Teorije zarote
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Seveda gremo lahko, samo denarja ni v tem. Zato dajo npr. raje 700 milijard letno v vojsko (USA), kje je šele cel ostali svet. Če bi bil interes za to, bi šli. |
Prikaži več možnosti
|
Seveda, jaz že. Ker če ne bi jih že zdavnaj Sovjeti takrat na laž postavili, saj teleskopi obstajajo.
Ta izjava je dvoumno napisana, gre pa za to, da takratnih stvari ni na voljo in bi morali ogromno stvari nanovo izumiti z moderno tehnologijo. To ni tako kot it iz Windowsov XP na Windows 10. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Sem ravno to mislil vprašat...leta 69 so imeli tekmo...kdo jo je dobil? Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz ne verjamem. Mal preveč tehničnih projektov mam pod pasom da bi verjel da je šlo vseh 10.000 operacij brezhibno skozi v okolju v katerem nikoli, niti enkrat samkrat niso ble testirane. Poleg tega lažnjivi kljulec ni znal pristat modula na zemlji. Takemu jaz še kolesa nebi zaupal.
Načeloma verjamem da je več kot 50% vsega kar nas učijo laž. Urejal voith, 14.01.2022, 22:14.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz se strinjam z Voithom, ni varjante da so šli s tuš kabino na luno. Obstaja odličen dokumentarec, A funny thing happened on the way to the moon.
Kar je pa v knjigah je pa 50-80% fake. Sploh zgodovina.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Vsa zgodovina je fake. https://m.facebook.c...100034583084001 |
Prikaži več možnosti
|
Ma ja no, take izjave brez konkretnih dokazov je tudi za jemat z veliko rezerve. Da virus al kar pac je ne obstaja je iluzija, ker folk pac zboleva in to ne mores negirat.
|
Prikaži več možnosti
|
Problem je, ker mediji 24/7 govorijo o virusu. In potem imamo v podzavesti, da gre za virus. Kaj pa, če so ljudje zastrupljeni? Poznamo vsa biološka orožja dovolj, da lahko kot civilisti rečemo to pa ni od biološkega napada na civiliste? Testiranje ljudi z PCR je enako kot gledanje rezultatov Loterije Slovenije. Vedno glavni dobitek dobi nekdo, ki ga nihče ne pozna. |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem kaj hočeš z tem povedati, ampak poznam ljudi, ki so preboleli korono (v ožji družini), in sodelavka v pisarni jo je imela od prejšnjega tedna (jaz sem delal od doma), in so nekateri pozitivni. Zaenkrat kolikor vem hudih simptomov ni nikjer (smo vsi med ~20-40 let starosti).
Tudi prejšnji teden sem prvič spoznal/slišal osebno "izpoved" osebe, ki je bila 2 meseca v bolnici zaradi korone. Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
Sej so, to je ze jasno da jeb adeva namerno izpuscena. Zdaj, al ga bos imenoval virus ali kekec pasteta je pa vseeno. |
Prikaži več možnosti
|
Veš koliko ljudi je že bilo v bolnišnici pa zaradi tega niso ustavili vseh pregledov in gospodarstva? |
Prikaži več možnosti
|