Zahvale, pohvale, kritike ...
Objavil
joda
, 30.10.2006, 00:42
4784 odgovorov v temi
Hay!
Glede na to da moderatorji še niso odprli teme kjer bi lahko izekli zgoraj navedeno v smislu, da se na našem forumu tudi javno hvali,kritizira in pdn posameznika predvsem v smislu kako smo bili z nekom zadovolnji pri prodaji ali nakupu preko foruma. V krajni liniji se mu lahko tudi prepove prodajanje - podobno kot ebay. Lepo pa je tudi, če se nekoga pohvali za nesebična dejanja ali kakršnokoli pomoč pri reševanju posameznikovih težav tako, da bodo tudi drugi izvedeli za to. Ob tej priložnosti bi se tako rad kot prvi javno zahvalil uporabniku compadre pri pomoči nakupa preko ebay-a. Poklical sem ga včeraj 30 minut pred iztekom oglasa (govorila sva prvič nasploh in se ne poznava-še, in mi je nesebično ponudil pomoč. Hvala lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
No lepo da sta se zmenila
![]() ![]() ![]() E30 316i, E30 316i, E39 528i, E30 320is, E30 316, E30 316, E30 323i, E30 318iT, E30 316i, E32 735iA, E28 524td, E34 525iT, E39 523i, E34 525iXT |
Prikaži več možnosti
|
Compadre, to je pa lepo! Še več takih. Boljš, da skup držimo, kot pa da se kregamo tle gor.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Podpis ![]()
I am not crazy! My reality is just different than yours...
|
Prikaži več možnosti
|
Sem popucal.Zdaj pa prosim komentirat po vzoru jode
![]()
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
|
Prikaži več možnosti
|
Hvala , joda , malenkost
![]() šele snoči mi se je prodajalec javil in mi dal podatke za nakazilo , tako da drug teden bi moralo biti tu ![]() tudi jaz se podpišem pod to ![]() ![]()
And on the 8th day God created Land Rover
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vidim da se na BMW forumu dogajajo same piz ...je in vsi privoščijo vse najslabše sem se odločil da bom gor le če bo kaj nujno.
Vsakemu rad pomagam,potem ti pa zapičijo nož v hrbet. lp in brez zamere,če sem komu kej žalega naredil. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ti pa si smešen ![]() Kdo ti hoče kaj slabega? Midva, ki ti praviva,da ne vozi pijan? In se ne zavedaš posledic, ki lahko doletijo tebe in ki jih ti lahko povzročiš nekomu drugemu? Dej no...Mene ne zanima tvoje privat življenje in mislim da večino na tem forumu tudi ne. Sploh kakšne "pijanske" zadeve. Zato to raje zadrži zase, pa se noben ne bo zapičil vate ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Naj se še jaz zahvalim uporabniku compadre, ki je tudi meni pomagal naročiti del preko ebaya. Hvala ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz bi se pa zahvalil M powerju za vso pomoč in odgovore, ki mi jih nudi in nesebično pomaga
![]() ![]() ![]() ![]() In pa zahvala gre Austinu za nesebično pomoč pri nakupu pragov preko Ebaya! ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
bi še dodal eno pohvalo in opombo. zadnje čase gledam določene teme in se kaj hitro zaklepajo. in ko grem brat poste, mi je jasno, zakaj se zaklene. to se mi zdi zelo vredu
![]() ![]() LP Citro ![]() |
Prikaži več možnosti
|
S tem ko so admini angažirali nove modertorje, so tudi nam starim zelo olajšali delo.
![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Čestitam za nov forum
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tudi jaz čestitam tomzlu in se mu zahvaljujem za trud. Če se ne motim sta to prva dva posta na novem forumu?
|
Prikaži več možnosti
|
Waaaaaaaaw keri fensi-šmensi foruuuum!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Cestitke!! Zdej se treba sam se navadit...
![]() Never underestimate the power of stupid people in large groups. |
Prikaži več možnosti
|
Kar nekaj uporabnih funkcionalnosti, tud izgled mal bols - posebej na višji resoluciji.
Pridni ste bli. |
Prikaži več možnosti
|
zahvaljujem se uporabniku _MID_ za poslano "gajbo pive" katero mi je obljubil za protiuslugo
![]() ![]() novi forum......lep , ni kaj , samo se treba znajt v njem......avatar na novo naložit (no problem) , počistit privatna sporočila (a je sedaj manj prostora za ps?)
And on the 8th day God created Land Rover
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|