarku kjer lahk sam čakaš kdaj kaj pade na glavo... ukrajinci so rabili par 100k ljudi izgubiti da so to ugotovili...

Prikaži več možnosti

ace
ace
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 391
  • Avtomobil: MB

Za tiste, ki bi odšli, če poči...ne pozabit, iz ukrajine so spizdili samo tisti, ki so imeli dobre veze in precej denarja.
Ne gledam brezveze čez okno dodge challengerja in MLa na parkingu namest lade in trabanta.

Prikaži več možnosti
    • -DIN-, DrKo in Deyo uporabnikom je všeč to sporočilo

filipo
filipo

BMW fanatik

• Uporabnik

Za tiste, ki bi odšli, če poči...ne pozabit, iz ukrajine so spizdili samo tisti, ki so imeli dobre veze in precej denarja.
Ne gledam brezveze čez okno dodge challengerja in MLa na parkingu namest lade in trabanta.

jep, se še spomnimo posnetkov iz ukrajinske meje, kako so dragi avti šli mimo patrulje s kalašem, ostali pa čakali v vrsti... se še spomnimo kako je izrael delil dvojna državljanstva z ''law of return'', pa so vsi ''izraelci'' lahk šli iz ukrajine, ostali pa so dobili vpoklic za meatgrinder? 

https://www.aljazeer.../israel-ukraine

Urejal filipo, 27.06.2024, 11:14.

Prikaži več možnosti

nejči
nejči

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 639

Sej nebi odšli nikamor, samo boril se pa tudi nebi za smrdljive politike in veljake...doma za svojo družino pa kar bi blo, bi pač blo. :)

Prikaži več možnosti

BMW4everafter
BMW4everafter

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 16 272
  • Avtomobil: B58 MPPSK

Ja se strinjam. Ampak sej ne bo rus prisel na naso mejo. Prisel bo madjar al pa avstrijec. Mogoce italijan? Za Hrvate dvomim ampak oni majo tut fuknjene politike... Ne skrbi me rus al.pa amer.

No to ni res, ker, če je vojna je NATO vs BRICS. Ne bo NATO sam proti sebi.  Tako, da napačnih se bojiš...

Sej baje NATO skrbi za nas. Vsaj tako pravjo no. Al se je treba zdaj že NATA bat? Baje da oni poskrbijo za svoje države članice tako, da se nimamo kaj bat ne madžarov ne hrvatov ne avstrijcev... Morda Italjanov v primeru, da vzhod vidno zmaguje, ker Italjani so pač znani po tem, da se zadnji moment premislijo v vsaki vojni, ko vidjo kakšno je realno stanje. 

Drgač resno. Pred časom ste imeli ful argumentov zakaj je super, da smo v NATO... Če je tko super se načeloma nimamo česa bat. Sploh pa ne držav članic... 

Urejal BMW4everafter, 27.06.2024, 11:16.

1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK 

Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 36 815

Ja sej tud nemci pa francozi so bli ful frendj pol so jih pa kurili po taboriscih par mesecev kasneje. Pa zdej to razlozi…
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.