Skoči na vsebino

Teorije zarote ali nova resničnost

* * - - - 3 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
1886 odgovorov v temi
MajoR
MajoR

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 033
  • Avtomobil: E39 X2 = 14 Zyl.

Sam sem med tistimi, ki sem mnenja, da Američani niso stopli na luno in je zadeva bila posneta v enem od studijev. Tehnologija takrat niti pod razno ni bila razvita, da bi lahko poslali tja ljudi. Zakaj niso niti kasneje poslali več na Luno niti ene odprave.

Tako, kot je rušenje stolpnic WTC-ja delo samih Američanov, da so lahko šli v vojno.

Z odebeljenim se ze nekaj casa strinjam, prevec tega je ocitnega. Recimo naj mi pove kdo kako za vraga se je zrusil tisti "mali tower" na katerega je padlo par ostankov velikih dveh. Sesedel se je kot hisa kart, ko potegnes ven spodnje karte, kdor ne verjame naj pogleda. Pa da se sploh ne dotikamo tistih eksplozij v towerjih 1 in 2, pa nesteta pricevanja prezivelih. :crazy

Sicer pa vsak verjame kar hoce, ampak Amerika ni zastonj svetovni policaj st. 1. Kdo ji kaj more?

Urejal MajoR, 10.11.2015, 07:36.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 46 705
  • Avtomobil: Alfa 159 TI

Najbolj zanimivo je to, kako hitro se prepriča narod, da so krivi arabci. Čeprav mi vsi vemo, da ni tako, ostane tako.
ARHITEKT
Prikaži več možnosti

iznogut
iznogut

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 2 157

Pri napadu na WTC in to v ZDA, kjer so že tako paranojični, imajo izjemno razvito notrnjo obeveščevalno službo, ki nadzoruje panično celotno držvo, prebivalce. Sej se je o tem tudi pislao, da je CIA vedela za vse ampak pustila. Ne da se mi več o tem.

Kdor misli, da je bilo možno "ukrasti" letalo in se zabiti v WTC res živi v pravljici.

Amerika si je s tem tudi omogočila po enostavni poti dodaten in poostren nadzor na prebivalstvom, državo. So pač žrtvovali delček državljanov in jih rikazali kot žrtve "zlobne" Al Kaide, katero je CIA sponzorirala.

Pravljice za male otroke, ki še ne vedo kaj se dogaja na svetu.

Večina ljudi ali nočejo, ne želijo ali jim je pač enostavno ni mar zato kaj se dogaja. Ne vem. Kritčnost je tudi izjemno nizka, se pa pizdi potem , kako je bilo visoko gorivo ( krive ZDA), finančna in bančna kriza ( krive ZDA ), imigranttska kriza ( krive ZDA )...

Ravno tako, da smo preveč odvisni od Nemčije. Pa smo res? Sloneti pri poslovanju zgolj pri enem partnerju ( Nemčiji je neumnost ). Vedno potrebuješ več močnih odjemalcev. V primeru, da ti ne plačuje več ali pa te začne izsiljevati, izkoriščati.

Če se še obregnemo na EU. Kar lepo število "poznavalcev , mikro, makro ekonomistov , ekonomistov, itd ) je tulilo ( seveda plačani pod mizo iz strani Bruslja in države ), v primeru, če ne bomo vstopili v EU, dadržavo čaka tako visoka inflacija, da bomo propadli. Da nismo zmožni preživeti sami, da je edina pot članstvo v EU.

Takoj ko smo vstopli v EU se je pokazal prava luč. Jaz ne vidim nikogar, razen tistih %, ki jim gre bolje na rovanš denarja iz Bruslja ( korenčkov ), da si še manj neodvisen. Temu jaz rečem dobičkarji, ki jim je mar zgolj za lastno rit . Kaj bo jutri jim ni mar. Zbežali bodo iz države v primeru, da bi bil kolaps.

Ljudje so nasedli, šli na referendum množično in si izglasovali obljubljena nebesa v obliki Švice?

Skratka, ljudje s(m)o vse preveč nekritični, velina slepo verjame v vlado , medije ( rtvslo, delo, pop tv, siol in ostalo podkupljeno navlako ) in samo razmišljanje človeka je otopelo, forumi so polni debat, kar vladi seveda ustreza, da ljudje kritizirajo in izražajo nazadovoljstvo preko tipkovnice, kot, da bi izražali svoje nezadovoljstvo na ulici in iskali svojo pravico na shodih.
Prikaži več možnosti
    • stric je všeč

_T_O_M_O_
_T_O_M_O_

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 739
  • Avtomobil: Becikl

Sam sem med tistimi, ki sem mnenja, da Američani niso stopli na luno in je zadeva bila posneta v enem od studijev. Tehnologija takrat niti pod razno ni bila razvita, da bi lahko poslali tja ljudi. Zakaj niso niti kasneje poslali več na Luno niti ene odprave.

Prikaži več možnosti

skyline4
skyline4

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 79

The lesbians next door asked me what I would like for my birthday. I was quite surprised when they gave me a Rolex. It was very nice of them, but I think they misunderstood me when I said, "I wanna watch".
Prikaži več možnosti

chill_pill
chill_pill

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 31

Pri napadu na WTC in to v ZDA, kjer so že tako paranojični, imajo izjemno razvito notrnjo obeveščevalno službo, ki nadzoruje panično celotno držvo, prebivalce. Sej se je o tem tudi pislao, da je CIA vedela za vse ampak pustila. Ne da se mi več o tem.

Kdor misli, da je bilo možno "ukrasti" letalo in se zabiti v WTC res živi v pravljici.

Kateri agent CIE se je potem žrtvoval, da je pilotiral letalo v stolpnici in Pentagon?

Urejal chill_pill, 14.11.2015, 20:31.

Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 70 000
  • Avtomobil: E46 325i

Kateri agent CIE se je potem žrtvoval, da je pilotiral letalo v stolpnici in Pentagon?

Pilota so že našli med bedaki, ki mislijo, da se gredo sveto vojno ... da se je pa vseskupaj lahko zgodilo, pa je bila potrebna pomoč ameriških tajnih služb.
pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 24 499
  • Avtomobil: e39 530iA, APN4

Kaj pa če sploh ni bilo človeka v tistem letalu?
Prikaži več možnosti

jocker
jocker

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 404
  • Avtomobil: Audi A5 Cabrio

Kaj pa če sploh ni bilo človeka v tistem letalu?

sem toliko teh filmčkov pregledal, da se ne spomnim kje sem videl ampak za eno letalo so rekli, da so bili v njih samo ljudje, ki so delali v vojski, CII, obveščevalne službe, letalsko družbo... tako, da nihče od "navadne" raje kao...:confused :confused

pa na ta dan si imeli vojaške vaje, ki so vsebovale ugrabitve letal in vsi lovci naj bi bili daleč stran... toliko je enih naključij da težko verjameš, da je vse res, kar so povedali :ok2 :ok2

za preiskavo Clintonovega fafanja so baje porabili 10x več denarja kot za preiskavo 9/11 in vse ostanke dvojčkov so po hitrem postopku odpeljali stran od Amerike z ladjami...

preveč bučk je v vsej tej zgodbi :beer :beer
Prikaži več možnosti

voith
voith

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 14 693
  • Avtomobil: ˘Ô≈ôﺣ

Potniška letala imajo softwersko onemogočene take manevre kot je bil zadnji zavoj enega od obeh letal.

Že v 80 letih so uspešno pristajali brez posadke. Nekje na yt je tudi video originalnih unmanned boeingov pri pristankih in nekateri ki so se razbili.
You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 24 499
  • Avtomobil: e39 530iA, APN4

Ameriški vladi je pa res največji problem malo popravit software enega letala, kajne?
Prikaži več možnosti

voith
voith

BMW fanatik

• Uporabnik

Vojaške verzije enakih letal nimajo te omejitve. Ja to je bla poanta, da navadno potniško letalo takega manevra ne more spelat ker je manevriranje v zraku omejeno zaradi varnosti potnikov.

Hkrati je posnetek takoj po dogodku, kjer očevidka zelo jasno pove da je bilo letalo sivo črno z mordim okroglim logom in brez oken ter da definitivno ni american airliner.

Po vsej verjetnosti glede na bule, ki so vidne na vseh slikah in niso del navadnih potniških letal, je bilo zadevno letalo E-10 ali E-4 oziroma ena od verzij, ameriško vojaško vohunsko brezpilotno letalo, ki je v uporabi že od 90. let.

E-10
https://qph.is.quora...rt_to_webp=true

Urejal voith, 15.11.2015, 21:48.

Prikaži več možnosti

voith
voith

BMW fanatik

• Uporabnik

Zanimiv je tudi blisk predvžiga, ki je popolnoma logična potreba v primeru da hočeš en holivud efekt.

Uradno je to odsev sonca in to tak, da se ga vidi z vseh kotov. :)

Objavljena slika

Urejal voith, 15.11.2015, 22:00.

Prikaži več možnosti

dragan klep
dragan klep

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 717
  • Avtomobil: E39 528iA, E65 745iA

noro........
Prikaži več možnosti

jocker
jocker

BMW fanatik

• Uporabnik

pa na pentagonu je na strehi na vsakih 5m kamera nastimana in oni dajo ven kao posnetek oziroma 5 slikic iz kamere, ki je bila postavljena pri rampi kjer se nic ne vidi :napaka :napaka

na tisti strani pentagona je bilo 10 kamer pa kao nocejo ven dat posnetka,
Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 70 000
  • Avtomobil: E46 325i

CIA Admits Covering Up JFK Assassination

http://countercurren...he-cia-admits/#

Objavljena slika

pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

Vinci
Vinci

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 362

Eh, prav vsako potniško letalo lahko naredi takšen zavoj, ko je bil pri drugem letalu. Spodaj je ne primer bistveno ostrejšega zavoja večjega letala, pri sicer pol nižji hitrosti.

Pa še tale (na 40 sekundi):

Urejal Vinci, 16.11.2015, 15:51.

Prikaži več možnosti

jocker
jocker

BMW fanatik

• Uporabnik

polnizja hitrost ni enaka tisti oziroma niti blizu ni :laugh :laugh kaj pa pravite o teoriji, da ni bilo letal... da so bile rakete ali skrite bombe v dvojckih ????? ker vse skupaj res cudno gleda... en posnetek kjer kamera pribliza se avijona ne vidi potem pa oddalji in je kar naenkrat avijon v kadru... in pa pogled nosa izven stoplnice... :ok2 :ok2 veliko cudnih stvari

Urejal jocker, 16.11.2015, 15:50.

Prikaži več možnosti

Vinci
Vinci

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 362

V drugem videu je hitrost malo višja. :-D Na tem posnetku se vidi, da ni bilo letal.

Urejal Vinci, 16.11.2015, 15:57.

Prikaži več možnosti

Damjann
Damjann

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 159
  • Avtomobil: BMW 318iS coupe

polnizja hitrost ni enaka tisti oziroma niti blizu ni :laugh :laugh kaj pa pravite o teoriji, da ni bilo letal... da so bile rakete ali skrite bombe v dvojckih ????? ker vse skupaj res cudno gleda... en posnetek kjer kamera pribliza se avijona ne vidi potem pa oddalji in je kar naenkrat avijon v kadru... in pa pogled nosa izven stoplnice... :ok2 :ok2 veliko cudnih stvari

Baje sploh stolpnic ni bilo...da so to samo hologrami iluminatov:ok
Pot dolga tisoče kilometrov, se zmeraj začne z enim samim korakom
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.