P: BMW Alpina XD3 2016
Znamka:
Model: xd3 Alpina Letnik 1. registracije:2016 Dejanski letnik vozila (leto izdelave):2016 Barva vozila:temno modra metalic Tip menjalnika:avtomatski Moč motorja:350km,700navora Kilometri:198000 Realnost kilometrov:realni kilometri Oprema vozila (seznam): Mislim da je vsa možna oprema razen vebasta Splošna brezhibnost vozila (bi danes opravil tehnični pregled?): brezhibno vozilo Tehnične napake vozila:Jih ni Vizualne napake vozila:jih ni Pretekla omembe vredna popravila:Jih ni Moj opis vozila: Avto je brezhiben,zelo poskočen,zelo lepo ohranjen,edino zadnje gume so že malo obrabljene.Ima Akrapovič izpuh,21col platišča.Koncna hitrost vozila je 278km/h .0-100km/h 4.8sek Slike vozila (če želite, jih dodajte kot priponke sporočilu): Cena:32990 Kontakt:041709347 ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sej je meni tut,vendar pogrešam zvok bencinarja.Mi bo pa zelo žal za njim ![]() |
Prikaži več možnosti
|
278kmh in 4,8s, dobr leti tale SUV |
Prikaži več možnosti
|
V čem je fora teh photoshopanih ozadij na slikah?
|
Prikaži več možnosti
|
Ce se prav spomnim je senna vedno mel lepe avte. Hud za popizdit
|
Prikaži več možnosti
|
Senna, jaz še imam vedno tvojo 320i kabrio |
Prikaži več možnosti
|
Lep avto. Cena korektna glede na Mobile.de ponudbo. Se pa glede na težave z zloglasnim Xdrive sprašujem koliko težav je pričakovati pri taki motorizaciji.
Lp Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Kaj se tako tresete z temi x-drivi, v DD floti jih imamo kar nekaj pa niti na enemu še ni bilo problemov. Alpina je pa že tako znana da porihta tudi menjalnik in pogon. Vem ko iščem dele.in ima Alpina čisto svoje določene komponente.(ojačane ,izboljšane) Kar se tiče Akrapoviča je pa takrat delal izpuhe za Alpino. @senna slike pa lahko daš kakšne normalne ,ker ta avto že dolgo prodajaš,ko me je še zanimal me je tista slika na plaži(avto.net) totalno odbila in sem si samo mislil svoje o lastniku... Urejal blackberet, 08.02.2025, 21:16. |
Prikaži več možnosti
|
Zgleda da jih je
A res Jaz pa vsako leto menjam ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ah kje pa,to sem bil z avto na teh lokacijah
Ja zadnjih 10 let sem imel vse avte nad 300konj.Drgač je pa res lep,to me vsi gledajo,kamor koli pridem ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vem, kaj se je delalo za Alpino in kaj se ni. Dostikrat vidim po mobile.de avtomobile z Akrapovici, za katere se jih v resnici ni nikoli delalo.
Pa nima veze, uspesno prodajo. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vse xd3 alpina imajo Akrapovič izpuh ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Avto je res specificen, me zanima profil kupca.
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz avta sploh nebi prodajal,je do sedaj najboljši od kar sem jih imel,pa sem imel od m3,335i,golfe r ,s4...Samo zvok pogrešam ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jest skoz pravim da je mocan dizel zakon :-)
|
Prikaži več možnosti
|
Eden redkih avtov za katerega sem napisal, da mi je všeč in ja, imel bi ga. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|