Skoči na vsebino

BMW sprostil posodobitve navigacijskih zemljevidov

* * * - - 2 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
87 odgovorov v temi
višnja
višnja

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 132
  • Avtomobil: G31

Jaz sem si potegnil posodobitve z BMW downloaderjem sedaj, ko je v Connected Professional posodobitev zastonj, vendar ko vstavim USB ključ v avtu mi napiše, da ni pravilna aktivacijska koda in noče posodobiti... Ve mogoče kdo zakaj? pa kakšno aktivacijsko kodo zahteva..?

Pa saj se v celotni temi diskutira točno o tem. Greš na pooblaščeni servis, in oni ti ustvarijo lifetime navigacijsko kodo za tvoj VIN. Na USB ključku narediš direktorij FSC in vanj skopiraš odzipano datoteko za aktivacijo, ki jo dobiš na servisu. Molk to za svoje stranke naredi brezplačno. Če pa so drugi servisi nekorektni, velja razmisliti, zakaj jim zaupati pri drugih stvareh.

Ko imaš enkrat lifetime aktivacijo, nova koda ni več potrebna za vsako posodobitev navigacije.

Prikaži več možnosti
    • Nixxon, fp4492 in duhec uporabnikom je všeč to sporočilo

Borut_P
Borut_P

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 392
  • Avtomobil: G11 pfl 730d

Makoma v NM mi je nazadnje naredil brezplacno. Res, da niso vedeli o tej akciji, ko sem jim omenil in prisel po sihru po avto - je bilo vse postimano
Prikaži več možnosti

tom78
tom78

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 220

A to uredijo tudi na nepooblaščenem servisu, recimo Podlesnik v Domžalah?

Ali je treba na pooblaščenca?

:bmw   I :mznak FAN                                                              

BMW :mznak  - WHERE TOO MUCH IS JUST RIGHT

Prikaži več možnosti

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 15 022
  • Avtomobil: BMW

Pooblaščenci imajo dostop, lahko ti tam vse uredijo ali pa samo kodo ali certifikat ali celo oboje pošljejo po emailu in ti potrem mape "najdeš" ali pa ti oni vse naredijo, nekateri nekaj malega zaračunajo, odlični Molk, to vse naredi zastonj za svoje redne stranke za padalce, pa ne vem..... 

Urejal Mat xxl, 03.02.2025, 15:50.

Prikaži več možnosti
    • tom78 je všeč

M power
M power

Kakegae no nai

• Globalni moderator
  • Sporočil: 17 015
  • Avtomobil: 2020 G21 320d Xdrive

Jaz sem si potegnil posodobitve z BMW downloaderjem sedaj, ko je v Connected Professional posodobitev zastonj, vendar ko vstavim USB ključ v avtu mi napiše, da ni pravilna aktivacijska koda in noče posodobiti... Ve mogoče kdo zakaj? pa kakšno aktivacijsko kodo zahteva..?

Preveri mapo "fsc" na ključku, če je tam v imenu datoteke tvoja št.šasije.

Pa saj se v celotni temi diskutira točno o tem. Greš na pooblaščeni servis, in oni ti ustvarijo lifetime navigacijsko kodo za tvoj VIN. Na USB ključku narediš direktorij FSC in vanj skopiraš odzipano datoteko za aktivacijo, ki jo dobiš na servisu. Molk to za svoje stranke naredi brezplačno. Če pa so drugi servisi nekorektni, velja razmisliti, zakaj jim zaupati pri drugih stvareh.
Ko imaš enkrat lifetime aktivacijo, nova koda ni več potrebna za vsako posodobitev navigacije.

On ima zakupljene posodobitve, ne rabi nikjer drugje iskat fsc, ker ga download manager avtomatsko prenese na usb ključek.

Urejal M power, 03.02.2025, 16:38.

<p>1986 E30 325iX > 1993 E36 318i > 1991 E36 325i > 2001 E46 330Xi T > 1999 E46 316i > 2001 E46 330Xi > 2004 E46 330Xd T > 2016 F11 520d Xdrive > 2020 G21 320d Xdrive
Prikaži več možnosti
    • Mat xxl je všeč

legendo
legendo
  • Uporabnik
  • Sporočil: 64
  • Avtomobil: BMW G31

Preveri mapo "fsc" na ključku, če je tam v imenu datoteke tvoja št.šasije.

On ima zakupljene posodobitve, ne rabi nikjer drugje iskat fsc, ker ga download manager avtomatsko prenese na usb ključek.

v FSC mapi je številka šasije mojega avta....

Prikaži več možnosti

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 15 022
  • Avtomobil: BMW

Ja to isto mapo ohrani boš rabil za naprej tudi ko ti poteče download manager ali naročnina na mape in jih boš moral najti .
Prikaži več možnosti

M power
M power

Kakegae no nai

• Globalni moderator
  • Sporočil: 17 015
  • Avtomobil: 2020 G21 320d Xdrive

v FSC mapi je številka šasije mojega avta....

Potem je pa čudno. Povprašaj na connected drive suport. :confused
<p>1986 E30 325iX > 1993 E36 318i > 1991 E36 325i > 2001 E46 330Xi T > 1999 E46 316i > 2001 E46 330Xi > 2004 E46 330Xd T > 2016 F11 520d Xdrive > 2020 G21 320d Xdrive
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.