Skoči na vsebino

Menjal bi 5 G31 za X5

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
83 odgovorov v temi
sssimon
sssimon

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 353
  • Avtomobil: Sort of a BMW

Huda V klasa. Pa vem da je to glupo vprašanje, samo vseeno me zanima kako daleč prideš s 100-litrskim tankom. :-D

Daleč ziher ne... z jajcanjem cca 500-600 km.

Prikaži več možnosti

Boris-84
Boris-84

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 095
  • Avtomobil: VW Passat GTE

140k EUR za tuning, pa se lasten avto za 50k EUR moras pripeljat. Mislim, da se bodo kar z lopato otepali strank, LOL :-D Mislim, da je skrajni cas za kmecki upor ali viva la revolucion :-D

Prikaži več možnosti

bmw330cd
bmw330cd

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 678

140k EUR za tuning, pa se lasten avto za 50k EUR moras pripeljat. Mislim, da se bodo kar z lopato otepali strank, LOL :-D Mislim, da je skrajni cas za kmecki upor ali viva la revolucion :-D

S takim za 50k eur ne bos sel delat to, aplaca se dati nov ali skoraj nov avto...
35 so jih naredili ze v treh letih, meni se ne zdi tako malo...

Poraba verjetno ni visoka, jaz na relacije nimam sanse da ga voznje 160-180 spravim na 11p poleti, pa se kar matra avto na te hitrosti sploh od 160 dalje. Ko da pa v deveto brzino ima pa pri 180 kmh 2200 obratov in je poraba nizka. Pri 160 pa 2000 obratov. Ga pa pospesevanja logicno ce tiscis ves cas on/off, ubije.

Jaz mislim, da bi na enak nacin voznje imel amg motor 2-3 litre vecjo, neprimerno manj bi se utrujal. Ga pa mesto in start/stop voznja povisa verjetno hitro na 20...

Urejal bmw330cd, 20.06.2025, 14:10.

“Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner!

Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 40 502

Novega za 100k plus 140 za tuning. Se vedno je cenej kot ce kupis s63 amg novega.
Prikaži več možnosti
    • bmw330cd je všeč

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.