Potrebujem nasvete za nakup - E39
Tablico pa le zamenjaj...NM...ni moj.
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Se da seveda, še jaz jih imam doma neki, original BBS. Točno to, sem razmišljal, sam, da bi mu črni s srebrnim napisom bolj pasali. |
Prikaži več možnosti
|
Kar naj jo pusti... najmanj problematična registrska... kamorkoli prideš, nikoli težav
Čestitke za nakup
Multifunkcijo, sploh če je bila po ETK že v avtu, samo nabaviš (@jerry sigurno ima na zalogi) in priklopiš... je 10 minut dela.
Verjetno si je nekdo zaželel M volan namesto original 4 krakega, pa je dobil takega brez MF in tako pustil. F7P 704+M270DE16AL+665921+M50B20+M54B22+M57D25+N53B30 = 37 cyl = 1209 PS |
Prikaži več možnosti
|
Tale link si tudi shrani, če ga še nimaš, ker ti bo 1000x prav prišel
http://bmwfans.info/...feb2001/browse/ Glede blišča pa ne oziraj se na komentarje. Avto spucaš in polepšaš zase, za svoj gušt in za svoje dobro počutje v njem. Leonu in podobnim se je*e za vozila in če so usrana, meni to tudi nekaj pove o človeku. |
Prikaži več možnosti
|
Čestitke za nakup. Pametno si naredil da si za pol cene kinder surprise iz uvoza vzel avtomobil, ki si ga pred tem videl v živo. Po opisu sodeč, avtomobil ni slab nakup, rabil pa bo še nekaj ljubezni, katero bo pri tebi sigurno dobil.
Sedaj pa uživaj v izpolnjenih sanjah. Lp Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Čestitke za nakup in srečno vožnjo, ter čim manj presenečenj z avtom.
Iskreno povedano sem vmes mislil, da te je že minilo vse skupaj. |
Prikaži več možnosti
|
Hvala! Minilo ne, sem pa taval od dileme do dileme... ali počakat in prišparat še morda 5k, ampak potem mogoče avta ne bo, kako uvozit, če sploh... sem si pa vzel pavzo za "rethink", Jerry mi je ful pomagal in tako. Je blo nekaj tuhtanja za vsem tem :D Zdaj se bo lahko nekdo norčeval "kakšna znanost je kupit star avto", pa jebiga, je! |
Prikaži več možnosti
|
Če bi tuhtal in šparal še nekaj časa, bi jih polovica že zgnila ta čas.
|
Prikaži več možnosti
|
Itak si lahko ves čas na preži za kakim bolj hudim primerkom, če ti tale ne bo to to. Edino tega boš moral prodat potem nekako
![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Čestitke za nakup in srečno vožnjo!
![]() Ne bo segnil v enem letu, spucaj, spedenaj si ga po svojem okusu in vozi, uživaj do zime. Zrihtaj ce je kaj mehansko, da te ne ovira pri varnosti in sami vožnji. Po par tisoč km boš pa že vedel ali ostaja za dlje časa ali je bil pa za eno obdobje gušta ![]() Srečno ![]() |
Prikaži več možnosti
|
..cestitke za nakup..lepa barvna kombinacija..tudi noter si ga lepo zglancal,pohvale..orientblau je tud moja e36...nora barva ko je spucan..pa kontrast z beige z usnjem....lepota...
...vozi ga,nabiraj kilometre -potem bos pa sam ugotovil ce se pridruzis klubu ki imamo radi stare dinozavre kljub temu da jih skoz kaj popravljamo.. ...ce ne ga pa prodas pa si kaj mlajsega nabavis.. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Cestitke za nakup! Mislim, da si nabavil dober primerek s pravim motorjem ter opremo, kot si si jo zamislil. Za vse ostalo je pa omejitev le globina denarnice in brzdanje oz. pomanjkanje le-tega
M54 R6, sportno podvozje (to je bilo serijsko pri R6 ce me spomin ne vara?), M-volan pa sibedah. Kaj vec sploh potrebujes? Mislim da si pri marsikom, vkljucno z mano, zbudil nostalgijo ter luste Urejal Boris-84, 06.05.2025, 04:13. |
Prikaži več možnosti
|
V bistvu sam sem bil sprva proti svetlim tapiserijam zaradi takoj vidne umazanije.
Ma se v bež notranjosti počutim kot doma. Vsakič ko se zdaj vsedem v avto z "all black" notranjostjo se počutim kot v zaporu
Kombinacija je pa v nulo ker so take naravne, komplementarne barve modra-oranžna |
Prikaži več možnosti
|
Boris, športno podvozje je bilo morda na nekaterih trgih serijsko za 540i, za R6 pa nikoli. Saj je bilo nenazadnje 90% vseh e39 R6. Samo 1 R4 motor je bil v ponudbi. Ostalo R6 in V8.
|
Prikaži več možnosti
|