Pozdravljeni,
moral sem odpreti temo, ker nikjer ne najdem zadovoljivega odgovora, ne od znancev, ne na internetu... nikjer. Za tiste, ki ne veste, to je avstrijska Bolha.com.
Že slabi dve leti je odkar sem naredil account in, čeprav sem bil od začetka skeptičen, moram reči, da sem največ dražjih stvari, ki sem se jih hotel rešiti, prodal ravno na willhabnu. Do sedaj sem vedno prodal nekomu tako, da smo se dobili nekje na pol poti, sedaj pa me je prvič kontaktiral, in to dva skupaj za dve različne stvari, da bi kupili nekaj preko PayLiverya. To je Brez skrbi sistem kot pri Bolhi, sam pač njihov.
Šel sem raziskovat, poskusil vpisati moj TRR in mi ga je celo sprejelo, zato sem sprejel tudi ponudbo za nakup, na koncu pa se je ustavilo pri strani, kjer od mene zahteva en povratni naslov, ki pa seveda ne more biti v Sloveniji, samo v Avstriji. Nesreča hoče, da trenutno nimam nobenega, ki bi ga poznal in ima A naslov, zato sem moral ponudbo za nakup skenslat.
Da skrajšam..
TL;DR vprašanje: ali je že kdo *uspešno* prodal nekaj preko Willhabna s plačilnim sistemom PayLivery?