OD teh je samo Alfa Gulia. Gre za 10 let star model, ki je še vedno svež.
To je res, samo noben ga ne kupi. Zgleda lepota ni kriterij pri kupcih.
To je res, samo noben ga ne kupi. Zgleda lepota ni kriterij pri kupcih. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz bi vzel Giulio ampak nima ročnega menjalnika z bencinskim motorjem. Tako da sem začasno na E90.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Ok to razumem, sam dejansko so izumrli rocni. Tud v novi trojki ga ni, razen m3. Kar je skoda
|
Prikaži več možnosti
|
Kdor je podpisu tale dizajn mora vs dnar vrnt firmi nazaj in sam sebe poslt v čuzo za 10 let zaradi tega modnega kriminala. |
Prikaži več možnosti
|
Saj ne pravim da izstopajo, samo so meni lepši, kar je bilo tudi vprašanje.
IKst je spraševal na splošno. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Pevo sem videl sivo Y v salonu in ni je zgledala ok. Kvaliteta izdelave je velik step up, ko vrata zapres inajo tisti obcutek starih volvotov, da ai se zaprl v sef, ambient je meni prijeten, nic ni majavo na dotik, nič ne škripa (že pri prejšnjih ni).
Potem pa vidim včeraj belo na parkingu... že prejšnja v beli barvi je zgledala kot nek neposrečen gospodinjski aparat, tole zdaj pa res ni za nikamor. Je pa isto pri Tesli kot pri Bmwju generalo... naceloma osnovni modeli v beli barvi ne zgledajo ok (ceprav Tesla 3 zgleda tudi v beli in na 18 colah ok)... lepa barvna kombinacija, po moznosti performance (spojler, celjusti, felgne) oz m paket, pa zgleda cisto drug avto. “Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner! |
Prikaži več možnosti
|
Tako ti povejo, da si kočler, če vzameš osnovni model.
|
Prikaži več možnosti
|
Ja sam siva je zdej standard barva, bela je doplacilo.
Kvaliteta interierja je res presenetljiva, obcutek masivnosti. Sem sel dva dni nazaj sprobat EQE, pri duplo ceni vse skripa. Se najbolj jezi to, da je ceneno naslonjalo / kljuka za odpirat vrata iz vozila ven. Vsakic ko zagrabis, zaskripa. Urejal neicheq, 25.03.2025, 06:57. |
Prikaži več možnosti
|
Ma ta X2 je tak polom, da adijo pamet.
![]() Urejal Davidf1, 25.03.2025, 07:08. |
Prikaži več možnosti
|
Meni je pa ravno bela najbolj všeč. Prav tako so mi najbolj všeč original 18" Gemini feltne (brez pokrovov). Pa ne zato, ker imam to kombinacijo. "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
Še malo novic o slabi prodaji
Tesla new Model Y needs a telescope to see its closest competitor in China
"With 9,451 units sold during the week ending March 16, the new Model Y became China’s best-selling premium electric SUV priced from RMB 200,000 to RMB 300,000. This is a notable accomplishment for the new Model Y, especially since its closest competitor, the Zeekr 7X, was able to sell just 1,390 units during the same week. That’s just about 14% of the new Model Y’s sales."
https://www.teslarat...mpetitor-china/ "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
Sem že mislil da bo tesla propadla, če je tinydiamond 2 strani nazaj pisal kako jim gre slabo.. :D
|
Prikaži več možnosti
|
jaz sem samo prilepil dostopne podatke. Taksno podjetje ne more propadit cez noč. Se pa slabo odziva. Vse kar so sposobni je delanje faceliftov in dodajanje minimalnih popravkov kot je boljsa izolacija,ki bi morala biti ze v osnovi. Grem stavit,da bodo nekoc dodali nazaj rocko za smernike in se hvalili. |
Prikaži več možnosti
|
Tezko je "popraviti oz. dodelati" avto, ki je zadnji dve leti najbolj prodajan. Ocitno so zadeli "bingo" z prvo izvedenko Model Y. If it is not broken, dont change it...
It's like a gift you know, it's like I can't control it...
|
Prikaži več možnosti
|
Ročko so že dodali v novem Y.
Ne vem pa kako gre to skupaj. Praviš, da se slabo odzivajo, po drugi strani pa dajo nazaj funkcije, ki jih uporabniki želijo. Kaj zdaj? "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
Kako se pa to odlocijo kaj bodo dal nazaj? A reddit berejo?
|
Prikaži več možnosti
|
Če te resno zanima, predlagam, da si pogledaš tale video o tem kako Muskova podjetja razvijajo produkte. Data driven, agile. Praktično 2 Tesli nimata enakih sestavnih delov, proces izboljšav je konstanten, ni omejen na klasične cikle, ki veljajo v avto industriji... Res hudo, vidiš zakaj je Tesla vredna toliko kot je.
Če samo trolaš pa ne, ne berejo Reddita, ampak BMWslo. Urejal iKst, 25.03.2025, 13:05. "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
To mora bit super za poprodajne storitve, da dva avta nimata enakih delov not. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Osnovnih zadev si morajo uporabniki želet in izažat nezadovoljstvo. |
Prikaži več možnosti
|