Klapa hej.
Ogledan imam ta avto, sicer v živo ga še nisem šel pogledat. Ima kdo info glede te avto hiše, oz nasplošno kakše so pogoste napake pri teh motorjih?
https://www.avto.net...rija 3 Touring:
Klapa hej.
Ogledan imam ta avto, sicer v živo ga še nisem šel pogledat. Ima kdo info glede te avto hiše, oz nasplošno kakše so pogoste napake pri teh motorjih? https://www.avto.net...rija 3 Touring: |
Prikaži več možnosti
|
Eden zadnjih lepih modelov BMW-ja, motorji so tudi že poštimani pri tej seriji in nebi smelo biti prevelikih težav, če boš vozil dovolj hitro in na daljše poti tudi z eko navlako nebi smelo biti težav. Mislim pa da večkrat slikajo avto z lepšimi felgami kot so v ceni avta in ti jih kasneje ponudijo kot doplačilo. |
Prikaži več možnosti
|
hvala, hiša ki ga prodaja mogoče poznaš? ja cca 30.000km na leto bi bilo če ne še kaj več. so pa priložene 17 col, za lepše pa več denarja |
Prikaži več možnosti
|
Osebno ne poznam, razen da sem videl da so tam prodajali mojo bivšo 640d in so bili korektni podatki, kilometri in opis avta, pa tudi nekih velikih kritik se ne sliši preko njih. |
Prikaži več možnosti
|
... panorama ... check
... no xdrive ... check ... edino škoda da ni M Sport in nima ... gretja volana ... driving assistant pro ... parking assistant plus ... in temnega stropa ... to bomo iskali pri naslednjem ... |
Prikaži več možnosti
|
Brat kupil tam 5ko. Za 1x vse OK.
LP A. Urejal Andy04, 15.07.2024, 11:32. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
z M opremo je tudi ena ki sem jo ze pogledal, ampak je cel avto za spulirat (cela hauba opraskana od kamenckou, vrata in boki avta pa od avtopralnice) |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Išče se 320i karavan. Pozna kdo koga, ki prodaja nekaj v tem stilu....
https://suchen.mobil...TIC_GEAR&vc=Car
LP A. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Ne zdaj zaradi mene na silo kupovati:) Saj je že nekaj časa pri njih, samo vztrajno obnavljajo oglas, da je vedno med novimi oglasi... |
Prikaži več možnosti
|
Ubistvu se dva primorca dajeta za avto |
Prikaži več možnosti
|
ima mogoče kdo xdrive? bi znal povedat koliko večja je poraba goriva? |
Prikaži več možnosti
|
3jka z x-drive 6-7l/100km (6ko se vozi šparovno/normalno po omejitvah,6.5je povprečje,7ko vozim prikolico).
Računano na peš na poln tank ne na BC. Urejal blackberet, 31.07.2024, 08:30. |
Prikaži več možnosti
|
hmm, imam 320xdA letnik 12/2022, do sedaj naredil 91k km in imam v tem času porabo 5,6 l/100kom, 90% avtocesta 140km/h, včasih več, včasih manj. |
Prikaži več možnosti
|
Forumas ma na 330xd 6.1 povprecje tko da 320 bi mogla pit 5 litrov normalne voznje
Se pa hitr pozna a mas gor 17” al 20”
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|
Računaš vsak tank na peš ali se zanasaš na BC? Drugače pa ja če si 90% na AC in tempomat 140km/h verjamem da imaš lahko tudi tako porabo. Koliko komu pije se je nesmiselno držati kot pijanec plota ker imamo različne relacije,promet,podnebje in različno težko nogo. To o 3.0d in 6.1l resnično verjameš? |
Prikaži več možnosti
|
Valda verjamem sej sem sedel v avtu
|
Prikaži več možnosti
|
da verjamem ker imam 3.0d dolgorocno tudi 6.2l (ca. 75.000km od kar ga mam) V eno smer do sluzbe 38km kjer sem ponavadi se prehiter za ostale ki dostavljajo otroke v solo, ali malo se spijo za volanom, ali gredo na gradbisce pa ze pescena ura tece. (5km je avtoceste, ostalo pa navadna....) Urejal Vugy, 31.07.2024, 09:24. |
Prikaži več možnosti
|
Sej mam jaz zadnjih 30.000km 6.9 povprecje na 250 konjskem bencinarju s stalnim 4x4
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz mam na 320xd touring 07/2020 (mild hybrid) 5.9 porabo bo BC zadnjih 7k km (od nakupa), 18 col. Recimo da 70% km narejenih po AC
|
Prikaži več možnosti
|