Smučanje in smučišča
vejetno bo izgubil malo bonitete.....
|
Prikaži več možnosti
|
Tako te je nategnila, da lahko hodiš postrani še mesec dni:laugh Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
O prokleta banda
![]() Hvala fantje:beer
Mein Kopf ist ein Labyrinth. Mein Leben ist ein Minenfeld.
|
Prikaži več možnosti
|
Ve kdo če je Kaštivnik na Kopah že odprt?
|
Prikaži več možnosti
|
Verjetno najbolj pravi odgovor... http://www.hribi.net..._kamera/kope/35 |
Prikaži več možnosti
|
Zgleda da ni bil zadovoljen ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Na nekaterih smučiščih se je dalo lanske neuporabljene karte zamenjati za aktualne z nekaj malega doplačila. Ni nujno da je karta neuporabna.
|
Prikaži več možnosti
|
Ideja za vse, ki bi se šli turno smuko izven sezone, ko je v hribih vse cenejše
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Koliko je pa kaj gužve po SLO smučiščih v teh dneh? Predvsem za Krvavec me zanima. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
zdaj so počitnice...zna biti pestro |
Prikaži več možnosti
|
Saj zato sprašujem. Hči bi rad peljal smučat, pa na kamerah online ne dobiš občutka o količini ljudi. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Pomoje je gužva, sploh ob predpostavki, da obratuje samo 6 naprav... |
Prikaži več možnosti
|
Solske pocitnice, lepo vreme, pa veter in verjetno precej zaprtih prog. Slaba kombinacija... |
Prikaži več možnosti
|
Danes je delala Tiha dolina (4seda). Avtomobilov pa do elektrarne (v soteski). Peljal s sedežnico sem se 2x. 1x sem šel peš do plaže, da sem sploh prišel do nahrbtnika… vrsta od vrha gondole do Tihe….je pa res pihalo … res niso mogli zagnati Vrha, Njivic in Zvoha… Vrh je še celo delal ene pol ure… ampak je bilo adrenalinsko… Danes bi morali zapreti smučišče! In to že takoj zjutraj…. A kaj ko bi vrgli stran en kup denarja… Jutri bo podobno… če pa pogledaš veter (npr Provreme) je pa bilo zjutraj 16 km/h…. Anemometer imajo očitno pokrit z enim sodom! https://youtu.be/WPMMNvYTEyI shorturl.at/biQW0 |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Hmm, malo prej sem pogledal na webcam, pa vrh krvavca dela, tudi na zvohu je bilo videti par ljudi. Tako da ocitno so odpirali/zapirali. |
Prikaži več možnosti
|
Škoda da nimam objavljene “hitrosti” vetra od zjutraj.
Spodaj pa dve prazni… https://youtu.be/WPMMNvYTEyI shorturl.at/biQW0 |
Prikaži več možnosti
|
Kranjska Gora je totalna štala. Sem tu že od sobote zvečer. Proge polne, naprave pogojno delujejo. Do danes se še nisem peljal z vlečnico ali sedežnico da se do vrha ni vsaj 3x ustavila, čakalne vrste po 20-30 min za večino vlečnic in sedežnic... Edino parkirišče je za policijo pa še tisto bolj spominja na močvaro kot parking, vse ostalo je pod rampami, parkiranje na ulici 1,2eur na uro 24/7... Očitno bo treba drugo leto v Mokrine ali na Gerlitzen. Karte so dražje samo 10 EUR, vse ostalo pa je s cenami tam tam... LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Se nikoli nisem razumel zakaj kdorkoli planira smucarski dopust v KG. Ajde, da tam spis, gres na wellness pa vecerjo, to je OK. Smucisce samo je nikakvo, guzve pa ze od nekdaj cist prevec |
Prikaži več možnosti
|
Raj se zapeljem še 15km naprej pa smučam na višarjah. Za tri, štiri urce čist ok smučišče. |
Prikaži več možnosti
|