Skoči na vsebino

Opisi in mnenja o TV serijah in nadaljevankah

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
1319 odgovorov v temi
branevrankar
branevrankar

Tischlermeister

• Uporabnik
  • Sporočil: 17 547
  • Avtomobil: Bmw

Groza. Zato Netflixa sploh ni več za gledati, niti katere koli druge moderne produkcije. Jaz samo še YT gledam in nabijam PS5. Ko jih jebe.

Hehe, ko bo to spoznalo dovolj ljudi, bo boljše.

Jaz pa yt pa pc špil. Zdele sem fallout 76 nabavil. Sicer za mene nek nov stil špila, kjer si online, in so še drugi v isti mapi.. upam da ne bo tako kot pri gta5 online :skrbast
Arbeit und disziplin::cool
Prikaži več možnosti
    • anita_a je všeč

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 64 002
  • Avtomobil: sivo povprečje

Saj v igre tut sedaj silijo vse te "moderne" teme. :rolleyes 

Objavljena slika
Jože, počivaj v miru. Hvala za vse.
Prikaži več možnosti

Seby
Seby

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 220
  • Avtomobil: Z3 1,8 roadster

https://m.youtube.co...h?v=Nj80Kwenh6I

Moj poudarek je na glasbi.

Urejal Seby, 04.02.2023, 21:04.

Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

• Globalni moderator

Sem pogledal The Last of Us epizodo 3. OK, ta gay zadeva je tut men mimo, ampak roko na srce, epizoda kot taka je odlična in če bi dal namesto enega od moških žensko, bi bila vsem všeč. Dobra zgodba, odličen način pripovedovanja (časovni skoki), odličen zaključek. Tiste scene pa pač, na žalost je sedaj tako da treba kvote izpolnit da se twitter drhal ne vžge.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • yamasaki in krtinovec uporabnikom je všeč to sporočilo

krtinovec
krtinovec

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 578
  • Avtomobil: e46, e60, f39, S1000R

4. del. We are back on track. No gay s**t :)

I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324

Prikaži več možnosti
    • peropapero je všeč

ily
ily

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 712
  • Avtomobil: e91

yellowstone... na nivoju Dinasty ali Santa Barbare.... limonada za gospodinje

Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

• Globalni moderator

Pol sem jest gledal neko drugo Dinastijo, tistih par odlomkov kar sem videl.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

tinydiamond
tinydiamond
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 272

Pol sem jest gledal neko drugo Dinastijo, tistih par odlomkov kar sem videl.

Prve 4-i sezone yellowstona so se meni zdele dobre.  Veliko akcije, solidna zgodba, igralska zasedba mi je  ok.  Me je pa peta sezona popolnoma razočarala, kr so minimiziral  pretepe in streljanje in je preveč  pogovarjanja, diplomacije, lobiranja.. 

Ravno zato mi je bil Yellowstone do 4-te sezone dober, ker je bil brutalen. Vem, da je fikcija sam jebi gga. Všeč mi je bilo. 

Spin-offa  1883 in 1923 mi pa nista všeč. 

Urejal tinydiamond, 07.02.2023, 19:47.

Prikaži več možnosti

Veljo
Veljo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 781
  • Avtomobil: creative technologie

yellowstone... na nivoju Dinasty ali Santa Barbare.... limonada za gospodinje

Probaj kak Mandalorian al pa Boba Fet al kaj je bil..to bo bolj za tvoj nivo, po prebranem :-D..sem sredi sezon nehal gledat od navdušenja.

Urejal Veljo, 07.02.2023, 20:29.

Prikaži več možnosti
    • tinydiamond je všeč

Nixxon
Nixxon

• Globalni moderator

Prve 4-i sezone yellowstona so se meni zdele dobre.  Veliko akcije, solidna zgodba, igralska zasedba mi je  ok.  Me je pa peta sezona popolnoma razočarala, kr so minimiziral  pretepe in streljanje in je preveč  pogovarjanja, diplomacije, lobiranja.. 

Ravno zato mi je bil Yellowstone do 4-te sezone dober, ker je bil brutalen. Vem, da je fikcija sam jebi gga. Všeč mi je bilo. 

Spin-offa  1883 in 1923 mi pa nista všeč. 

Aha ok, jaz sem trenutno na tretji ali četrti sezoni in mi je res všeč. No, očitno bom videl kako bo v peti.

Aja, ne gledat Bobba Fett, ker je tako razočaranje da res ni. :rolleyes 

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

lublancan22
lublancan22

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 840

Kdo gledu serijo Louie ? od louie ck, men ena boljsih zadev ever
Prikaži več možnosti

tinydiamond
tinydiamond
  • Uporabnik

Aha ok, jaz sem trenutno na tretji ali četrti sezoni in mi je res všeč. No, očitno bom videl kako bo v peti.

Boš povedal. Sam sem se  veselil pete sezone, ampak meni osebno je  dolgočasna.  

Potem moraš pa pogledat še spin-offa od Duttonovih,  kako so prišli v Yellowstone  (seriji 1883 in 1923 - meni nobena od teh ni na nivoju , čeprav  imata obe po imenih dobre  igralce, samo večina bi morala biti  v penziji vključno s Harrisonom Fordom ): 

Prikaži več možnosti
    • Veljo in Nixxon uporabnikom je všeč to sporočilo

Nixxon
Nixxon

• Globalni moderator

Tole zna tudi bit zanimivo, Cristopher Waltz je odličen igralec.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

simply
simply

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 931
  • Avtomobil: BMW

Sam sem se odločil za ogled serije ST : SNW

Po ogledu 4 epizod sem razočaran. Bolj kot zgodba v epizodah me motijo liki, ki delujejo resnično kot malo zaostali.

Recimo zdravnik je takšen, da mu testenin ne bi dal skuhat. Glavni strojnik naj bi bil slep, oseba za krmilom ladje pa kot gejevska aktivistka na paradi.  Še najbolj kredibilno deluje sestra v medicinskem oddelku.

Ali je tako zelo težko dobiti ustrezen kader za vloge ali kaj? Ali je vse prilagojeno današnjim hipsterjem.

Nekaj je tudi pozitivnih stvari, prostori so voluminozni, animacije so takšne kot morajo biti, zvok ni na ravni slike…

Še kdo gleda?

Prikaži več možnosti

Veljo
Veljo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 781
  • Avtomobil: creative technologie

Po ogledu 4 epizod sem razočaran. Bolj kot zgodba v epizodah me motijo liki, ki delujejo resnično kot malo zaostali.
Recimo zdravnik je takšen, da mu testenin ne bi dal skuhat. Glavni strojnik naj bi bil slep, oseba za krmilom ladje pa kot gejevska aktivistka na paradi. Še najbolj kredibilno deluje sestra v medicinskem oddelku.

Ali je tako zelo težko dobiti ustrezen kader za vloge ali kaj? Ali je vse prilagojeno današnjim hipsterjem.

Nekaj je tudi pozitivnih stvari, prostori so voluminozni, animacije so takšne kot morajo biti, zvok ni na ravni slike…
Še kdo gleda?

Gledam, sem podobnega mnenja kot ti. Pa cel most samih žensk, glavni karakter ok, ostalo krneki. Opazi se, da se prav izogibajo konkretnem prikazu akcije ipd., kar pomeni da varčujejo na polno tam kjer ne bi smeli - pri renderju animacij borb itn.
Ko se samo spomnem Voyagerja in zgodb, pa kljub manjku renderjev, ni bilo nič motečega. Pogledal vseh 172 delov 2x, tu te pa žal že mine ob failih katere opaziš po 15minutah gledanja. Škoda.

Urejal Veljo, 08.02.2023, 19:50.

Prikaži več možnosti

krtinovec
krtinovec

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 578
  • Avtomobil: e46, e60, f39, S1000R

Recimo zdravnik je takšen, da mu testenin ne bi dal skuhat. Glavni strojnik naj bi bil slep, oseba za krmilom ladje pa kot gejevska aktivistka na paradi.  Še najbolj kredibilno deluje sestra v medicinskem oddelku.

Še kdo gleda?

To bo to. Sem pogledal vse dele. Stare serije so boljše.

I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324

Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

• Globalni moderator

Ja absolutno. Mene na primer moti kako komunicirajo med sabo na komandnem mostu. Mislim, k da so v pivnic ... pardon Starbucksu na mocca latte frapuccinu. :crazy Sam čakam kdaj bodo začel dodajat "bro" na konc vsakega stavka. :napaka Zadeva je stokratno izboljšanje STD, samo še vedno so moteči elementi. Uhura ma tut čisto preveč zgodbe not, kup ostalih pa premalo. Medicinska sestra je pa res kul, tako in drugače. :-D

Sem pa danes poslušal en podcast o Star Trek: Picard sezoni 3. Naj bi vsi prejšnji vodstveni kadri serije šli stran in so dali zadevo v roke nekomu ki ima bogato zgodovino delanja starih star-trek serij. Baje naj bi bila ta sezona 180° zasuk stran od tega kar so bile prejšnje dve in naj bi bile veliko bolj podobna good old ST-ju. Upam da res.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • Veljo, peropapero in krtinovec uporabnikom je všeč to sporočilo

simply
simply

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 931
  • Avtomobil: BMW

ST Picard S02 nisem gledal - me še čaka.  Odkrito povedano mi Picard S01 ni bil tako slab - boljše kot ostale novodobne zadeve.

ST : Discovery pa sem gledal samo S01 in mi ni bila kaj preveč všeč.

Žal imam premalo časa in potem spremljam kolikor lahko.

Vem pa, da so pri ST : SNW zraven samo velika imena produkcije in scenarija - Orci in Kruzman...

Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

• Globalni moderator

Saj ne da bi te odvračal, ampak Picard S2 je slabša od prve. Prvi del druge sezone še kar obeta, potem se pa začnejo neumne poteze ena za drugo, da vrivanje socialnega komentarja in "novodobne" ideologije niti ne omenjam.

Discovery po S1 pa tudi tone vedno globlje, pa že tako ni štartal zelo visoko.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

tinydiamond
tinydiamond
  • Uporabnik

Sam sem zgolj delni fan ST-ja, ampak Next Generations in vse filme  od posadke Enterpise sem pa z užitkom pogledal.   Serijo ST Picard sem poizkusil, ampak  je občuten vpliv  močnih ženskih likov v negativnem smislu in močno opešanega  Picarda oz. igralca.   Včasih je stvari, ki so bile uspešne v določenem časovnem obdobju enostavno potrebno pustiti v pokoju, ker je stvar takrat delovala, danes pa ne bi.   Nostalgija je lušna stvar, zato pa imamo youtube in splet in veliko dostopnega, da se popeljemo v preteklost. 

Naredili so Rebbot  Princa iz bel Aira.. A je smešen, a je dober, ima zanimive  igralce?   A ima?  Ne nima.  

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.