F31 gewinde
Zdravo.
Ima kdo kakšno priporočilo za gewinde oz nek suspension kit? Rad bi ga spustil za 3cm in kar se tiče vzmeti mislim da so Eibach pro kit pravi za moje potrebe, zdaj glede na to da so na avtu še prvi amortizerji bi zamenjal tudi te seveda. Pogoj je udobje in ne performance saj bo avto vozila žena vsak dan sina v vrtec in v trgovino itd. pač par km na dan. Opcija mi je tudi da zamenjam samo fedre ampak nevem kako dolgo bodo potem sploh zdržali amortizerji.. gledal sem vse možno in niti ene gewinde/setup ni brez dobrih in slabih komentarjev. Sicer res da večinoma od amerov zato bi raje slišal kakšno mnenje od tle. Hvala za pomoč. Lp p.s. Avto je 320d luxury rwd na 225/45-18 non rft. |
Prikaži več možnosti
|
BC?
|
Prikaži več možnosti
|
Če je pogoj udobje, ne vem, zakaj sploh razmišljaš o športnih vzmeteh/ gewindah. Pol pustiš serijsko podvozje in daš gor 16" kolesa. Eibach Pro Kit je kontra udobju, to vzameš, če ti je važen samo izgled in te ne moti, da se pelje kot lojtrni voz. Za spustit višino in ohranit dokaj kulturno vožnjo je pa edini način s kvalitetnimi gewindami. Ali jih žena potrebuje, da gre v vrtec in trgovino, veš pa sam Urejal e60va, 13.03.2025, 12:51. |
Prikaži več možnosti
|
Pač spustil ga bom obvezno, bi pa rad ohranil neko udobje da ni trd kot M. Eibache dejansko vsi z F serijami zelo hvalijo zato sem se nekako odlocil zanje, seveda dam pa bilokatere gor ce so ok.. |
Prikaži več možnosti
|
To da 'vsi' hvalijo Eibache še ne pomeni da se avto pelje kvalitetno.
|
Prikaži več možnosti
|
Avto se na pro kit pelje kot šajtrga. Sploh če voziš hitreje in so grbine na cest potem imaš posledično slabši nadzor nad avtom. Če imaš M podvozje potem pridejo v poštev teli fedri pogojno drugače pa ne.
|
Prikaži več možnosti
|