A je to ta trak, al sem napačnega kupil?

Hvala, bom danes probal.
![]() A je to ta trak, al sem napačnega kupil? ![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
jah ta je un tkaninski al kako bi reku.....obstaja tut tak z peno mislim da je un clo bolsi
![]() probi stem bo drzal zihr lp,
lp, ponco
|
Prikaži več možnosti
|
Ja hitr nalimej pa povej ce je ql! Ce se mi splaca kupt!
![]()
If Nismo stands for Nissan Motorsports, what's short for Honda Motorsports?? HOMO?
|
Prikaži več možnosti
|
Bom, probal kasneje popoldne al pa jutri, ker mam avto pod glazuro ledu in vse garaže zasedene.
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
ha ha nam je zagodel mal ta ledeni dez a?
Moj avto je tak kt bi imel 1cm debel lak! ![]()
If Nismo stands for Nissan Motorsports, what's short for Honda Motorsports?? HOMO?
|
Prikaži več možnosti
|
Prov fino je, sem s tezavo odpru vrata - ampak po cesti pa x pomaga ![]()
Član KOS
![]() Vozimo VSAJ po omejitvah, če po predpisih nočemo/moremo .... |
Prikaži več možnosti
|
Seveda seveda v X pa ne dvomi nihce!
![]() ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Gerchy, obilo užitka tudi tebi
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Moram rečt, da je to edn najlepših bmwjev, kar se jih vozi po sloveniji. Vse čestitke!
|
Prikaži več možnosti
|
hehe, Dare, tako dolgo, kot smo avto iskali, je moral biti res nekaj posebnega (seveda je levji delež opravil Gerchy sam).
Pri prvem skupnem ogledu so naju z Gerchyem skoraj nagnali z dvorišča, ![]() ![]() ![]() Gerchy, ravnokar mi je Werner poslal mail, tu je spisek opreme, ki jo je imel (in še ima ![]() Kar impresivno, res ![]() Vsekakor ne pozabi dati za rundo dne 05.09.2004, ko bo avto dopolnil 4 leta ![]() ![]() Tu pa je primerjava s tistim, kjer so naju gnali z dvorišča ![]() Bebec naj še kar poizkuša prodat 5, 6 let star avto, skoraj brez opreme, za 4.2 Msit ![]() Za primerjavo še moja škatla: PS: Za vse ostale, ki želijo imeti spisek za svoj avto, je pravi naslov vsak pooblaščeni serviser, seveda je treba vedeti VIN številko oziroma imeti s seboj prometno.
Življenje je igra. Kdor se ne zna igrati, izpade...
|
Prikaži več možnosti
|
Gerchy, pravijo, da kdor išče tudi najde... Vesel sem, da si dobil avto po okusu in ti še enkrat čestitam k novi pridobitvi. Aja, da ne pozabim na pir ob četrti obletnici
![]() ![]()
Edina resnica je, da edine resnice ni!!
|
Prikaži več možnosti
|
hm, spisek, ki ga je UDM objavil je vsekakor za pol daljsi (beri: natancnejsi) kot tisti v SK.
se enkrat hvala vsem za izrecene zelje ![]() prinesem v soboto kak plato .. baje gre menda ravno v pritljaznik ... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Gerchy, čestitke za tvojo lepotico tudi z moje strani! Veliiiko veselja z njo, čimmanj popravil in čimveč kilometrov!
![]()
Dedicated to BMWs.
|
Prikaži več možnosti
|
Evo tablca je nalepljena, zaenkrat drži kot pijavka, tko da je, kot kaže, trak v redu. Je pa res lim ful močn, sem prvi poskus zaj***, pa sm komi trak dol s tablce snel. ![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Kdaj v sobot pa kje...nc jasn...nikjer nc zasledu da bi blo kej.... ![]() LP,rock
BMW 323 Cic, - silber-metallic
-------------------------------------------- My second and third car is a motorcycle.... -------------------------------------------- |
Prikaži več možnosti
|
Mislm, da je za soboto mišljeno tole: http://bmwslo.com/ph...opic.php?t=1948, samo ne vem, če so nečlani tudi dobrodošli. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Občni zbor, sobota pred Kolosejem. Poglej obvestilo v rubriki Splošno. ![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|