Huda V klasa. Pa vem da je to glupo vprašanje, samo vseeno me zanima kako daleč prideš s 100-litrskim tankom.
Daleč ziher ne... z jajcanjem cca 500-600 km.
Daleč ziher ne... z jajcanjem cca 500-600 km. |
Prikaži več možnosti
|
140k EUR za tuning, pa se lasten avto za 50k EUR moras pripeljat. Mislim, da se bodo kar z lopato otepali strank, LOL |
Prikaži več možnosti
|
S takim za 50k eur ne bos sel delat to, aplaca se dati nov ali skoraj nov avto... 35 so jih naredili ze v treh letih, meni se ne zdi tako malo... Poraba verjetno ni visoka, jaz na relacije nimam sanse da ga voznje 160-180 spravim na 11p poleti, pa se kar matra avto na te hitrosti sploh od 160 dalje. Ko da pa v deveto brzino ima pa pri 180 kmh 2200 obratov in je poraba nizka. Pri 160 pa 2000 obratov. Ga pa pospesevanja logicno ce tiscis ves cas on/off, ubije. Jaz mislim, da bi na enak nacin voznje imel amg motor 2-3 litre vecjo, neprimerno manj bi se utrujal. Ga pa mesto in start/stop voznja povisa verjetno hitro na 20... Urejal bmw330cd, 20.06.2025, 14:10. “Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner! |
Prikaži več možnosti
|
Novega za 100k plus 140 za tuning. Se vedno je cenej kot ce kupis s63 amg novega.
|
Prikaži več možnosti
|