Zahvale, pohvale, kritike ...
Do tega niti ne bi prišlo, če bi tipke pritiskal po premisleku kaj in kako bo napisal. LP Austin BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Joda čeprav sem "svetla izjema.." mi ni povsem jasno kaj si mislil z kritiko nad moderatorje-->več ali manj vsi enako opravljamo svoje delo,če pride pa do situacije kjer posameznik ne ve kako ukrepat se pa posvetujemo med seboj in z adminoma,pa se stvari na podlagi izkušenj "starih" moderatorjev in adminov zopet združijo v eno...
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
|
Prikaži več možnosti
|
Hay!
Nisem mislil vseh moderatorjev,kar sem tudi kasneje napisal(se je po nesreči v prvem postu izmuznil stavek z "nekaj-par",na kar sem tudi mislil,zato se ostalim moderatorjem na katere se je ta kritika nanašala tudi iskreno opravičujem za morebitno nevšečnost saj nisem mislil njih,tiste na katere je letela MALA kritika pa mislim, da so se sami v njej prepoznali. V bodoče ne mislim več sodelovati v konstruktivni debati saj vidim, da ne vodi nikamor,ker če poveš,da te kaj moti te takoj napadejo. "Moderator naj bi bil sodnik na nogometni tekmi,ki se ga ne opazi-ima do vseh igralcev ENAK kriterij, ne pa režimski policaj. Ma sicer je pa bistvo povedal Azael. lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja pisuka, pa bi ti povedal KAJ oz. KDO te moti? Odgovor "nekdo" in "nekaj" nista dobra osnova za resevanje problemov/nesoglasij... Kako naj iz tvojega pisanja kdo razbere, kateri modi so "dobri", kateri pa "grajani"? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Joj ste občutljivi
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Bolje bi bilo, če bi joda napisal moti me to in to pri tem in tem moderatorju (še bolje bi bilo, da bi njim osebno povedal kaj ga moti). Kako ve kateri moderator kaj popravi mi ni jasno, ampak bi tako vsaj vedeli kje je težava. Se mi pa zdi, da vem kaj muči jodo (še en primer izjave, ki nič ne pove). ![]() Float like a Cadillac, sting like a Bimmer |
Prikaži več možnosti
|
Točno to je tudi moje izhodišče...kako lahko kritiziraš delo, če sploh ne veš kdo ga je opravil? Za nameček pa lepo popredalčkaš zadeve, jih zaviješ v meglo, se dvigneš nad napisano in vsi ostali so (vstavi poljubno)... Skratka, vse napisano je skupek špekulacij, podtikanj, provokacij in skupek vsega težko ocenim kot dober temelj za konstruktivno debato. Kaj pa štejem za utemeljeno in konstruktivno kritiko, smo pa že najmanj trije napisali, ampak odgovora izgleda ne bo. Škoda časa, movin' on... LP Austin BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Malo bom navil ušesa forumašu @dBola, ker je ne glede na dogovor enostavno prodal platišča drugemu. In tako sem za prazen nič klicaril ljudi, če jih lahko kdo prevzame ter obljubljal prijatelju da jih bom zrihtal.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz bi se pa tukaj zahvalil uporabnikoma IztokZ in pa mjemec, ki sta mi res prijazno zrihtala programe za učenje nemščine.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Oi!
No jaz imam pa bolj pripombo, oziroma predlog... V skrbeh, da pri naši ljubi slovenščini ne izumre ženski spol.... ![]() Vem da na tem forumu večina uporabnikov predstavljajo osebe moškega spola, pa vendar nas je navzočih tudi nekaj predstavnic ženskega.... In glede na to da vendarle smo navzoče bi lahko imele napis pod uporabniškim imenom (mislim da se mu reče titula) v ženskem spolu. npr.: začetnik - začetnica novinec - novinka BMW ljubitelj - BMW ljubiteljica BMWslo.comoholik - no tukaj sem brez ideje kako bi dobro izpadel ženski spol ![]() BMW fanatik - no tukaj sem tudi brez ideje kako bi zgledal ženski spol ![]() Član Avto kluba BMW Slovenija - Članica Avto kluba BMW Slovenija Sej vem da je malenkost, sam imam občutek da bi vseeno boljše zgledalo, če bi bilo to ločeno ![]() Pa zadnje titule bi bilo treba še malo dodelati ![]() |
Prikaži več možnosti
|
BMWslo.comoholik - BMWslo.comoholica?
BMW fanatik - BMW fanatica? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
ja no... sej ta varianta je tud men prsla na pamet sam se mi ne kak ne sliš uredu:confused ![]() tko da premišljujem o kkšni drugi ideji ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
hm... res se mal čudno sliš
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
To bo to:ok2
|
Prikaži več možnosti
|
Ja sam zdej mene ubistvu zanima če bi se to sploh dal spremenit?
![]() k jst nism novinec ampak sm NOVINKA ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mislm da bi se lahko dal, kaj več bo pa povedu tomzl:ok |
Prikaži več možnosti
|
Ma žensk na tem forumu je tolk, da lahko ima vsaka svojo custom titulo:ok2
|
Prikaži več možnosti
|