Tapetništvo
Objavil
mobik
, 30.09.2006, 09:42
50 odgovorov v temi
ve kdo koliko bi stalo preoblačenje naslona za roko pri tapetniku?
recimo z materialom vred(usnje)? LP |
Prikaži več možnosti
|
...od 20-35
![]() lp joda |
Prikaži več možnosti
|
dej posl sliko kasno roko mas pa ti jest lohk točn povem kok bi pršlo k to delam..
LP gaši |
Prikaži več možnosti
|
Si bom sposodil to temo...
Zanima me koga priporocate (ljubljana in okolica) za tapeciranje armaturke v pravo Alcantaro? |
Prikaži več možnosti
|
Kontaktiraj uporabnika DanielS.
Sicer ni iz Ljubljane, ima pa velikokrat pot v naše konce in mimogrede odnese in prinese končan izdelek nazaj. Je pa alkantara zelo draga. Jaz sem želel pri prejšnem avtomobilu preoblečti en delček armature (pribložno 30x40cm) in so bile ponudbe od 60€ naprej. Mogoče bi bila najboljša opcija flocking, čeprav so tudi pri flockanju zlatarji ![]() Urejal Stupo, 26.05.2015, 19:49. |
Prikaži več možnosti
|
Nekako iscem nekoga z dolgoletnimi izkusnjami ki je to ze velikokrat pocel.
Glede cena za tekoci meter sem seznanjen, zanima me koliko bi me prislo delo... |
Prikaži več možnosti
|
V Vrhiniki je en dober tapetnik če se prav spomnim, samo nevem več točno imena. Eni so tja vozli volane preoblačit
Mislim, da je to ta: http://www.avtotapet...va-prevlek.html |
Prikaži več možnosti
|
Jaz pa iščem tapetnika, ki je mobilen, namreč rabim ga za eno stvar v navtiki, ki je fiksno montirana v plovilo in se je treba zapeljati do SLO obale. Pozna kdo koga?
|
Prikaži več možnosti
|
Aleš Šetina, Lj Črnuče |
Prikaži več možnosti
|
Slučajno kdo pozna da bi mi popravil strop ? u compactu e36
hvala in lp. Dejan Urejal djwewr, 02.06.2015, 09:47. |
Prikaži več možnosti
|
041 751 812,
Lp |
Prikaži več možnosti
|
To je tvoja številka? Ker bi rabil nekoga iz LJ da bi mi A in C stebričke samo na parih koncih na novo zalepil blago, ali je dokaj lahko da bi se spravil sam? |
Prikaži več možnosti
|
Imam športni sedež iz blaga iz e39, ki potrebuje popravilo bočne pene in morda popravilo prevleke na tem istem mestu. Koga priporočate? Moja zahteva je, da je narejeno tako, kot mora biti, da ne bom spet popravljal zadaj in 2x plačeval. |
Prikaži več možnosti
|
M3 drivers have no friends - Jeremy Clarkson |
Prikaži več možnosti
|
Hvala, se bom pozanimal pri njem
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hmm...možakar je na prvi mail odpisal takoj, želel vedeti, za kateri avto gre in kakšno sliko sedežev. Ko sem mu to poslal, ni bilo več odgovora. Včeraj sem pisal še enkrat in še vedno nič. Kaj se gre?
![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Pozdravljeni.
Kje in kdo bi mi lahko obnovil textilne sedeze e90tke? Ima kdo kaksne izkusnje? Z tem mislim na obnovo pene vozniskega sedeza (+poudarek ledvenega dela), ker je posedena. Hvala za odgovor. |
Prikaži več možnosti
|