Se opravičujem, očitno sem dobil napačno informacijo o finalistih, izida glasovanja pa nisem spremljal. Vseeno čestitke!
EMA 2007- Diona Dimm Team
Objavil
gasparri
, 01.02.2007, 13:05
33 odgovorov v temi
V-tec je bil prej kot Vanos!
|
Prikaži več možnosti
|
Žal nisem v Sloveniji in nisem uspel gledati izbora :( Bom pa ziher dobil kje kak mp3 tega komada, ker mi je presneto hud
![]() ![]() Skratka - upam, da vas še kje vidim ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Se bomo potrudli, brez skrbi... |
Prikaži več možnosti
|
res lepo da obstaja vsaj nekdo kot ste vi, da ne "mečete jošk" na mizo za uspeh! če boste kdaj želeli kakšno pomoč pri promociji le povejte, sem zadnje čase dosti v vašem fohu
![]()
Fotografiraj!
|
Prikaži več možnosti
|
No, tole je pa lepo slišat.
![]() Imamo nekaj idej, pri katerih verjamem, da bi nam lahko pomagal... se slišiva. |
Prikaži več možnosti
|
Se kje dobi cel komad?
![]() E30 316i, E30 316i, E39 528i, E30 320is, E30 316, E30 316, E30 323i, E30 318iT, E30 316i, E32 735iA, E28 524td, E34 525iT, E39 523i, E34 525iXT |
Prikaži več možnosti
|
Se, na You Tube, zaenkrat... seveda ti pa lahko pošljem tudi mp3 z slo in angl. verzijo... bomo naredili v bližnji prihodnosti cel album, samo kaj, ko je treba za preživetje delat še vse kaj drugega...
|
Prikaži več možnosti
|
Samo tako naprej:metalc
Edini komad, ki bi lahko v Evropi kaj dosegel ![]() Veliko uspeha še naprej.. |
Prikaži več možnosti
|
Sem ti poslal ps, pa boš moral mal spraznit mapo...ker ne gre skoz! |
Prikaži več možnosti
|
zdaj bo šlo!
Fotografiraj!
|
Prikaži več možnosti
|
Ne vem od kje našim "glasbenikom" ideja, da bodo s konceptom lanskoletnih zmagovalcev evrosonga, zmagali. Vedno naredijo naši isto. Lani so zmagali uni metalci, glej ga no, letos pr nas nastopajo neki wannabe pankerji in metalci, leta prej zmaga popevčica, leto kasneje majo naši nekaj takega,... and the list goes on and on.
Gledal sem samo odlomek unega blond pobritga ... metalca? pankerja? Ne vem kaj je bil, ker je bil komad tako bedno skup sestavljen. Pa une štajerske pedre, game over, al kaj so že. Nič novega tut pr njih. ![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Gledanost je bila 500.000 .
To, da smo se pojavili na tem festivalu, je bil vzrok gledanost, namreč, to je najcenejša promocija... pa čeprav nam je bila jasno, da s takim pristopom in tako skladbo nimamo v tekmovalnem smislu kaj pričakovat. Naša potencialna publika, ne vrti telefonov. Nas pa vseeno sliši. Kot na vseh področjih, je televoting pač "ekonomija" , ki je RTV-ju navrgel težke denarce. Ko sešteješ glasove vseh najstnikov, ki so lahko za enega izvajalca v petnajstih minutah sprožili 100 klicev, je cifra enormna... Pa še ena malenkost. Večina meni, da se na tem festivalu ne pojavljajo znani avtorji, recimo Siddharta, Šank rock, ... pa se, le pod psevdonimi se skrivajo... KER JIH JE SRAM ??? Bad image ??? Nas ni bilo sram! |
Prikaži več možnosti
|
res je take prireditve so najbolša reklama ,... sej vrjetno niste bli vsem ušeč (logika) samo je pa 100% zvišal vašo prepoznavnost , saj tut sam prvič slišim za to skupinu ,... Bravo kr tko naprej
Bencin!
|
Prikaži več možnosti
|