nakup e60 525d 2005- prvi avto
Bolj ko razmišljaš slabše je. 20 let star bmw dizl kupuješ. Ko kej odleti popraviš in vozi dalje. Asistenco pa le vzemi.
|
Prikaži več možnosti
|
Malo pretiravate. Jaz bi raje predlagal drugo, dobro e60 da kupis in bo vse OK. Pa raje glej za facelift modelom in da ni bil razbit…
Jaz sem si 2019 za 1. Avto kupil e60 od forumasa z 160k km in sem se brez tezav vozil 1 leto… samo mali servis, termostat pa zavore so sle. 525d 198hp z rocnim menjalnikom je sparovcek in lusn autobahn bomber. |
Prikaži več možnosti
|
Že če je vse relativno ok pa s tem verjamem, da ne bo, je vzdrževanje in popravljaje stvari, ki pri takem bemflu crkujejo zelo draga reč.
Tako da če se boš vozil v službo, mora bit plača dobra. S slabo boš samo za to koreto delal. V tem cenovnem rangu vidim jih je kar dosti, najdi raje enega, ki je vozen in vožen in v normalnem rabljenem stanju, ne pa kinder surprise. Pa ne razumem, zakaj si se zapičil ravno v tega ki ga je nekdo zgonil do kraja, pol se je pokrpal ni zdej ni laufal leta in je stal? To da stoji je najslabše za avto. https://www.avto.net...tipsort=&stran= Urejal voith, 25.01.2025, 08:49.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
E60 25d 198hp? Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
M57 D30 U2
525d FL je bila 3.0 in nekaj manj kot 200 konjev, 145 kw.
LP
|
Prikaži več možnosti
|
Ali pa že v štartu kupiš cliota.
|
Prikaži več možnosti
|
Men se zdi ful drago za avto ki je bil karamboliran in zdej stoji že 7 let.
Drugače pa eno je brat tester in zamenjat dele staro za novo, ko pa je treba ugotovit vzrok zakaj (zmišljen primer) avto cuka vsake tok ko pade temperatura, na testerju pa ne bo nič boš pa ob vse živce. No pa ob denar tudi. E6x so na dnu s cenami in dobiš res velik avta za ta keš, ampak deli so pa še vedno dragi. Js sem v E61 v prvih parih mescih zmetal ~2000€ pa sem ga isto kupu od mehanika. Pa nisem delu 150km dnevno.
Ti se morš zavedat da ubistvu kupuješ projekt in ne dailya, čeprav ga misliš uporabljat kot prvi avto. Če nimaš placa pa znanja (beri nisi mehanik) bi js na tvojem mestu raje poiskal kak drug avto. Spremljaj prodajne teme na tem forumu al pa kr odpri da kupuješ, tule gor je velik ljubiteljev pa če maš mal srečo boš dobu kak res dober avto. |
Prikaži več možnosti
|
... pamet v glavo ... dovolj dobronamernih komentarjev, da tako vozilo ni idealni daily za 150km ... pa ne samo BMW te starosti .. tudi pri ostalih znamkah te starosti je podobno ... sicer pa se je vsak od nas že kdaj "nasankal" ... in glede na to, da si se že odločil in iščeš "potrditev" bo pri tebi podobno ...
|
Prikaži več možnosti
|
chatgpt mu pravi Go for it :D |
Prikaži več možnosti
|
Chat GPT ne bo rabu plačat računa za popravilo ali diagnostiko.
|
Prikaži več možnosti
|
Jst tut Cliota, ki je stal 7let nebi kupil ... but that is just me |
Prikaži več možnosti
|
Zato pa vprašaš ChatGPT: "Haw tu mejk maney fast?" |
Prikaži več možnosti
|