P: 1994 E36 316 compact
Znamka: BMW
Model:E36 Letnik 1. registracije:1996 Dejanski letnik vozila (leto izdelave):1994 Barva vozila: zelena Tip menjalnika: ročni Moč motorja:75kW Kilometri: 202734 Realnost kilometrov: kilometri so realni Oprema vozila (seznam): Podvozje:- lahka - ALU platiščaVarnost:- 2 x zračna vreča / Airbag- rezervno kolo normalnih dimenzijNotranjost:- štev. sedežev: 5- usnje - sedeži: nastavitev po višini- paket za kadilce- 12V vtičnicaUdobje:- električni pomik prednjih stekel- zunanja ogledala: el. nastavljiva- centralno zaklepanje- volan: nastavljiv po višini- servo volan- volanski obroč oblečen v usnjeMultimedia:- avtoradio- avtoradio / CDUporabnost:- deljiva zadnja klop 1/2 - 1/2- vlečna kljukaStanje:- 3. lastnik Tehnične napake vozila: tesnilo glave motorja Vizualne napake vozila: rja prisotna Pretekla omembe vredna popravila: hlajenje Na žalost se moramo posloviti od našega bmw e36 compact….preprosto ni več časa in denarja. rodam BMW E36 compact 316 m43b16 1994. Res da je rjast ampak z malo ljubezni se ga da uštimat zelo lepo. Kar se tiče motorja je potrebna menjava tesnila glave . Vgrajen nov akumulator. Od popravila hlajenja motor pušča hladilno tekočino ter olje, vzrok neznan. Notranjost je zelo lepa,svetlo sivi usneni sedeži. Kdor je zainteresiran naj mi napiše☺️ Cena: 1350€ se da pa se kaj zmenit Kontakt: 031 009 468 |
Prikaži več možnosti
|
Če ima lepo sivo usnjeno notranjost Ko pogledaš sliko, pa prežvečen sedež. |
Prikaži več možnosti
|
Tole je žal za na odpad.
|
Prikaži več možnosti
|
Ce vam ni kul ni treba da komentirate….lp
|
Prikaži več možnosti
|
Na avto netu se ne komentira. Če daješ oglas na forum, bodo padali komentarji, če ti je to všeč ali ne. Srečno prodajo. neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
Zanimivo da vedno eni in isti komentirate v oglasih.
Če vam zadeva ni všeč, iščite dalje, če vam cena ni všeč, iščite dalje. (pa večina vas itak nič ne kupuje ampak imate osebnostno motnjo da se morate oglasit in jamrat nad nečem v vsakem oglasu ![]() @MB: Srečno prodajo! For this is where I belong For I am damnation (Bleed from within)
|
Prikaži več možnosti
|
Saj je prav da se pokomentira, ker pamet so prodajalci ze zdavnaj izgubili. Vse se prodaja za isti denar in prenapihnjeno. Zadnjic slucajno opazim, citroen c3 15 let star prezvecen 5k eur. Za zjokat. Isto kot tole. Masina v compactu iz leta 1993, to je 32 let nazaj za tiste, ki znate racunati.
|
Prikaži več možnosti
|
Zelo redko komentiram ceno na forumu.Tudi tebi nisem. Vrjetno pač gledaš na to z čustvenega vidika,ker imaš slabo izkušnjo z objavo svojega oglasa. Ko pa nekdo, da tako vesoljsko finto kot ta oglas gor na forum, pa bom napisal svojo mnenje. Urejal j4n3k, 15.04.2025, 10:36. |
Prikaži več možnosti
|
Če si opazil nikogar nisem poimensko izpostavil. Zakaj si se našel v moji objavi, veš samo ti.
Sem napisal v svojem oglasu, dol mi visi kaj si kdorkoli na forumu misli o mojem avtu, ceni, prodaji ali meni ![]() Še mi zdi pa smešno, če že ne neumno, da je v 99% oglasov prvih 10 objav enakih in ponavadi od iste skupine avtorjev. @jjjernej: ni treba. Kot sem napisal, če ti stanje/cena ne ustreza, iščeš naprej. Ceno določi lastnik/-ca, ne potencialni kupci/pametnjakoviči. Če že, je zadnji dogovor o ceni osebno po ogledu. Urejal Rage, 15.04.2025, 12:08. For this is where I belong For I am damnation (Bleed from within)
|
Prikaži več možnosti
|
To dejansko ni vredno niti 300 €. Sam sem od sorodnice predlani jeseni prodal 316ti compact letnik 2002 (ali celo 2003?) in isto napako (tesnilo glave) ter delujočo klimo za 450 €. |
Prikaži več možnosti
|
Ceno doloci kupec z €€€ v zepu! Ce ceno doloci prodajalec... ja pol pac soncite in svaljkate te avte na a.net. v nedogled. Ok, dajmo kontra logika. Nastej 5 argumentov, zakaj je ta avto vreden teh 1350€? Da vidimo tvoj sales pitch. Sell mi this car! Urejal alesh, 15.04.2025, 13:37. |
Prikaži več možnosti
|
Kupec lahko PREDLAGA oz. da PONUDBO. Končna odločitev ali in za koliko bo zadeva šla ali ne je prodajalčeva.
Po tvoji logiki lahko pol grem jaz na Selmarja in zahtevam da mi prodajo rabljeno m4 iz premium selectiona za jurja, ker jaz kot kupec pač ne dam niti centa več?!? ![]() Najdi mi kakega prodajalca, jih nabavim vsaj 5 danes! Kako dolgo bo prodajalec vztrajal pri ceni je tudi na njemu. Kaj vas to boli ali se zadeva proda danes, jutri ali nikoli? A dobivate provizijo od prodaje prek foruma? Če ja, prosim za zs kako se to uredi, jaz bi tudi! Urejal Rage, 15.04.2025, 15:01. For this is where I belong For I am damnation (Bleed from within)
|
Prikaži več možnosti
|
E36 compacti so se 15 let nazaj to je 2010 prodajali za isto ali nižjo ceno v nulo ohranjeni. Tole je za zrihtat in zvoziti, v lj na DINOS vozimo tole. Dobis 100 eur za železo in potrdilo |
Prikaži več možnosti
|
Ne. Ta logika je samo v vasih glavah, ki prodajate svoja vozila za nerealne zneske in potem bi tudi m4 po nerealni ceni kupili. Se vsak, ki je kdaj kaj prodajal je slej ko prej prislo z riti v glavo, da ce hoce prodat, ceno doloci kupec. Lahko pa prodaja in se vsi malo zabavamo ob takih oglasih. Free bump! |
Prikaži več možnosti
|
Čestitke! V par stavkih si negiral samega sebe. Ceno določi kupec, ko pa jaz kupujem sem pa nerealen in velja cena prodajalca. Bravo!
Ja, z m4 za jurja sem karikiral, vseeno pa je dejstvo da cene niso za okras in če prodajalcu ni nuja prodat iz danes na jutri, tudi ne bo spuščal cene, samo zato ker je bila in še vedno je to balkanska folklora od zdavnaj. Če grem gledat avto za 80k ga tudi ne bom dobil za 75 samo zato, ker sem prišel na ogled. Vem da so se e36 in sedaj tudi že e46, 10 let nazaj, z manj km in v boljšem stanju, ker so bile mlajše, prodajale za iste, morda celo nižje cene kot danes. Upam da boš pa priznal vsaj to, da jih je bilo takrat na izbiro dosti več kot jih je danes. Če že izpostavljate povpraševanje, dajte upoštevat še ponudbo. Je bilo že večkrat omenjeno, to niso avti ki imajo maso kupcev, mnogim niso (več) zanimivi in nič ni narobe s tem. Če pa kdo želi e36 se bo pa žal moral sprijazniti da so ti avti stari >20 let, nimajo samo 70kkm prevoženih in pri vsakem se najde kaj za zrihtat. Če te to moti, pač iščeš kaj mlajšega, če pa želiš e36 (ali katerikoli avto tega obdobja), se moraš pa sprijazniti s ceno in dejstvom da te avte naslednjih 5-10 let ne boš samo tankal in menjaval olje/filtre. Imaš pa nekaj kar ne boš na cesti več srečal vsak dan in avto ki ga dejansko voziš sam in ne nekaj kar bolj vozi tebe z vsemi asistencami in štromarijo. In spet nič narobe če ti ni do tega, pač vzameš kaj druga. Vsakemu svoje. To da "za zabavo" nekateri serjete po tujih oglasih pa več pove o vas kot o samem oglasu. Urejal Rage, 15.04.2025, 18:20. For this is where I belong For I am damnation (Bleed from within)
|
Prikaži več možnosti
|
Prevec custveno gledate na ta stari pleh. Zal vam noben ne bo dal extra €€€ za ta vasa custva.
Glej, tvoj je krasen, predvsem barva je top in jaz vsakemu zelim, da proda za cim vec, denar mora krozit! Ce pa ze igras odvetnika za doticno E36, daj iskreno, a je ta rja z zanic motorjem vredna 1350€? |
Prikaži več možnosti
|
Ta avto se že iz ekonomskega vidika ne splača popravljati, razen če ne delaš sam...
Sam sem samo enkrat rihtal recimo prepihano glavo in nikoli več.
BMW serija 3 Compact: , letnik:2001,1550 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net
Potem ima tale nerealno ceno?
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
ne gre se (vsaj v mojem primeru) za čustva, čeprav priznam da mi moj po 16 letih lastništva verjetno pomeni več kot komurkoli drugemu, ampak za redkost, ker teh avtov ni več toliko na cesti (vsaj pri nas). Tako da ja, kdor želi in mu kaj pomeni >25 let star avto, bo pač moral malo bolj seči v "tošl" (vsaj za mojega). Kdor pa na te avte gleda samo z razmišljanjem "kaj bo pa danes na novo crknilo, zakaj nima radarskega tempomata, zakaj nima lane assista, zakaj ni bolje zvočno izoliran, za ta denar dobim pol mlajši avto,..." pa lahko zastopim da takega avta nebi kupili niti s tujim denarjem. Kot sem rekel, vsakemu svoje. Urejal Rage, 15.04.2025, 19:26. For this is where I belong For I am damnation (Bleed from within)
|
Prikaži več možnosti
|
Kako nakladanje "nisem poznavalec compaktov"... Avto je nevozn in pregnit in ne more bit cena 1300€. On jo sicer lahko postavi na 1300€ ampak jih ne bo dobil. Realnost je tolk kot dobi za staro železo....
Btw za 500€ sem jaz kupil e46 320i in se z njo odpeljal domov (in tudi prispel). Se ta compakt pripelje 100km do novega lastnika?
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|