Seznam ukradenih vozil
Na bencinskih črpalkah imajo ja kamere. Nej preverijo voznika, menda si nista podobna:)
|
Prikaži več možnosti
|
jah sj to je ker mene čekirajo tuki po šk.loki in mam rdečo kapo in vojaško bundo ponavadi,tisti ki ga je imel na zadnje pa podobno bundo.storilec se je našel ampk ne izda kje je avto.in storilec je star 17let živi pa na Cesti dveh cesarjev v ljubljani kamor se bom trenutno odpravil.
![]()
BMW 4 LIFE
|
Prikaži več možnosti
|
mikie30 bom tud jst mal pogledu dans, ker grem po tej cesti do trnovga ajd
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Na tvojem mestu bi jaz prijavil krajo registerskih tablic, pa si rešen muk.. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
a si pogledu datum posta??? |
Prikaži več možnosti
|
Nikjer ne vidim, da je tema zaključena:confused |
Prikaži več možnosti
|
nej on pove ce je kej nouga:ok |
Prikaži več možnosti
|
Nebom reku da je bla ravno kraja a ene vrste je neprijetno. Išče se naš oz. njihv saj je plačov zanjega e21 sive barve 79'letnik 318f , notranjost je modre barve. Originalna jeklena platišča naj bi ga odpeljav nekam na štajersko. Situacija je pa bila da nismo naredili prepisa ker smo u vrjkeli na besedo , saj je plačov a prepisa in vseh k tej stvari postopkov ni naredil , sedaj se vrjetno vozi z našo tablico in je nevarnost da mi "na-J" zaradi njega. Če mogoče veste kar koli o takem avtomobilu mi prosim sporočite tukaj ali na: 041557745 -Blaž
LP. Jereb BMW familija ![]() |
Prikaži več možnosti
|
heh blaž enostavno pojdi na policijo in prijavi vozilo kot ukradeno tako neboš nič na J.... če pa imaš slučajno še podatke od tega genija pa jih s pridom priloži na policiji ali pa še boljše ukrepaj sam kar je hitreje.
BMW 4 LIFE
|
Prikaži več možnosti
|
jaz vem ki je...žal ti ne moram povedat ker je moj dober kolega-je tako avto je v komplet obnovi na prafaktojih-pubec ga bo zrihto v nulo in ni bojazni da se vozi z njim okoli:ok-čudno da te ni poklical ker sem mu dal tvojo tel...bom jaz tebi dal njegovo pa da rešita to zadevo-070873815 LP:Miha (če pa nebo resn-pa prijavi krajo tablic...prepis pa naredi na mene-bi mi prišel prav obnovljen e21:laugh) |
Prikaži več možnosti
|
zakaj se pa na prvem postu ko klikneš na " SEZNAM UKRADENIH VOZIL" ne odpre link?
BMW.....ko razvada,postane navada |
Prikaži več možnosti
|
Ker so v 4 letih pač spremenili naslov... SEZNAM-UKRADENIH-VOZIL LP |
Prikaži več možnosti
|
1.3.10 ukradenih 12 vozil
![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti