Saj sva se razumela? Če stisnem gumb "off", delajo dnevne normalno, samo kratke luči se ne prižigajo? Pri F11, če si pustil gumb na "0", so dnevne svetile, samo xenon se ni prižigal sam. (moteče, ker se veliko vozim po cestah, kjer so drevesa ob cesti in se luči velikokrat prižigajo in ugašajo).
Je v bimmercode tole mogoče?
blnk.png
Pa, opravičujem se za offtopic 
Mislim da če že vrez kodiranja daš luči na off, delajo samo dnevne. S kodiranjem pa dobiš meni v katerem lahko luči totalno izklopiš (tudi dnevne)
Js nikoli ne uporabljam BMW navija - prvič, ne vem zakaj bi plačeval za vse online funkcije, ki jih imajo mapsi free. Drugič, mapsi so natančnejši iz vidika časa, ker dejansko dobijo instant podatek iz baze bistveno večih uporabnikov, kje se kaj čaka. In tretjič - ključno, men je vnašanje v infotainment naravnost obupno. To res traja ful časa, da vneseš. Js največkrat googlam kam moram it, potem pa že iz googla štartam navi v android auto. Men je to daleč najlažje.
In če navežem na HUD, mapsi tam noter ne delajo. Kaže samo puščico.
RTTi dela super, to je opcija za zastoje, ki jo tudi Google ponuja. Je pa plačljivo ja.
Pa veš da lahko destinacijo v vozilo pošlješ iz aplikacije MyBMW?
Lahko celo direktno iz Google maps pošlješ destinacijo v vozilo:
Pa še med vožnjo si lahko pošiljaš destinacije, v iDrive samo potrdiš novo destinacijo.
Jaz samo čakam da Google naredi njihove mapse plačljive, enako kot so Youtube naredili.
Komu boš potem plačeval? Googlu ali BMWju?
Googlu seveda, ker boš bolj navajen na Google Maps

To je njihov cilj. Prvo dajo njihovo stvar brezplačno par let, da se narod navadi na to, potem pa naredijo zadevo plačljivo

Jaz bežim od Googla koliko se le da, pa sem bil od samega začetka njihov razvijalec...
Urejal panki_86, 19.02.2025, 12:25.