Kdaj boste pospravl Zjčke??
Jaz svojega nebom odjavil, ker ga že lani nisem bom ga pa imel postavljenega v garažo in ko bom malo lepše vreme se malo zapeljem po cesti. Bom ga pa pospravil ko bom zapadel prvi sneg, ker prej se ti ne splača!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Austin hvala za izčrpna navodila
Me pa že rahla panika daje, ker se na vse pretege trudim dobit kako garažo( naša je sam za dva in mi ne odstopijo enega mesta ![]() ![]() očitno bo moral bit na prostem pod nadstreškom pokrit z pregrinjalom ![]() ![]() LP,
"the coupe has all the power of the Z3 roadster...and none of the thrill of the wind over your bald spot.The M coupe is nothing if not unique"
|
Prikaži več možnosti
|
Monaco, povej kaj več...link, cene?
Hvala. ![]() LP Austin BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Link sem dal zgoraj. Drugače mi pa sporoči svoj mail naslov, pa ti bom posredoval kar sem dobil od slovenskega zastopnika. Je kar precej dokumentacije, pa potem ti prilepiš kar se ti bo zdelo vredno
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sori Monaco, nisem videl...
![]() e-mail naslov imam pa spodaj v profilu... ![]() Hvala lepa. Austin BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Hm... nimaš ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Predlagam alternativno strategijo ![]() V avtu pred zimo pustiš max. 5-10 litrov bencina, ker se aditivi v bencinu sčasoma "pokvarijo". Nato takoj, ko ga spomladi prvič vžgeš natočiš poln tank svežega bencina ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sem ugotovil, da so imeli na regalu narobe označene cene. Na blagajni je računalnik pokazal pravo ceno, ki je samo par € nižja od cene pri nas. Kupi tam kjer ti je priročneje
![]() |
Prikaži več možnosti
|
In kok konkretno je cena v Avstriji? |
Prikaži več možnosti
|
Če jih ravno ne prodajaš, ne štekam zakaj te toliko v detajle zanima? Če kupuješ, pokliči, piši uvozniku, je zelo prijazen. Sam sem kupil točno ta model, sicer ga še nisem priklopil, ker je vreme zaenkrat še prelepo da bi roadster počival, izgleda pa zelo kvaliteten in svojega denarja vreden izdelek. Več pa kasneje. LP Austin BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Če se vrnemo na temo - Z pospravljen DANES.
![]() Jutri ga še dvignem, ter priklopim na tale vzdrževalec, potem pa do pomladi - hibernira... ![]() LP Austin BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem svojega BMW pospravil ta petek tako, da do spomladi bo malo počival!
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ekola z včerajšnjnim dnem sem dodal nove rdeče tepihe, hkrati pa je sledila odjava, pranje, čiščenje, parkiranje in ponjava preko Zajca (do začetka sezone 2009)
![]() Urejal Taucher, 28.11.2008, 07:39.
Freude am Fahren - für dich bin
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sorry za OT...
Kje pa se lahko dobi tisti BMW varnostni brezrokavnik ? Urejal alesr, 28.11.2008, 10:27. |
Prikaži več možnosti
|
na AA... Za vsak primer ga prej sam poišči v ETK, da te ne bodo preveč čukasto gledali...
![]()
CCNA / BCNE
|
Prikaži več možnosti
|
Hvala... najdeno ![]() http://www.realoem.c...590&hg=72&fg=95 |
Prikaži več možnosti
|
To pa prvič slišim,bi se dalo to mal bl podrobno razložit (lahko tudi v drugi temi)? Ker a ni poanta,da se mora katalizator čim prej ugreti na delovno temp. ,da služi svojemu namenu...Torej na mestu se segreje hitreje kot med voznjo (zrak hladi),na grobo rečen. Nevidim nekega problema,če bi čez zimo vzgal avto pustil laufat,da se ugreje na delovno temperaturo in ga potem ugasnil,zakaj bi se moral še peljat z nim? Mogoče zato ,da se izpuh spuca? Sam firbec me daje... LP Nejc The sky is not a limit,becouse I fly on the wings of dream.... N-Tech Performance shifters |
Prikaži več možnosti
|