Skoči na vsebino

Avto ne potegne nikamor

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
25 odgovorov v temi
PocesnkII
PocesnkII

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 614
  • Avtomobil: MB w463 po domače G

3 je preveč, nekje okoli 2 je ok
Prikaži več možnosti

O skok
O skok
  • Uporabnik
  • Sporočil: 69
  • Avtomobil: E61

3 je preveč, nekje okoli 2 je ok

Sem malo narobe napisal , med 2 in 3 , 2248hPa ,  bol 2 ko pa 3.
Sem pa dobil še dodatne napake za loputo.
483D Throttle valve actuator
4687 Throttle valve actuator

Prikaži več možnosti

RVe60
RVe60
  • Uporabnik
  • Sporočil: 103
  • Avtomobil: E60 535d 2005

Jaz bi imel podobno vprašanje glede moje e60, je 535dA l.2005/272km in je nekaj časa nazaj imel iz lepega problem, da ni res nikamor potegnil (komaj 80 km/h), mehanik je ugotovil, da je šel federček na loputi ga zamenjal in stvar je bila rešena (avto res lepo tekel in potegnil kot mora zvezno do 220 km/h, več nisem probal) je pa rekel, da nekje na sesalni očitno zajema fouš zrak vendar ni bil tak problem sedaj pa se pojavi težava, da avto ne gre več kot 180 km/h in dostikrat downkick sploh ni učinkovit dokler za trenutek ne spustim gasa da prestavi. Olja ne popije več kot 2 deci na interval vendar nekje vseeno spuša saj pod avtom najdem kapljice na parkingu in okoli mašine je mastno ter na mestu dostikrat smrdi po za zažganem olju. Rekel je tudi, da je videt, da imata turbini dosti normalen pritisk na računalniku (napak ni javljal). Jaz pojma nimam vendar tako bi nekje izgledal moj laični opis težave. Zna kdo pomagat ali pa predlagati mehanika v prekmurju, ki bi lahko preveril zadevo?
Prikaži več možnosti

sash
sash

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 554
  • Avtomobil: UFO

Če bi bil jaz na tvoji geografski lokaciji bi ga peljal h TIN-u v Celje. Če si pa bolj mazohist pa lahko kakemu lokalcu pelješ da se malo uči na avtu pa to.
The Truth is Out There
Prikaži več možnosti
    • Jerry je všeč

jonzi1488
jonzi1488

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 354
  • Avtomobil: e46 330i

Sem malo narobe napisal , med 2 in 3 , 2248hPa ,  bol 2 ko pa 3.
Sem pa dobil še dodatne napake za loputo.
483D Throttle valve actuator
4687 Throttle valve actuator

Je že kakšen update stanja?

Prikaži več možnosti

O skok
O skok
  • Uporabnik
  • Sporočil: 69
  • Avtomobil: E61

Sem rešil problem , ko sem cca 1 leto nazaj dal izklopit DPF in EGR  in potem še dal vn zbit DPF in EGR dol  in mi je tisti ki bi moral zbiti DPF zbil katalizator ki je takoj za turbino. 

In glede na to da je bil še počen izpušni kolektor ni bil tak problem ker so šli izpuhi tam vn , ko pa sem zamenjal kolektor  je nekaj časa avto še šel potem pa je zabit DPF dokončno zabilo in se avto ni premaknil nikamor. Priznam da sam tudi nisem imel ideje kaj bi še lahko bilo narobe , zato sem avto peljal v trnovec nekomu da mi je naredil diagnostiko  in mi povedal da je krivec DPF. Potem sem pa včeraj prvo probal sam dobit dol DPF ampak nisem nikjer imel opcije si sposodit dvigala , zato  mi je jerry priporočal nekoga v bližini hraš ( okolica medvod - smlednik)  in mi je on potem zbil vn DPF , je rekel da sem imel srečo da se DPF ni vžgal.Nwm pa koliko je zdaj zaradi tega trpela turbina ker sm se skoraj 1 leto vozil z zabitim DPFom  tako da bo treba še pregledat turbino.

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.