Objavil
10.11.2015, 08:51
Pri napadu na WTC in to v ZDA, kjer so že tako paranojični, imajo izjemno razvito notrnjo obeveščevalno službo, ki nadzoruje panično celotno držvo, prebivalce. Sej se je o tem tudi pislao, da je CIA vedela za vse ampak pustila. Ne da se mi več o tem.
Kdor misli, da je bilo možno "ukrasti" letalo in se zabiti v WTC res živi v pravljici.
Amerika si je s tem tudi omogočila po enostavni poti dodaten in poostren nadzor na prebivalstvom, državo. So pač žrtvovali delček državljanov in jih rikazali kot žrtve "zlobne" Al Kaide, katero je CIA sponzorirala.
Pravljice za male otroke, ki še ne vedo kaj se dogaja na svetu.
Večina ljudi ali nočejo, ne želijo ali jim je pač enostavno ni mar zato kaj se dogaja. Ne vem. Kritčnost je tudi izjemno nizka, se pa pizdi potem , kako je bilo visoko gorivo ( krive ZDA), finančna in bančna kriza ( krive ZDA ), imigranttska kriza ( krive ZDA )...
Ravno tako, da smo preveč odvisni od Nemčije. Pa smo res? Sloneti pri poslovanju zgolj pri enem partnerju ( Nemčiji je neumnost ). Vedno potrebuješ več močnih odjemalcev. V primeru, da ti ne plačuje več ali pa te začne izsiljevati, izkoriščati.
Če se še obregnemo na EU. Kar lepo število "poznavalcev , mikro, makro ekonomistov , ekonomistov, itd ) je tulilo ( seveda plačani pod mizo iz strani Bruslja in države ), v primeru, če ne bomo vstopili v EU, dadržavo čaka tako visoka inflacija, da bomo propadli. Da nismo zmožni preživeti sami, da je edina pot članstvo v EU.
Takoj ko smo vstopli v EU se je pokazal prava luč. Jaz ne vidim nikogar, razen tistih %, ki jim gre bolje na rovanš denarja iz Bruslja ( korenčkov ), da si še manj neodvisen. Temu jaz rečem dobičkarji, ki jim je mar zgolj za lastno rit . Kaj bo jutri jim ni mar. Zbežali bodo iz države v primeru, da bi bil kolaps.
Ljudje so nasedli, šli na referendum množično in si izglasovali obljubljena nebesa v obliki Švice?
Skratka, ljudje s(m)o vse preveč nekritični, velina slepo verjame v vlado , medije ( rtvslo, delo, pop tv, siol in ostalo podkupljeno navlako ) in samo razmišljanje človeka je otopelo, forumi so polni debat, kar vladi seveda ustreza, da ljudje kritizirajo in izražajo nazadovoljstvo preko tipkovnice, kot, da bi izražali svoje nezadovoljstvo na ulici in iskali svojo pravico na shodih.