Skoči na vsebino

P: VW Passat Variant 2.0 TDI DSG Highline

- - - - -

• Tema je zaklenjena. Tema je zaklenjena.
52 odgovorov v temi
nexus
nexus

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 508
  • Avtomobil: eMTB

Prvi ogled je mimo, ponudil je 9000€.
Sem ga pač prijazno odslovil...

Vinska trta nima grla da bi sama vince žrla.

Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 27 036
  • Avtomobil: new age e39

Prvi kupec zlati kupec. Boš povedal če še velja. Dobro prodaj :ok
Prikaži več možnosti
    • nejči, peropapero, Gregc in 3 ostalim je všeč

MajoR
MajoR

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 027
  • Avtomobil: E39 X2 = 14 Zyl.

Pustmo zdaj tip motorja.
Tuki se pogovarjamo o 2.0tdi 110kw in dsg menjalnik z mokro sklopko 6prst..oziroma 7 pri novejših letnikih.
Tudi sam nisem vedel za interval 120tkm na dsg7 dokler nisem kupil avta na uradnem vw škoda servisu in so mi pokazali servisni plan.

Jaz v Octavii imam predpisan interval na 60kkm, sedaj bom ze cetrtic menjal olje. Tk tk, dela kot puter.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

MajoR
MajoR

BMW fanatik

• Uporabnik

Prvi ogled je mimo, ponudil je 9000€.
Sem ga pač prijazno odslovil...

Sej ti kilometri niso noben bavbav. Ce si menjaval olje na 15k in redno vse servisiral, saniral je to to.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 747
  • Avtomobil: Audi A5

Niso bavbav je pa umetnost prodat avto z 250-300 jurji , sploh tega ranga ko jih je nebroj na avtonetu
.... c u o r e s p o r t i v o ....
Prikaži več možnosti

fantastic five
fantastic five

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 017

[quote name="MajoR" post="3743519" timestamp="1742468694"]Jaz v Octavii imam predpisan interval na 60kkm, sedaj bom ze cetrtic menjal olje. Tk tk, dela kot puter.

2.0tdi 110kw, 7st.DSG?
Prikaži več možnosti

nexus
nexus

Začetnik

• Uporabnik

Sej ti kilometri niso noben bavbav. Ce si menjaval olje na 15k in redno vse servisiral, saniral je to to.

Vsako leto je bil delan servis ja.

Niso bavbav je pa umetnost prodat avto z 250-300 jurji , sploh tega ranga ko jih je nebroj na avtonetu

Jih je nebroj ja ampak avto ma vso dokazano zgodovino od prvega do zadnjega dne s štemplji v servisni, ne samo doma napisanimi listki.

Mogoče sem edini ki še to ceni.

Prikaži več možnosti

MajoR
MajoR

BMW fanatik

• Uporabnik

[quote name="fantastic five" post="3743560" timestamp="1742475651"][quote name="MajoR" post="3743519" timestamp="1742468694"]Jaz v Octavii imam predpisan interval na 60kkm, sedaj bom ze cetrtic menjal olje. Tk tk, dela kot puter.

2.0tdi 110kw, 7st.DSG?[/quote]

Octavia RS, torej 2.0tdi 130kw.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

mihaing
mihaing

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 651
  • Avtomobil: Suši

@Nexus: Nobenega ne zanima kaj imaš napravljeno, nobeden ne ve preveriti kaj je narejeno, kako in zakaj, nobeden ne razume kaj je prav in kaj ne. Malo se ozri naokoli pa poglej kakšni so moški danes. Vse je poženščeno, šraufenziegerja ne prodajo nobenega več, google-kavč mojstri, šole-dom-prakse-službe-življenje jih ne uči več nič uporabnega kot pa samo izvajanje nekih kontrol, pravil, pravic...

Ženske postajajo kosmate, možate, doma peljejo večino aktivnosti, organizirajo, kličejo se pozanimajo,...ni pa od njih pri avtomobilih pričakovati drugega, kot da je lep...zaenktrat še, kmalu pa bodo vlekle gedore iz torbic namesto maskare.

Torej, nakupa avta je kot je:

- Pride dec, po možnosti z ženo, da se dela pametnega pred njo,

- odpre se mu haubo (ker seveda ne zna sam),

- gleda notri po prostoru in razmišlja kako bi pojahal svojo ljubico na tej novi haubi, itak je vse prekrito s plastiko in verjetno misli, da so to novi napredni "skriti-hibrid" motorji

- malo pošmrka z nosom ker kao je majster, da bo z vonjem detektiral stanje motorja, 

- "kok pa to pije'"

- "kaj pa tole ropota?"

- "a dela dobro avto?"

- "servisiran je bil a ne?"

- brcne v gumo

- gleda po karoseriji kot, da se mu je prikazala Marija

- proba če vrata se dobro zapirajo

- vpraša ženo: "kaj misliš?" - ona malo skomigne z rameni, in potem reče kupec prodajalcu: "eh kaj pa se spoznajo one"

- kvasne nato bedarijo ven o ceni in se odpravijo domov, ker tak al tak samo sanja in ve, da nima denarja

Klasični "Slovencelj-Bosanđeros" pri nakupu avtomobila.

Urejal mihaing, 21.03.2025, 07:30.

Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih

Prikaži več možnosti
    • Veljo, primitivnež, tejkoc in 4 ostalim je všeč

bawaria4ever
bawaria4ever

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 382
  • Avtomobil: Ne vem

@Nexus: Nobenega ne zanima kaj imaš napravljeno, nobeden ne ve preveriti kaj je narejeno, kako in zakaj, nobeden ne razume kaj je prav in kaj ne. Malo se ozri naokoli pa poglej kakšni so moški danes. Vse je poženščeno, šraufenziegerja ne prodajo nobenega več, google-kavč mojstri, šole-dom-prakse-službe-življenje jih ne uči več nič uporabnega kot pa samo izvajanje nekih kontrol, pravil, pravic...

Ženske postajajo kosmate, možate, doma peljejo večino aktivnosti, organizirajo, kličejo se pozanimajo,...ni pa od njih pri avtomobilih pričakovati drugega, kot da je lep...zaenktrat še, kmalu pa bodo vlekle gedore iz torbic namesto maskare.

Torej, nakupa avta je kot je:
- Pride dec, po možnosti z ženo, da se dela pametnega pred njo,
- odpre se mu haubo (ker seveda ne zna sam),
- gleda notri po prostoru in razmišlja kako bi pojahal svojo ljubico na tej novi haubi, itak je vse prekrito s plastiko in verjetno misli, da so to novi napredni "skriti-hibrid" motorji
- malo pošmrka z nosom ker kao je majster, da bo z vonjem detektiral stanje motorja, 
- "kok pa to pije'"
- "kaj pa tole ropota?"
- "a dela dobro avto?"
- "servisiran je bil a ne?"
- brcne v gumo
- gleda po karoseriji kot, da se mu je prikazala Marija
- proba če vrata se dobro zapirajo
- vpraša ženo: "kaj misliš?" - ona malo skomigne z rameni, in potem reče kupec prodajalcu: "eh kaj pa se spoznajo one"
- kvasne nato bedarijo ven o ceni in se odpravijo domov, ker tak al tak samo sanja in ve, da nima denarja

Klasični "Slovencelj-Bosanđeros" pri nakupu avtomobila.

Zanimiva obrazlozitev/logika, se strinjam v vecini napisanega, razen kosmatih zensk, ker bradate hvala bogu se ne hodijo okoli, ko pa bojo... bo pa vsak dec, upam da neploden.

Pri meni je sicer tako, nekaj se spoznam na vozila, nisem pa mehanik... a ko grem na ogled vozila, se naredim francoza in prepustim prodajalcu besedo, ko sam vidi moje " neznanje" okoli avta. Tako v velikih primerih lahko tudi sam izlocim, nakladaca od iskrenega prodajalca
e30 FL:metalc e46 FL:gogo e91 LCI
Prikaži več možnosti
    • primitivnež, jjjernej, nexus in 2 ostalim je všeč

fantastic five
fantastic five

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 017

[quote name="MajoR" post="3743742" timestamp="1742534250"]ame="fantastic five" post="3743560" timestamp="1742475651"]
Octavia RS, torej 2.0tdi 130kw.

Ni isti menjalnik.
Ti imaš DQ381...Isto kot passat 2.0tdi biturbo...in interval na 60k
Prikaži več možnosti

nexus
nexus

Začetnik

• Uporabnik

Prodano! :ok

Prikaži več možnosti
    • Deyo, japanac in Premium uporabnikom je všeč to sporočilo

japanac
japanac
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 664
  • Avtomobil: BMW 320d (F31 LCI)

... Pri meni je sicer tako, nekaj se spoznam na vozila, nisem pa mehanik... a ko grem na ogled vozila, se naredim francoza in prepustim prodajalcu besedo, ko sam vidi moje " neznanje" okoli avta. Tako v velikih primerih lahko tudi sam izlocim, nakladaca od iskrenega prodajalca

... pri prvi "laži oz. nakladanju" se zahvalim in zapustim lokacijo ... se je pa že zgodilo, da sem se obrnil, ko sem zagledal vozilo "v živo" ... bil je pa hinavsko poslikan ...
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.