P: 2014 BMW F11 525d M-PAKET
Kje "pri vas"?
|
Prikaži več možnosti
|
Kateri ta motor? b57? |
Prikaži več možnosti
|
2.0 biturbo
V VAGu je ta motor za imeti samo v garanciji. |
Prikaži več možnosti
|
Končno en normalen komentar - jaz ne vem v kakšnem stanju bi moral biti, da bi si navlekel 10 let staro petico s 400k za 10 jurjev. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Točno to, ni garancije nikoli. Pa vsi imamo različne kriterije, v kakšnem stanju je vozilo. Recimo jaz sem kupil z veliko kilometrino e39 525d od forumasa, ker sem vedel kako ga je vzdrzeval. Kljub temu mu vakumski aktuator ni deloval ampak clovek niti ni porajtal ker se je vozil do max 140 km/h. Seveda so bile se dolocene druge stvari za menjat. Zamor materijala se zgodi pri vseh avtih z leti in se posebej z kilometri. Ce nisi pikolovski in nimas tezke noge pa se res da dosect visoko kilometrino, brez velikih vlaganj. Ni pravilo bo pa sigurno avto dlje zdržal kot z mojo vožnjo ![]() Urejal MajoR, Včeraj, 08:10. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sam mi se pogovarjamo o enem izmed najslabših bmw dizlov, ne o M57 ki je bil eden izmed najboljših. Dva kolega sta imela F10 525d, eden ga je po enem letu prodal, ker je moral skos vlagat vanj, pa je kupil avto od prvega lastnika, od znanca in je vedel kako se je z avtom delalo, pa je imel prevoženih samo okoli 150-170 tisoč km. Drugemu je pa ležaj uničlo na avtocesti in je moral tudi po cca letu, letu pa pol butnit noter 3-5 jurjev, nisem ziher kolk točno. Meni tak avto ni nič vreden, ajde da je 3.0d še, taka motorizacija pa ziher ne. Pa da je navaden 2.0d je dosti boljša opcija. |
Prikaži več možnosti
|
no, pri meni so te težave že odpravljene... Saj tudi 3.0 niso brez težav in isto je priporočljivo menjati ojnične ležaje in še kaj... Slej ko prej je z vsakim lahko težava, odvisno je samo od tega, kako so avto vzdrževali prejšnji lastniki in koliko si sam pripravljen vložit tudi preventivno in ne samo čakat da dokonca crkne, ker je potem lahko samo še več stroškov... |
Prikaži več možnosti
|
Meni so tukaj povedali da imam pri enakem motorju bate počne, preklane, stopljene ali nekaj takega. Tako da si potemtakem pozabil povedat da si jih vsaj 2x menjal.
|
Prikaži več možnosti
|