4200 za tehnicno neizpravno vozilo?
Saj dam forumašem popust brez skrbi...jaz imam že drug avto in bi tega rad prodal in ne prodajal.
Saj dam forumašem popust brez skrbi...jaz imam že drug avto in bi tega rad prodal in ne prodajal. |
Prikaži več možnosti
|
Zato jaz svojih avtov ne prodajam, kar si zgoraj napisal ![]() |
Prikaži več možnosti
|
krt, ti si eden redkih, ki to opazijo za kar se ti res lepo zahvaljujem. Opažam, da večina kupcev preveč komplicira na ogledu 20 let starega avta, ko sem včeraj šel kupit e39 nisem avta sploh pogledal ampak s prodajalcem pol ure najprej debatiral o vsem mogočem šele potem sem se za 2min vsedel vanj in niti na probno vožnjo nisem šel. Ceno sva dorekla v 10 sekundah in takoj na prepis, ni mi niti malo žal. Nekateri me za e60 kličejo in dobim občutek, da pred nakupom zahtevajo še kemično čiščenje, odpravljene napake, narejen servis in dostavo na dom, potem bi pa mogoče ga vzeli za 2500eur. Eni hodijo samo gledat in potem menca, da ni siguren pa ono in tretjo...jao si mislim pejt u marjetice. Nekaterim ga "iz inata" ne prodam že zaradi samega odnosa po telefonu...kaj vse se sprehaja po tem svetu si mislim.
Kar se tiče avta bo z nekaj osnovnega vložka (kot pri vseh ostalih) še dolgo vozil po cestah in risal nasmeh novemu lastniku. Jaz ga ne prodajam, ker bi bil "zjeban" (se opr. za izraz) ampak zato, ker ga enostavno več ne rabim. Urejal RVe60, 26.04.2025, 08:14. |
Prikaži več možnosti
|
He he, kaj je zdaj, se bo kdo opogumil in odpeljal tale avion novim pustolovščinam naproti?
Priznam, da ni nekaj dosti zanimanja... najbrž ga bom kar odjavil in pač čakal, kaj čem. Škoda mi ga je edino gledat pod strehco uboščka, ki kar kliče po kilometrih kot kužek v zavetišču ti pa greš mimo... Cena je zdaj okoli 3900 eur. Pa ne vem a sem jaz nor ali tisti, ki želijo imeti dosti spodoben e60. |
Prikaži več možnosti
|
Eno nekonvevncialno vprasanje. Ali mislis da je avto v taksni formi, da se lahko vsak dan pelje po AC 190+ km/h, brez da lastnika skrbi da ga bo kaksna tehnicna napaka stala glave?
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
V tem primeru je največja napaka težka noga voznika, ker ga slej ko prej stane izpita in prazne denarnice, tega bi se prej bal. |
Prikaži več možnosti
|
Nisi odgovoril vprašanje. Voznika, ne skrbi tezka noga, temvec nekaj kar se ni bilo zamenjano na avtu in je tako dotrajalo, da te lahko stane glave.
Ker ne prodajas Cliota 1.0 ki ima koncno 160km/h.
Ta, ki bo avto kupil, ga bo kupil menda z razlogom, namrec zakaj kupovat 3.0 biturbo, ce se mislis vozit kot da imas 60 konjev. Avto gre 250km/h, se ti kot lastnik upas z njim vozit toliko ali bi te skrbelo da nekaj ne odleti? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mene bi se tudi z avtom iz salona skrbelo pelat 250km/h. Sicer pa koliko lastnikov 20 let starih avtomobilov bi lahko zagotovilo tem tvojim željam, saj te zastopim pač malo provociraš nič narobe. In enkrat sem govoril o teh 272 konjih, ki meni niso toliko pomembni kot je važen sam navor motorja in vozniku daje tisti pravi užitek tudi pri manjši hitrosti, končna je še najmanj pomembna. Glave te pa večkrat stanejo tvoja lastna dejanja.
Drugače pa ne vem kako si to predstavljaš, a naj kupca pred nakupom najprej ustno in še pisno na vetrobranskem steklu ter v pogodbi opozorim, da je vožnja nad 100 km/h na lastno odgovornost? Urejal RVe60, 29.04.2025, 12:05. |
Prikaži več možnosti
|
Ok, vidim da me ne zastopiš in ne ni provokacija.
Recimo moji avti se peljejo do limita vsak teden vsaj enkrat. Pa imam tudi 24 let staro E39.
In ce bi prodajal, bi rekel kupcu glej, avto je/ni cisto izpraven in jaz ga izkorisca/ne izkoriscam te njegove konje do konca.
Lahko pa se vsedem ob 01:00 ponoci v njega in se brez skrbi odpeljem na Nordkapp, vendar po pameti.
Jaz razumem, da ce se nekaj prodaja za 1/15 cene novega, pomeni da mora kupec vzet v zakup da lahko vsak cas nekaj odleti na avtu.
Ampak zavore, volan in podvozje morajo štimati. To te lahko stane glave in to me je zanimalo ali je tako kot mora bit, s tvojega vidika.
Srečno s prodajo, sprašujem tud zato ker me malo mika 35D, ker ima potencial ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz bom tako rekel... avto kupiš za drobiž, ker si zadovoljen s tem, kar si videl, ker nič ni treslo ali ropotalo med probno vožnjo, itd... ena E60 ne bo kar tako razpadla ali izgubila kolo po cesti... še najbolj moraš pogledati gume na avtu, če te top speed zanima
Avto gre po nakupu itak najprej na dvigalko, se pogleda in od tam dalje... vsaj pri meni.
No, edino E60 sem pa res kupil in takoj šel v ITA na pot z njo... totalna neznanka... ampak saj po par km vidiš, ali je avtu za zaupati, ali ne.
Ali bo jutri božični drevešček na armaturi, ne ve nihče... to tudi sam za svojo E39 ne vem... ampak dinamično se vozim redno, tak da za mene je avto BP, čeprav končne hitrosti že uff uff uff dolgo nisem peljal... razpadla sigurno ne bo... če je treba na Nordkapp jo tudi brez pomisleka vzamem... samo kake eko cone v tujini znajo biti zelo velika težava za Euro3 dizla F7P 704+M270DE16AL+665921+M50B20+M54B22+M57D25+N53B30 = 37 cyl = 1209 PS |
Prikaži več možnosti
|
MajoR in LEO37 se z obema strinjam in imata prav, zato pa vsakemu kupcu povem za katere napake vem in kaj mi je še povedal mehanik. Potem se pa vsak lahko sam odloči a bo šel s takim na Nordkap.
|
Prikaži več možnosti
|
Mene E6x 535d mika že lep čas (kriv je pa @lozinka, jasno Motor in njegov navor je vreden tudi pogleda na notranjost E6x, ki me še vedno ne prepriča. E60 sem že imel in je vozniško gledano čisto super avto.
Je pa tako, da dizel izpod Euro6 je samo še za Balkan oz. moraš res paziti v večjih mestih, v katero ulico zaviješ Tako da za mene je to nesmiseln nakup, ker 535d je avtocestni bomber in nič drugega... za lokalne vožnje ga pa res ne rabim. F7P 704+M270DE16AL+665921+M50B20+M54B22+M57D25+N53B30 = 37 cyl = 1209 PS |
Prikaži več možnosti
|
Meni bi celo prav prisel za vsak dan. Ampak spet nimam celovitega avta ce grem v DE. Sicer zadnje leto letim samo, je bolj poceni, varnejše in hitrejše. Da ne govorim kako spočit prideš na cilj ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ta avto ne naredi tehnicnega pregleda, tako da imas odgovor na dlani. Cena je OK, sam je treba bit realen da ce nastete stvari ne stimajo, potem je verjetno se marsikaj narobe. |
Prikaži več možnosti
|
Ja pozabil sem omenit da je še vedno nekaj mušic pripopanih na odbijač upam da ne bo preveč hudo za bodočega lastnika. Urejal RVe60, 29.04.2025, 19:51. |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem kaj si tolk sitnobno našpičen. Če kište noben ne kupi, je previsoka cena. Ali pa je za na odpad vse skup.
|
Prikaži več možnosti
|
Cena je fer, verjamem, da je avto lep in da si tudi ti v redu in pošten dec, samo razumi, da se folk ustraši, ko je kaj z vodljivostjo avta narobe. |
Prikaži več možnosti
|
Ne nikakor nisem našpičen vse skupaj jemljem bolj kot za zabavo verjemi, ko praviš "noben ne kupi" odkar ga prodajam (cena je bila na začetku okol 6000 eur) sta na ogled prišla samo 2, fora je mogoče v tem da nekomu ki me pokliče lepo po resnici povem stanje (kot sem naredil v opisu tega oglasa) in si potem premislijo ker imajo mogoče previsoka pričakovanja in želje potem pa hočejo avto za tam od 2500e do 3500e. Me prav zanima v kakšnem stanju je tisti za 7500e na Anetu, ki je "odličan" in za kak denar bo na koncu dejansko prodan. Aja, pa tudi povejte kaj je po vaše potem zdaj bolje, da avto kar peljem na dinos ali ceno spustim na 1500e? Urejal RVe60, 29.04.2025, 20:27. |
Prikaži več možnosti
|