Skoči na vsebino

P: 2014 BMW F11 525d M-PAKET

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
88 odgovorov v temi
Deyo
Deyo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 274

Kje "pri vas"?

:bmw e36 318is coupe; e36 320i; e39 523i :jok ; e39 523i lpg; e60 530i; e39 540iA :coole39 530d "M"
Fact: "There`s no girl that has lines as pretty as the E39 M5!" :-D

Prikaži več možnosti

BMWzor
BMWzor

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 671
  • Avtomobil: X1 in X5

Realno je ta motor en najbolj zahtevnih bmw motorjev za vzdrzevanje. Predvsem financno

Kateri ta motor? b57?

Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 27 256
  • Avtomobil: new age e39

2.0 biturbo

V VAGu je ta motor za imeti samo v garanciji.
Prikaži več možnosti

ace
ace
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 749
  • Avtomobil: MB

Avti so zvoženi, vse kar je 300.000 + km bo treba skos nekaj vlagat. Avti so stari, vzdrževanje je pa kot pri novih. Meni so te cene absurdne, itak pa trg pokaže svoje. V parih letih bo tak avto vredn še sam 5 jurjev.

Končno en normalen komentar - jaz ne vem v kakšnem stanju bi moral biti, da bi si navlekel 10 let staro petico s 400k za 10 jurjev.
Stalno poslušamo od nekaterih kako kupci bežijo, ko vidijo na števcu 250k, po drugi strani se moderne gare poderajo ena za drugo že mnogo prej in gre samo še na slabše.

Prikaži več možnosti
    • 525iX je všeč

japanac
japanac
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 747
  • Avtomobil: BMW 320d (F31 LCI)

Kje "pri vas"?

... pri nas doma ...

https://www.spritmon...ail/849820.html
Prikaži več možnosti

MajoR
MajoR

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 145
  • Avtomobil: E39 X2 = 14 Zyl.

Pa se pogled iz drugega kota. 9000 avto+4000 za vse porihtat in bo spet zihr 150.000 kilometrov mir.
13.000€ za tak stroj ki bo delal 150.000 pa ni veliko.
Najcenejsi nov avto je kok 16.000€?
Pa je sekret v primerjavi

In kdo ti garantira 150 000 km brez problema pri toliko starem avtu?

Točno to, ni garancije nikoli. Pa vsi imamo različne kriterije, v kakšnem stanju je vozilo. Recimo jaz sem kupil z veliko kilometrino e39 525d od forumasa, ker sem vedel kako ga je vzdrzeval. Kljub temu mu vakumski aktuator ni deloval ampak clovek niti ni porajtal ker se je vozil do max 140 km/h. Seveda so bile se dolocene druge stvari za menjat. Zamor materijala se zgodi pri vseh avtih z leti in se posebej z kilometri. Ce nisi pikolovski in nimas tezke noge pa se res da dosect visoko kilometrino, brez velikih vlaganj. Ni pravilo bo pa sigurno avto dlje zdržal kot z mojo vožnjo :laugh

Urejal MajoR, Včeraj, 08:10.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

sssimon
sssimon

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 321
  • Avtomobil: Sort of a BMW

Sam mi se pogovarjamo o enem izmed najslabših bmw dizlov, ne o M57 ki je bil eden izmed najboljših. Dva kolega sta imela F10 525d, eden ga je po enem letu prodal, ker je moral skos vlagat vanj, pa je kupil avto od prvega lastnika, od znanca in je vedel kako se je z avtom delalo, pa je imel prevoženih samo okoli 150-170 tisoč km. Drugemu je pa ležaj uničlo na avtocesti in je moral tudi po cca letu, letu pa pol butnit noter 3-5 jurjev, nisem ziher kolk točno. Meni tak avto ni nič vreden, ajde da je 3.0d še, taka motorizacija pa ziher ne. Pa da je navaden 2.0d je dosti boljša opcija.

Prikaži več možnosti

bemvejc
bemvejc

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 542
  • Avtomobil: F11 525d

Sam mi se pogovarjamo o enem izmed najslabših bmw dizlov, ne o M57 ki je bil eden izmed najboljših. Dva kolega sta imela F10 525d, eden ga je po enem letu prodal, ker je moral skos vlagat vanj, pa je kupil avto od prvega lastnika, od znanca in je vedel kako se je z avtom delalo, pa je imel prevoženih samo okoli 150-170 tisoč km. Drugemu je pa ležaj uničlo na avtocesti in je moral tudi po cca letu, letu pa pol butnit noter 3-5 jurjev, nisem ziher kolk točno. Meni tak avto ni nič vreden, ajde da je 3.0d še, taka motorizacija pa ziher ne. Pa da je navaden 2.0d je dosti boljša opcija.

no, pri meni so te težave že odpravljene...

Saj tudi 3.0 niso brez težav in isto je priporočljivo menjati ojnične ležaje in še kaj...

Slej ko prej je z vsakim lahko težava, odvisno je samo od tega, kako so avto vzdrževali prejšnji lastniki in koliko si sam pripravljen vložit tudi preventivno in ne samo čakat da dokonca crkne, ker je potem lahko samo še več stroškov...
Prikaži več možnosti
    • sssimon je všeč

MiranK
MiranK

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 452

Meni so tukaj povedali da imam pri enakem motorju bate počne, preklane, stopljene ali nekaj takega. Tako da si potemtakem pozabil povedat da si jih vsaj 2x menjal.
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.