20+ je s tako vožnjo k je posnel drugač ni take krizeSej zunaj se sigurno sliši. Posnami en video od zunaj.
Se pravi tu je poraba 20+? Je tih od znotraj pri 150km/h recimo?
P: 1996 E39 540i, rocni menjalnik
|
Prikaži več možnosti
|
Ti pa res ne moreš, da ne bi ves čas mislil name
Imam pa res eno deko viška, če rabiš, pa par rjuh. Lahko prideš iskat, da boš imel za pokrivat. Pivo se tudi najde, če se boš kaj bolje počutil. Urejal e60va, 18.02.2025, 12:34. |
Prikaži več možnosti
|
Neverjetno. Samo omeniš dekico in tema faše raka. Če bi država vedela, kaj je dobro zame, bi mi dala 100 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Sej 19 majo tud tanovi bencinarju suv porabo, tko da ni neke drame. |
Prikaži več možnosti
|
Nič nebom reko ![]()
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Dobr ti maš tamalega pa 3.0 to ne šteje. X5m ma 16-30 litrov porabe, če teraš 200+ pa čez 30 zlahka... |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
BTW; Če so lonci ok, je morda boljša strategija spravit jih, da imaš kaj dat nazaj v primeru komplikacij. RRomanovi kolegi delajo kar lepo zbirko lokomotiv na na lokalnem tehničnem. Bistveno manj "ruka-puka-puka-puk!" ponoči zadnje čase. Urejal Zlobny, 18.02.2025, 18:05. Če bi država vedela, kaj je dobro zame, bi mi dala 100 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|
Sem te zamenjal...sori
Bil je že čas in nekateri ne razumejo drugače kot s palco čez hrbet. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Mislim, da gre moj namapiran E91 320d še celo malo bolje kot to.. ok, šalo na stran ![]() ![]() Ena sveža za debato, ker tega še nihče ni omenil v tej temi.. ![]() Pa ravno prej ponoči sem na poti domov o tem posnetku razmišljal in pohodil, da bi videl če 320d res gre bolje... Pozabil, da je za ovinkom semafor za delo na cesti, ki je seveda imel rdečo... pobremzal malo preveč in popraskal v gepeku naloženo zadnjo haubo brez pike rje za to 540i (obstoječa je imela malo rusta okoli ključavnice)... torej ta tema že pušča slabe posledice na avtu ![]() ![]() ![]() Pomojem lahko zdaj dvignem ceno za cca 2000€ Urejal _BuLLet_, 19.02.2025, 04:08. |
Prikaži več možnosti
|
Dekica bi to preprečila. Urejal Zlobny, 02.03.2025, 16:37. Če bi država vedela, kaj je dobro zame, bi mi dala 100 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|