Jaz sem dobil potrjeno dobavo 25.10.23 - 4.11.23
Kolk pa moraš plačat rezervacije za Teslo?
Kolk pa moraš plačat rezervacije za Teslo?
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
250 eur s kreditno kar na spletni strani ko potrdis narocilo in specifikacijo. |
Prikaži več možnosti
|
Ja folku se ne da vec po salonih hodit, tudi bmw nacrtuje spletno prodajo in ukinitev salonov ker je ful drazji ta nacin prodaje. Samo enega agenta ki izdaja avte in cao.
|
Prikaži več možnosti
|
Itak, ce pa obcutek v voznji, motor in mehanika nasploh niso vec pomembni, st. in velikost zaslonov pa tudi v katalogu vidis |
Prikaži več možnosti
|
Ja, točno tako. Včasih, so ljudje hodili v salone kupovati čistokrvne športne žrebce ala VW Passat 1.6TDI, Renault Megane 1.5dci in kraljico dirkališč, Škodo Octavio. Danes pa kupujejo te brezvezne, dolgočasne RWD limuzine s 4s do 100kmh kar preko spleta. Svet gre u k****, majkemi. ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Tako je, jaz uživam vsak meter v vožnji z mojim 23 let starim Caddyem 1.6 bencinarjem in mi še na misel ne pride, da bi kupil EV sekret, pa če ima eno sekundo do 100! Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Enim je delavni avto Caddy, enim je Tesla, nwm kaj te to toliko moti? Ker nimaš € za EV? Pusti ljudi da vozijo kaj jim paše.. |
Prikaži več možnosti
|
Seveda, poklikaš novega Bmw za 145000€ in naročiš...
Potem pa svizec zavije čokolado..
Ni Bmw Tesla, ki ima 4 opcije za kliknit..
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Moti me samo ena "malenkost", posiljevanje z EV in z ukinitvijo proizvodnje ICE do leta 2035! Če želiš nekomu povedat naj pusti ljudem da vozijo kar jim/nam paše, si konkretno zgrešil naslov. Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Jest sem x7 narocil po mailu med korono. Sej ne rabis da trgovec sedi zraven tebe ko klikas konfigurator :-) |
Prikaži več možnosti
|
https://www.avtomobi...ank/20-09-2023/ Svetujen ti da gres se njih poduciti, da so neumni ker so prenovili salon, saj je to brez veze... Kontejner in dve zastavice so cisto zadosti.. Urejal yamasaki, 21.09.2023, 22:22.
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Daj prenehaj. Lepo te prosim. Še vedno kupec želi pred nakupom pregledat avto, se zapeljat, da dobi občutek. Kar na slepo se bo kupovalo. Seveda. Zakaj ima potem Tesla v Ljubljani in po svetu salone, če se ljudem ne da hodit? Čista zmišljotina. |
Prikaži več možnosti
|
Ne bo šlo... dpf filtri, pa ta eko navlaka je povzročila, da se clovek še zaplint ne more več pošteno. Boljša opcija je kaksen star bencinar iz leta cca 1990 ![]()
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Nisem si jest tega zmislu. Sam povem. Stroskovno je to nevzdrzno. 10 salonov Bmw proda manj avtov kot tesla online s 3 zaposlenimi… |
Prikaži več možnosti
|
Jap. Poznam enga k je delal samomor, se je zaprl v garažo, zalavfal avto in čakal.. po 3h tednih je pa umrl zaradi lakote.
*Vic drgač
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
A kdo še sploh konfigurira avtomobile po salonih? Sej nemci so edini imeli tako sfaljen sistem, da si moral vsako matico platišča posebej naročit. Američani že od nekdaj prodajajo opremo v 5ih različnih paketih in minimalno naknadnimi opcijami. To lahko kamot online se doma igraš in naročiš.
Salon je nepotreben za prodajo. Če že, naj ima po en avto vsakega modela, da se lahko noter vsedeš..naročaš pa online pri fabriki. Pa če bo zato 25% ceneje, je to super. Urejal neicheq, 22.09.2023, 08:14. |
Prikaži več možnosti
|
Saj to je bila prednost nemcev, ker nisi rabil vse v kompletu vzet, če si želel kakšno "posebno" stvar...
Npr. si želel gretje sedežev, pa si si ga lahko naročil v osnovni opremi... Pri drugih je bilo potrebno vzeti najvišji paket opreme... |
Prikaži več možnosti
|
Ja ampak sej so res dodelani konfiguratorju. Moja mama je pa sla 5x v salon da je kupila renoja. Trgovev je z nji porabil 10 ur casa, to je pac poslovno gledano taka bula da je nevzdrzno.
|
Prikaži več možnosti
|
Predlagam da se tudi začnete zdraviti online, zdravnik vas usmerja, vi se pa sami operirate...
Res sami miljarderji na forumu, ki kupujejo vozila +100000€ iz naslonjača, brez testne vožnje, ogleda in predstavitve vozila..
Pa Individual program imajo v malem prstu..
Evo grem pisat kolegu ki dela na Bmw, da ni rabil iti na predstavitev nove serije 5, ker je to brez veze, itak se bo sama prodajala online..
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|