Kater športni avto izbrati?
Zdravo,
Ze nekaj casa je prisotna dilema in zelja po sportnem vozilu. Budget max 40-45 k. Ogledujem si M3, M4 letnika 2018 cca. Zelo mi je vsec tudi RS5 ali RS4. Oko pa rad vrzem tudi za Mustangom, Camarom in se kaj bi se naslo. Pogoj je da vozilo ni bilo karambolirano in da je EU in ne iz USA. Kak predlog, namig? Verjetno je od vsega nastetega najbolj uporabno sporten M3 oz RS4. Prosim za kako mnenje oz mogoce celo predlog in kaksno info kdo kaj podobnega prodaja. Hvala za vse informacije. |
Prikaži več možnosti
|
M3/4 ali Mustang
Audi je slaba šala. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj pa je z Audijem narobe?
Kaksen utemeljen razlog? |
Prikaži več možnosti
|
Men je bil mustang top avto. Zvok najboljsi od vseh, dober kruzer, ni pa to za dirkat. Atmosferc v8 rabi obrate da dobro gre, je pa zelo prijeten za vozit. Jest sem 2 leti starega bullitta prodal nazaj v nemcijo ker ni bilo nobenega interesa v slo za nakup.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
To je verjetno sala kajne? Nemores tukaj megana lepiti v ta rang.. |
Prikaži več možnosti
|
Res je. Uni zgoraj našteti so kafana racerji. Tole pa pač ni.
|
Prikaži več možnosti
|
1.8 prdulja s prednjim pogonom je res joke.
|
Prikaži več možnosti
|
Megan mi sploh ne potegne.
Gledal dm tudi RS3, Golfa R oz clubsport, pa tud C43 amg… Ampak mi nekako ne sedejo sploh. Pa zelja je 6 cilindrov oz 8… zvok naredi svoje:) Poraba goriva ne igra vloge prav tako ne vzdrzevanje ali bo 500 e vec ali manj… to ni poglavitno. Bolj je tezava sploh dobiti kaj v tem rangu da ni bilo razbito oz iz USA uvozeno ce gledam ameriske ikone. In obcutek mam da so dejansko avti iz meseca v mesec drazji. Sploh tisti z preverjeno zgodovino. |
Prikaži več možnosti
|
Mustangov mas ful v nemciji, nemskih, v8 je top po zvoku.
https://m.mobile.de/...b90bb30&type=ad Mach1 je top avto za ta denar Fordi majo se 5 let garancije v osnovi, tko da ce vzames 2023 letnik si do 2028 miren |
Prikaži več možnosti
|
mogoc tud M2 ni slaba izbira v tem rangu |
Prikaži več možnosti
|
M2 je skoraj izbira v tem budgetu s temi zahtevami (facelift -2018+, unfallfrei, evropski avto). Če gledaš M3/M4, so USA avtomobili, ali pa pred faceliftom, oziroma kombinacija FL + visoka kilometrina. Mobile.de sicer najde par M4 v Italiji, ki so v Italiji in recimo, da v tem budgetu, ko prišteješ stroške uvoza, med tem kot pri M2 imaš pa že kar nekaj avtomobilov na voljo. Urejal e60va, 06.05.2025, 13:03. |
Prikaži več možnosti
|
Meni je Corvette sanjski avto, s tem proračunom bi imel že kar precej izbire, tako da če ti je všeč, meni se zdi to najboljši nakup v tem cenovnem rangu. |
Prikaži več možnosti
|
Corvette je kul ja.
|
Prikaži več možnosti
|
Corvette za 40-45 k ni tega letnika
Bolj je dosegljiv Camaro ali oa Dodge Challenger mogoce |
Prikaži več možnosti
|
Pri teh avtih letnik nima nekega velikega pomena, raje glej da ni zlorabljen ali pa razbit, je pa Corvetta prava pojava na cesti. M4-M3 je kul ker je dokaj uporaben avto z dovolj prostora na zadnji klopi in uporabnim prtljažnikom, Corvetta je pač dvosed brez prostora. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz bi C6 korveto.
lp “What's the use of living if you can't feel alive?” |
Prikaži več možnosti
|
Jest pa mustanga, ful je prednost, da ga pelješ na servis na vsak ford servis v vasi, ko corvetta začne jeb.... se pa lahko jeb.... tudi sam z njo.
Če hočeš da ropota pol mustang, če hočeš da ful ropota pol pa da si skoz mal na trnih a bo usekal motor pa tastara c63 amg. |
Prikaži več možnosti
|
leonT ti si imel 5.0 mustanga?
|
Prikaži več možnosti
|
Ce gledamo USA ikone pol je sigurno mustang najbolj racionalna odlocitev glede servisa, prodaje…
Vse ostalo je eksotika in posledicno tezave v prihodnosti. Pri mustango je dilema menjalnik. Rocni vs avtomat. 6 ali 10 brzin. Vizuelno in uporabno mi je audi najbolj pri srcu. Spremljam ponudbo in ko bo kaj pravega gremo v akcijo. |
Prikaži več možnosti
|