P: 2014 BMW F11 525d M-PAKET
Znamka: BMW
Model: F11 525d M paket Letnik 1. registracije: 11/2014 Dejanski letnik vozila (leto izdelave):2014 Barva vozila: Carbonschwarz Metallic Notranjost: Leder Dakota/oyster/exklusivnaht Tip menjalnika: avtomatski Moč motorja: 160 KW Kilometri: 368094 KM Realnost kilometrov: DA Vin številka: WBA5J71090GA69822 Oprema vozila: Editions and packages S710 M leather steering wheel S7A2 Innovation pack II S337 M Sports package S704 M Sports suspension S7XP Navigation package Connected Drive S715 M Aerodynamics package S7RS Package Comfort Comfort and interior equipment S430 Interior/outside mirror with auto dip S441 Smoker package S459 Seat adjustment, electric, with memory S431 Interior mirror with automatic-dip S428 Warning triangle and first aid kit S481 Sports seat S4BN Fine-wood trim ash grain S496 Seat heating, rear S402 Panorama glass roof S4U2 Driving experience switch incl. ECO PRO S4UR Ambient interior light S488 Lumbar support, driver and passenger S423 Floor mats velours S494 Seat heating driver/passenger S418 Luggage compartment package Multimedia S698 Area-Code 2 for DVD S6AP Remote Services S654 DAB tuner S6AE Teleservices S610 Head-up display S6AN Concierge Services S6AM Real-Time Traffic Information S6WB Multifunctional instrument display S6AC Intelligent emergency call S609 Navigation system Professional S6AK Connected Drive Services S6NS Comfort telephony w/ enhanced Smartphone S6F2 Bang&Olufsen High End Surround Sound Driver assistance and lightning S524 Adaptive Headlights S502 Headlight cleaning system S5A1 LED Fog lights S5AL Active Protection S548 Kilometre speedo S5DP Park Assist S534 Automatic air conditioning S575 Additional 12V sockets S5AS Driving Assistant S5AC High-beam assistant S508 Park Distance Control (PDC) Wheels and drive S230 Extra package, EU-speciifc S2TB Sport automatic gearbox S258 Tyres with runflat properties S2VB Tyre pressure display S2NB BMW LA wheel, M double spoke 351 Environment and safety S316 Automatic trunk lid mechanism S8TF Active pedestrian protection S323 Soft-Close-Automatic doors S322 Comfort access S358 Climate comfort windscreen S8KA Oil service interval 24 mths / 30,000 km S386 Roof railing S302 Alarm system S879 On-board literature, German S3AG Reversing camera S3AC Trailer coupling S851 Language version German S8TH Road sign detection S801 National version Germany S320 Deleted, model lettering Individual equipment S760 High gloss shadow line S761 Individual sunshade glazing S775 Headlining anthracite Other equipment S1CA Selection of COP-relevant vehicles S1CB CO2 equipment S1CC Auto start/stop function S1CD Brake Energy Regeneration Splošna brezhibnost vozila (bi danes opravil tehnični pregled?): DA Tehnične napake vozila: - Brez napak Vizualne napake vozila: - Brez napak Pretekla omembe vredna popravila: -Menjalnik obnovljen - nov vandler, nova mehatronika Kar se motorja tiče je bilo zamenjano naslednje: šobe, visokotlačna, veriga, pokrov ventilov, egr ventil in hladilnik, ojnični ležaji, ležaji na glavni gredi, nova mala turbina z aktuatorjem, nov senzor na dpf, očiščen dpf, očiščen sesalni kolektor, vodna pumpa, šponar, jermen, tesnila okoli oljnega filtra, prirobnica, nosilci motorja in menjalnika, Menjana zračna blazina, nosilci in olje difirenciala, nov akumulator. Pa še kaj bi se našlo... Vse je bilo menjano preventivno. Skratka vloženo je bilo preko 10k €. Moj opis vozila: Realni kilometri, redno servisiran, vožen na dolge relacije. Olje menjano na 15.000 km. Avto je na platiščih 19 col, priložim nove zimske gume na platiščih 18 col, je odlično ohranjen z veliko dodatne opreme. Znana in dokumentirana vsa zgodovina vozila. Lastnik 4 leta. Odlično ohranjen in skrbno vzdrževan. Cena:15.900 eur Link do avto neta - https://www.avto.net...rija 5 Touring: Kontakt: 040 307 335 - Uroš |
Prikaži več možnosti
|
Bravo.
To je realna prodaja vozila. Glih v drugi temi govorimo kako vse deluje bp. Ti imas reano sliko kaj je treba vlozit ce se zelis z nododobnim dizlom vozit |
Prikaži več možnosti
|
jp. ce mas se x drive pa dodaj se tisto zravn. vtg kardan mansete polosovine in nosilce motorja. potem pa recejo da njihovi avti delajo 300kkm brez nic... to je realnost. pol avta menjat.
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Da ne bo pomote... jaz sem vse te zadeve menjal preventivno, ni bilo še nujno, je pa priporočljivo pri teh kilometrih. Ker je bilo v planu, da bom avto še vozil še najmanj 200tisoč... Sedaj pa je prišlo do spremembe plana. |
Prikaži več možnosti
|
no sej na konc koncu je vseeno. Nekdo strosku ne uide. Je pa preventiva vedno cenejsa kot kurativa. Boli pa bolj ker ves da moras za se trenutno delujoco stvar zamenjat.
ceorav turbo in blazine se je menjalo verjetno zaradi okvare.
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Turbo je delal bp, je pa zelo mastilo okoli njega in ker je bil večji poseg narejen na vsem ostalem, sem menjal sproti še to... Blazina pa je občasno spustila, odvisno kako je avto stal...
Lahko pa ga kupiš za 6 jurjev in potem vlagaš do onemoglosti |
Prikaži več možnosti
|
Itak. Sej je pol avta menjanega. Naslednji kupuc se bo verjetno še nekaj časa brezskrbno vozil, če bo redno servisiral.
Ti avti niso prav nič poceni za vzdrževanje. Vidim na mojemu. Ni jo stvari pod 500 eur. Karikiram, sam je nekako tako. Moj je in bo redno servisiran pri Etoreju. Vsa zgodovina znana in avto brezhiben. Ni poceni, sam tako je, če hočeš imet BMW.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Da ti pol zavarovalnica pove, da je vredn 6, ko te en nasadi. |
Prikaži več možnosti
|
Sedaj ali si še vedno isti lastnik ali pa si ti tisti, ki je bil že zmenjen za nakup pa sem ga sam vseeno še pred tem peljal do Molka na pregled. Prav 4 leta nazaj, spomnim se barve, ozvočenja... Takrat za cca 18k € ampak so mi takoj našteli za vsaj 6k€ popravil.
Je imel počeno steklo na števcu ob nakupu? Avto je bil ob ogledu precej lep, sploh notranjost je čudovita ampak so me stroški popravila odvrnili. Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|
Vse lepo in prav, samo mislim,da je za 4 valjnika ta cena precej optimisticna
|
Prikaži več možnosti
|
Groza kaj vse me caka na jebenem 318d.Ze dost, da sem batne obrocke menjal in verigo..... Totalni nesmisel je vozit te avtomobile. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem ga kupil, ja. Ceno je ime 19.900 €.Čudno, da so že takrat želeli kaj menjati. Jaz sem od takrat naredil še 150 tisoč km brez težav. Omenjene zadeve pa sem menjal šele sedaj - preventivno, ker je bil prvotni plan, da avto ostane doma in sem želel imeti vse zrihtano u nulo. Taki stroški slej ko prej čakajo vsakega ki tega še ni naredil. Potem pa je samo odvisno, ali je to naredil nekdo pred tabo, ali boš ti, ali pa bo naslednji kupec. V mojem primeru kupcu to ne bo potrebno vsaj še naslednjih 200tisoč km. Opreme ima res veliko in ozvočenje je vrhunsko. Barva je zanimiva ja, ko je oblačno je črn, na soncu pa je moder. Notranjost pa je še vedno čudovita. |
Prikaži več možnosti
|
Spomnim se, da je turbina že takrat mastila in pa tesnilo pokrova ventilov.
Pa neki električni problemi... Se ne spomnim več točno. Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|
A veš da nisi edini. Mater imam kombi Citroen,....nobenih problemov in ekstra vložkov, fotr ima mojega bivšega Grand Picassoja, pa nobenih ekstra stroškov pri 400k kilometrov. Dela ko Švicarska ura. Pol se prav vprašam....ma kaj ga serjem s tem propelerjem. Mar bi vzel P508 SW GT takrat pa bi pol manj dnarja dal za servise.
Sam ko si blesav, si pač blesav.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
No saj ravno psa/stellantis ima še največ problemov, vse dobre motorje so ukinili in naredili neke polizdelke... |
Prikaži več možnosti
|
2.0 Hdi je še vedno pojem dizelskega motorja. Vsi se lahko klanjajo temu motorju. Pač, sam še v novem Travelerju in Space tourerju se dobi tak, kot ga imam jaz v mojem kombiju. 177 konjev mašina. Neuničljiv stroj! res škoda, ker se gredo te modne muhe z emisijami. Bedaki totalni.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Potem so postali bolj ŠTALAntis :( |
Prikaži več možnosti
|
Prodajna cena je realna vrednost vozila .. |
Prikaži več možnosti
|