Skoči na vsebino

Tesla Motors

* * * - - 9 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
11382 odgovorov v temi
veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 53 332
  • Avtomobil: Kombi

Imel tri pse. Nikol več. Ne moreš na dopust, ne da bi skoz organiziral neko varstvo, v dežju, mrazu in vetru zunaj prosit, da se userje, da boš lahko dreke pobiral, vse v dlakah,.......hvala lepa. Če je to kakšen užitek, pol mora človek bit res mazohist.

Edino pozitivno je to, da te prisili, da greš ven na sprehod. To pa!

ARHITEKT
Prikaži več možnosti
    • Jerry, naliM in Mr.Fritz uporabnikom je všeč to sporočilo

clinton
clinton

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 567
  • Avtomobil: BMW 1, 3, TTNY=?

Pa nikol nic ni od njega, to je tko kot bi 15 let skoz mel 1 leto starega otroka doma.

Za Hitlerjevo mamo bi blo boljš da bi mela psa kot Adolfa…

IMG_9841.jpeg

Leon, samo zate je zdele poziral, ko sem mu rekel da je na svetu stric ki ga ne mara…

Urejal clinton, 09.02.2025, 12:28.

Prikaži več možnosti
    • yamasaki in leonT uporabnikom je všeč to sporočilo

yamasaki
yamasaki

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 002

Imel tri pse. Nikol več. Ne moreš na dopust, ne da bi skoz organiziral neko varstvo, v dežju, mrazu in vetru zunaj prosit, da se userje, da boš lahko dreke pobiral, vse v dlakah,.......hvala lepa. Če je to kakšen užitek, pol mora človek bit res mazohist.

Edino pozitivno je to, da te prisili, da greš ven na sprehod. To pa!

Mi imamo doma yorkija, razen da ga peljes parkrat na dan ven in se malo poigras z njim je v glavnem to dnevno delo.
Pes je z lahkoto sam 8 ur doma ce nas ni, tako da to primerjati z 1,2,3,4,5 let starim otrokom je absurdno.

Urejal yamasaki, 09.02.2025, 13:07.

Kupio bmw umro od gladi.
Prikaži več možnosti
    • veloce in japanac uporabnikom je všeč to sporočilo

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 39 261

Za Hitlerjevo mamo bi blo boljš da bi mela psa kot Adolfa…
attachicon.gifIMG_9841.jpeg
Leon, samo zate je zdele poziral, ko sem mu rekel da je na svetu stric ki ga ne mara…

Ce bi se tvoja mama odlocila za psa namesto otroka pol se ti ne bo mogel sprehajat zdele ker te ne bi bilo.

Pa sej vse ok saj ma svoje veselje, sam jest pravim da je neproduktivno cas zabijat za psa, lahko kej boljsega pocnes.
Prikaži več možnosti
    • veloce, jjjernej, janez79 in 4 ostalim je všeč

clinton
clinton

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 567
  • Avtomobil: BMW 1, 3, TTNY=?

Se strinjam, recimo v krogu se na dirkališču/ledeni progi vozit kot hrček na kolesu v kletki…
Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 53 332
  • Avtomobil: Kombi

Sej tud s psi se sprehajajo vedno po istih poteh, krogih.....

Ne, sej psi so ok in jih imam rad. Brat ima simpatičnega psa in se dostikrat igram z njim, sam meni je dovolj tista urca in to je to. Kr naj ga ima on. Dlake letijo povsod in spi z njima na posli......čudovito. Pa nč ne smeš rečt seveda......

Nazaj na temo......tesla je k pes, skoz se moraš neki organizirat.  :ok2

ARHITEKT
Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 39 261

Se strinjam, recimo v krogu se na dirkališču/ledeni progi vozit kot hrček na kolesu v kletki…

Seveda gres, ker tamal gre pa medtem v trgovino pa posesa doma bajto. Ker si ga to naucil. Pes pa…

Sej tud s psi se sprehajajo vedno po istih poteh, krogih.....

Ne, sej psi so ok in jih imam rad. Brat ima simpatičnega psa in se dostikrat igram z njim, sam meni je dovolj tista urca in to je to. Kr naj ga ima on. Dlake letijo povsod in spi z njima na posli......čudovito. Pa nč ne smeš rečt seveda......

Nazaj na temo......tesla je k pes, skoz se moraš neki organizirat.  :ok2

Hehe ja, pa res ga moras met rad da se zezas s tem :-)
Prikaži več možnosti
    • veloce je všeč

iKst
iKst

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 480
  • Avtomobil: LR Discovery 3

Pes mi enkrat na mesec pokozla ploščice, Tesla mi jih ni še nikoli. Tesla zmaga!

Edit: Je pa res, da sem Teslo kupil novo iz salona, Pes je bil pa rabljen, ni več v garanciji.

Urejal iKst, 09.02.2025, 17:07.

"I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
Prikaži več možnosti
    • Nixxon in veloce uporabnikom je všeč to sporočilo

sash
sash

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 477
  • Avtomobil: UFO

Kdor za psom drek pobira se na ostale ne ozira in tudi ko mu stanovanje v štalo spremeni mu prav nič ne smrdi.

Sun Tsu, Art of troll
The Truth is Out There
Prikaži več možnosti
    • gade je všeč

Boris-84
Boris-84

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 902
  • Avtomobil: VW Passat GTE

Jao kake debilizme tu preberes, vprasas po izkusnjah s Teslo S, dobis pa ocitke zakaj si kupil psa namesto da si naredil se enega otroka. Pa ja, bo ze drzalo, ker sta ta dva pojma popolnoma primerljiva :-D

Pes je bil v planu ze po prezgodnji smrti nase prejsnje psicke, ne glede na to kaj sva se potem z zeno glede moznosti 3. otroka odlocila kasneje. ;)

Druzini daje pes ogromno energije in studije kazejo da otroci, ki so odrascali z domacimi zivalmi praviloma razvijejo kvalitetnejsese odnose z drugimi, ne trpijo toliko za alergijami, bolj zgodaj razvijejo cut za odgovornost ter skrb, pa se marsikaj bi se naslo. A vi nikoli kot otroci niste sanjali, da bi imeli psa? Doma imamo cisto, kot marsikater "cistun" brez domace zivali nima, roomba laufa dnevno pa se 2 sesalca imamo, klasicnega pa samostojecega, ki sta takisto v prakticno vsakodnevni uporabi. Imava z zeno oba malo OCD kar se tega tice :-D

Letos gre pes z nami na morje, drugace imamo pa za varstvo urejeno prakticno kadarkoli pri moji sestricni ali najboljsem prijatelju, tako da smo kar svobodni kar se tega tice :)

Nima pa pes kaj iskat v spalnici, sploh pa ne na postelji. V dnevni ima svoj odrejen prostor-tabure, ker smo ravno novo sedezno kupili in zaenkrat nima dostopa do nje.
Prikaži več možnosti
    • echt-bmw in soulfly uporabnikom je všeč to sporočilo

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 483

Mi smo imeli psa 14 let, ne jaz ne starši nikoli več nismo nabavili psa. Pa smo tega imeli radi, ampak če ne bi bilo babice in dedka, bi bil sam cca 9-10 ur. Je to fer do psa? Pa naš je bil tak, da v avtu ni mogel bit več kot 15 minut. Jeba torej. 

In res je svoboda, da psa drugim uturiš, da ga čuvajo. Itak smo potem mačka nabavla z mojo, pa je fasala alergijo na mačje in pasje dlake. Sem pa veliko bolj srečen zdaj, ko nimamo več živali. Kot je rekel veloce, saj imamo radi živali, ampak za kakšno urco. Bolj cenim takšne, ki rečejo bobu bob in raje nič ne nabavijo, kot da si nabavijo pol se pa bodisi naveličajo ali pa iščejo druge rešitve za varstvo. 

Prikaži več možnosti

iKst
iKst

BMW fanatik

• Uporabnik

Kaj se pol bolj splača. Model S, Model X al Doberman?

"I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
Prikaži več možnosti
    • DrKo je všeč

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik

Noben od teh.

Prikaži več možnosti
    • Jerry je všeč

BMW4everafter
BMW4everafter

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 17 245
  • Avtomobil: B58 MPPSK

Že stari ljudje so govorili, da pes pa avto morata bit nemška. Tako da… nič od tega.
Nemški ovčar je pravilni odgovor.

Urejal BMW4everafter, 09.02.2025, 20:29.

1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK 

Prikaži več možnosti
    • veloce je všeč

iKst
iKst

BMW fanatik

• Uporabnik

Pa Tesla Y? Made in Germany.

Prikaži več možnosti

Boris-84
Boris-84

BMW fanatik

• Uporabnik

Mi smo imeli psa 14 let, ne jaz ne starši nikoli več nismo nabavili psa. Pa smo tega imeli radi, ampak če ne bi bilo babice in dedka, bi bil sam cca 9-10 ur. Je to fer do psa? Pa naš je bil tak, da v avtu ni mogel bit več kot 15 minut. Jeba torej. 

In res je svoboda, da psa drugim uturiš, da ga čuvajo. Itak smo potem mačka nabavla z mojo, pa je fasala alergijo na mačje in pasje dlake. Sem pa veliko bolj srečen zdaj, ko nimamo več živali. Kot je rekel veloce, saj imamo radi živali, ampak za kakšno urco. Bolj cenim takšne, ki rečejo bobu bob in raje nič ne nabavijo, kot da si nabavijo pol se pa bodisi naveličajo ali pa iščejo druge rešitve za varstvo. 

Ja to defenitivno ni optimalno. Pri nas pes ni nikoli sam, ker jaz pridem zjutraj domov. Zena in otroci v solo, jaz pa za 5-6 urc spat, potem pa spet s psom ven :) Ja, imamo sreco da mi sestricna obozuje pse ter je ze za naso prejsnjo psicko z veseljem poskrbela, ko smo mi bili na dopustu, z njeno hcerko sta jo pa razvajali tako kot da je visoka gostja v hotelu s 5 zvezdic :-D Ampak morda si spregledal, da gre pes na dopust z nami? Varstvo je izhod v sili, dopusti bodo druzinski kar pomeni da bo pes ce se le da z nami.

Pac tebi ne sede, prav, te kdo sili da imas zival morda? Meni nimas cesa ocitat ker za psa poskrbim kot se zagre, brez sprenevedanja. Ne pomeni pa da moram zdaj nehat zivet, kot si ocitno nehal ti, samo zato ker imam psa. Saj tudi z zeno kdaj skociva na krajsi vikend oddih brez otrok, a to pomeni da sva slaba starsa al kaj? Mislim kake idiotizme tu preberes, res ste biseri.

Prikaži več možnosti
    • soulfly in dnjehen uporabnikom je všeč to sporočilo

japanac
japanac
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 625
  • Avtomobil: BMW 320d (F31 LCI)

Mi imamo doma yorkija, razen da ga peljes parkrat na dan ven in se malo poigras z njim je v glavnem to dnevno delo.
Pes je z lahkoto sam 8 ur doma ce nas ni, tako da to primerjati z 1,2,3,4,5 let starim otrokom je absurdno.

... mi imamo pse pri hiši odkar sem bil otrok ... več kot 45 let ... zadnja dva yorkija ... prejšnji dočakal 13 let ... trenutni biewer je pri 8 letih ... drugega tako nezahtevnega bitja ne poznam ... še z želvami je bilo več dela ...

... v glavnem polnopravni družinski član ... dopust in izleti z nami ... okoli 22h gre spat in to je to ... edino kar mora biti na zalogi so "kitajske piske" za v žogice ...

Pripete slike za predogled

• 1739137008646.jpg
Prikaži več možnosti
    • Boris-84 je všeč

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik

Ne pomeni pa da moram zdaj nehat zivet, kot si ocitno nehal ti, samo zato ker imam psa.

Mislim kake idiotizme tu preberes, res ste biseri.

Si se prepoznal, ne...

Prikaži več možnosti

Boris-84
Boris-84

BMW fanatik

• Uporabnik

Si se prepoznal, ne...

Daj ne bit smotan, kako naj bi si clovek razlagal tvoje pisanje v prejsnjem postu? 

Bolj cenis take, ki recejo bobu bob? Ne, ti bolj cenis take, ki razmisljajo kot ti sam, to je pa velika razlika. To ni moj prvi pes in vem, kaj lastnistvo psa obsega. Nam je super,  psa glede na vse moznosti ne rabis dojemat kot neke hude omejitve. Ampak smo ocitno razlicni, eni ste dozivljali psihicni teror in mukotrpno odrekanje, drugi pa pac najdemo nacin da funkcionira za vse in peljemo zgodbo dalje in uzivamo.

Podobno, kot nekateri zaradi dojencka prenehajo potovati, drugi pa ze z novorojenckom raziskujejo cel svet.

Urejal Boris-84, 10.02.2025, 09:44.

Prikaži več možnosti

nejči
nejči

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 827

Kdor za psom drek pobira 

Ko bi le vsi lastniki psov bili tako vzgojeni da bi to delali.. Pač vem ko prvega vidim na našem koncu da ob in na poteh ne pobere dreka ga dobi v glavo.. vse gozdne poti polne pasjega dreka... 

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.