Znamka: Volkswagen
Model: Passat Variant
Letnik 1. registracije: 4/2016
Dejanski letnik vozila (leto izdelave): 2016
Barva vozila: bela
Tip menjalnika: avtomatski, DSG, 6 prestav
Moč motorja: 110kW/150KM
Kilometri: 251.000
Realnost kilometrov: 100%, avto je ves čas v Sloveniji in km so sledljivi preko servisne zgodovine
Oprema vozila: full LED sprednji žarometi, LED zadnje luči, parkirni senzorji spredaj in zadaj, vzvratna kamera, radar tempomat, lane assist, gretje sedežev, navigacija, delno usnjeni sedeži z alcantaro...
Splošna brezhibnost vozila: je, v roku 1 tedna bo na novo narejen TP
(če ga danes peljemo na tehnični pregled, ga naredi ali ne)
Tehnične napake vozila: /
Vizualne napake vozila: kakšna pikica letom primerno, ni pa pobuškan od parkingov ker je bil garažiran
Bivša omembe vredna popravila: narejen veliki servis (201.000km), narejen redni servis (244.000km), narejen servis menjalnika (249.000km)
Moj opis vozila: lepo ohranjen in opremljen Passat slovenskega porekla, redno servisiran na pooblaščencu (potrjena servisna knjiga), narejen servis menjalnika. 2. lastnik od leta 2019, pred tem je bil 1. lastnik nek direktor iz okolice NM. Na avtu so 17" platišča z dobrimi Bridgestone Turanza gumami, poleg damo še set 16" koles z dobrimi Sava zimskimi gumami. Ne vem kaj bi še povedal o avtu tako da z vprašanji na plano.
Slike vozila (opcijsko): v prilogi
Cena: 11.000€ oz. po dogovoru (sprejemam ponudbe)
Kontakt: ta tema, ZS, 031-854-698
P: VW Passat Variant 2.0 TDI DSG Highline
Vinska trta nima grla da bi sama vince žrla. |
Prikaži več možnosti
|
Dober, kvaliteten in zelo prakticen avto v vseh pogledih. Prostora dovolj tudi v limuzinski verziji. Lahkoten in mehek za vozit.
e30 FL
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pač ja, izredno sterilen in predvidljiv avto (če zapreš oči bp veš kje je kater gumb Aja, če komu igra vlogo, vinjeta še velja do začetka aprila. Vinska trta nima grla da bi sama vince žrla. |
Prikaži več možnosti
|
Edino žarometi pa mislim,da niso full led verzija.
|
Prikaži več možnosti
|
Kataloška št. levega žarometa je 3G1 941 773 D. Niso matrični, so pa v celoti LED, ne samo dnevne luči. Vinska trta nima grla da bi sama vince žrla. |
Prikaži več možnosti
|
So full led, ker obstaja se verzija high led
e30 FL
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Led žaromete imaš tri različne: led low, led high in matrico, osnovni pa so bili še klasični halogenski. V vseh verzijah (razen halogena) pa sta dolgi in kratki snop v led tehnologiji. Lp Tristan01 Urejal tristan01, 12.03.2025, 15:12. |
Prikaži več možnosti
|
Se opravičujem,moja napaka - mislil sem LED high.
|
Prikaži več možnosti
|
Sam a ni tako, da je imel PFL led low in led high, FL ima pa LED pa IQ light(matrico)?
Drugace pa ja, dober in kvalitetno narejen avto, ampak na zalost tudi precej predvidljiv in dolgocasen. |
Prikaži več možnosti
|
Ne glede na samo poimenovanje luči svetijo v 0, tudi ponoč se "dela dan"
![]() Če koga zanima pa je problem cena naj me kontaktira pa se dogovorimo. Vinska trta nima grla da bi sama vince žrla. |
Prikaži več možnosti
|
Sem med oglasi našel tudi par komadov pfl z matrico... Je pa res, da je matrica po letu 2020 serijska v elegance (highline) paketu, medtem ko so tudi osnovni modeli dobili led serijsko. Lp Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
V oglasu na avtonetu popravi na automatski menhalnik, ker imas oznaceno da je rocni.
e30 FL
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zaenkrat samo 1 ponudba preko SMS za 9300€. Ni najcenejši ampak mal več interesa sem pa vseeno pričakoval Vinska trta nima grla da bi sama vince žrla. |
Prikaži več možnosti
|
Ko sem mojega prodajal pred letom in pol je bila ista scena... en SMS za 30% nižjo ceno... Na koncu sem ga porinil v eno avto hišo in požrl okrog jurja nižjo ceno od zastavljene. Tak avtomobil se prodaja če lahko ponudiš kredo za tujce in 12 mesecev garancije. Kar je povsem noro, saj narod pričakuje da bo dobil za 10 let star avto z 250k km enako garancijo kot za novega. Lp Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Trg sam pokaže ceno...če ni nobenega odziva pomeni, da je postavljena cena previsoka. Sicer pa zelo čeden avto za svoja leta in kilometre. Glede na notranjost bi rekel da jih ima pol manj |
Prikaži več možnosti
|
@tristan01: ponavadi je vsaj veliko teh SMS ponudb pa klicov z vprašanji za točno iste stvari ki so že napisane, tokrat niti tega ne.
@DomenG. ja, tko nekako naj bi (zame) avto zgledal po 250kkm normalne uporabe
Skratka če kdo išče kaj takega naj spregleda ceno. Ga dam že raje enemu v nadaljno uporabo za nižjo ceno kot pa v preprodajo. Vinska trta nima grla da bi sama vince žrla. |
Prikaži več možnosti
|
Sem ravno tadnjič brisal stare SMS-e in sem dobil le eno ponudbo za 9k na oglaševanih 13k EUR. Potem se je našel samo še en star čipov, ki je avto prišel pogledat, pa niti ni vedel a bi ali nebi... Pa sem avto imel na a.net dobra dva meseca. Ko je prišel službeni, sem ga prevzel mojega pa pustil pred avto hišo. Ga niso hoteli odkupiti. Zvečer sem z ženo prišel da ga odpeljeva domov. V salon sem stopil toliko da se zahvalim in povem da bom avto odpeljal. Z enim izmed prodajalcev rečeva par besed in omenim, da je avto naprodaj. Zavrti telefon in pokliče kolega, ki ima avtohišo. Tip je uletel za 15 min in ob 6 zvečer sem avto prodal. Sem ga pustil kar tam še eno noč in naredil naslednji dan prepis. Tipu je avto stal na hofu 3-4 mesece. Zaslužil je celega jurja. Lp Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Ponavadi je ta ponudba prek SMSa potem v zivo se 10-20% nizja, na te ponudbe se ne oziraj prevec, vsaj po mojih izkusnjah.
|
Prikaži več možnosti
|
Meni ni jasno, zakaj vsi te passate B8 kupujejo samo tam do 150k km in max 5 let stare. Pa tam ni problem dati 20+k €.
Vse ostalo pa nima nobene cene več, kar mi je malce čudno, ker je enak avto in že npr. 2015 letnik je dobro opremljen (aktivni tempomat, carplay, ergo sedeži...). Ali je res kakšna prednost facelifta, ki mi ni znana? (ok, opcijsko digitalni števci, kar so pa meni bolj minus) |
Prikaži več možnosti
|