@bmwpower: Cvikas v kaksnem smislu?
V smislu prazne denarnice...

ma ja če mi pali dolge luči mu jst palim meglenke, če on blenda jst ne blendam..........od kar vozim ponovnoo bmw pa mi vsi silijo v tir....ko pa zažlajfam da jih spustim naprej pa noben noče naprej
![]() po AC ponoči so pa tudi neka nova pravila sem opazu, da namesto da da žmigawc ti poblenda ![]() pirc jst sm tudi 1x in to samo 1x k se mi je mudilo blendu ku bedak enmu, ga prehitu, potem mi je vozu za ritjo do doma in ko parkiram in pridem ven iz avta iz druzga avta pridejo ven štirje ki so zgledali kot 8............na srečo so bili kultivirani.............jst pa osran da se me je vohalo na kilometer ( sevda metaforično rečeno ne dobesedno) od takrat naprej nikoli več................... kdo so pa divjaki se pa ve, neglede iz kje so in kak avto vozijo........al je 500KM al 55KM.......to so idioti, ki samo mislijo da znajo vozit, no rally bi že znali vozit ampak po navadnih cestah definitivno neznajo LP |
Prikaži več možnosti
|
Hja večkrat se je meni podobno pripetilo. Od daleč poblendaš nič počasi prideš za rit in nič poblendaš parkrat nič. nič nič. V trenutku mi še zavoro pohodi češ "jaz sem na prehitevalnem vozim 100 po avtocesti in ne mi morit k pač sm nesamozavesten kmet"
![]() Za tem nižja desno mimo njega, pred njega in tako zabremzam da se mi je zanč skor zaletu v rit skratka cvilile gume nato pa v nižjo in gas... Skratka občutek da se je posral totalno me zadosti ker ne prenesem takih egoističnih kurcev. Ker tudi sam ko vozim normalno se umaknem iz prehitevalnega pasu oz voziš tako da veš da nisi sam... LP |
Prikaži več možnosti
|
Enako pri meni. Zadnjič mi ena teta s puntotom vozi po prehitevalnem pasu 90 km/h se pog po telefonu in še rahlo zavira mislm ![]() ![]() LP ![]() Originalni rezervni deli BMW www.olje-dg.si/bmw Ford www.olje-dg.si/ford |
Prikaži več možnosti
|
Po pravici povedano takih budal je na cesti malo morje in to malo morje se raste, tko da nima smisla tuki neki jokat. Vem kako je to ker se mi je ze dostkrat zgodilo ampak mam pa enga soseda z alfo k je mau usekan in usakic k ga kdo izsili prizge zmigovc in zacne trobit v smilsu da naj ustavi da mu da 2 vzgojne.Enkrat mu je se celo en vstavil in je sosed ze su vn iz avta pa do njega nakar je un samo po gasu
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
to je pa tud res...se dobijo pacijenti ki vozijo 100km/h ali manj po prehitevalnem in se ne umaknejo, ko se jim zadaj približa vozilo.Ponavadi takrat ne zaleže niti blendanje ali piskanje:napaka ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Dokler ne bo tvoj sosed ustavil enga 150+kg z roko kot cilinder od kopača, pa pomožnosti še z nožem v roki in ki mu je vseeno če je koga oviral ali ne ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
točno tako ![]() ampak best body.......to kar ti narediš je isto kot on naredi tako da se spoščaš na njihov novo kar spet ni lih najbolj pametno, je dobra lekcija ampak vseeno ne lih najbolša LP |
Prikaži več možnosti
|
Ja vedno prva reakcija ni najboljše vendar navkljub temu imam kulturo vožnje, torej če se odločim peljati z M5 100 se peljem po voznem pasu da ne ogrožam ostalih ki vozijo 130+. če pa prehitim naredim to z ustreznim manevrom in nazaj na vozni pas. Sicer je pa tako kazen če voziš po prehitevalnem pasu. Samo policaji to premalo izvajajo teh kazni samo tu je problem. Tudi sam vozim po prehitevalnem največkrat vendar sem takrat dejansko tisti ki prehiteva. LP |
Prikaži več možnosti
|
Poln norcev je, jz sm mel nesrečo z enim k je po prehitevalnem vozu 80(jz pa mal več)in nism mogu zabremzat dovolj hitr:napaka
mater mu:fight Aja blendat sm mu začel že 300 metrov nazaj pa ne j***
Pot dolga tisoče kilometrov, se zmeraj začne z enim samim korakom
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jst pa takšne, ki na prazni avtocesti vozijo po prehitevalnem pasu samo po desni prehitim. Sploh se ne obremenjujem s tem, "blendam" redkim.
Ko pa sam vozim 100 km/h se vedno vozim samo po voznem pasu, na odsekih, kjer je še pas za počasna vozila se umaknam na skrajni desni pas in tako puščam hitrejša vozila mimo, če pa moram prehiteti še počasnejša vozila, pa predhodno spremljam vozila za seboj in pričnem s prehitevanjem takrat, kov vidim, da nikomur ne bo potrebno zmanjšati hitrosti zaradi moje počasne vožnje. Raje sam malo zmanjšam hitrost in počakam hitrejšega za menoj, kot da bi bilo potrebno njemu zavirati zaradi mene. Drugače pa na avtocesti skoraj več časa namenim vzratnim ogledalom in dogajanju za menoj, kot pa dogajanju pred menoj. Najbolj mi gredo pa na jetra hitri vozniki, ki ti "blendajo" in se ti "prilimajo" na izpušni sistem, ko prehitevaš kakšen avtomobil ali tovornjak in je povsem živčen za teboj. Kaj pa naj storim v tistem trenutku, se odmaknem v bočno vozeče vozilo. ![]() ![]()
Ženske imajo problem za vsako rešitev !
|
Prikaži več možnosti
|
Saj se da, ma tud to je nevarno. Ko sem se, še s starim BMWjem, peljal po Ajdovski obvoznici(priznam, takrat je bila hitrost 200+) sem pričel dohitevati predmano se vozeče vozilo. Na celi AC sva bila samo jaz in on in on je vozil po "prehitevalnem" pasu,koga je pa prehiteval pa nevem:crazy.Uglavnem, jaz sem ravno zato da se izognem blendanju, hotel vozilo prehiteti po desni.Ko pa me je vozilo zagledalo da se mu z veliko hitrostjo približujem, se je tik pred mano vrnil na "svoj" pas in tako skoraj povzročil prometno nesrečo, v kateri bi bili zagotovo vsi mrtvi...K sreči je opazil da sem tudi jaz na desnem pasu in da močno zaviram(zadek mi je že plesal levo/desno) in da verjetno ne bom mogu zmanjšat do njega in se je zadnji moment umaknil nazaj na "prehitevalni" pas....ufff....jaz pa z 1kg dreka v hlačah lepo počasi naprej... ![]() Zato pa ni brezveze omejitev na obvoznicah 100km/h in na AC 130km/h:ok ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tudi na nekaterih odsekih obvoznice je omejitev 130km/h, to pa zato, ker se tisti odsek smatra kot avtocesta. Tako, da je potrebno gledati, kdaj prideš v območje zelene table in kdaj se voziš v območju modre table.
Ženske imajo problem za vsako rešitev !
|
Prikaži več možnosti
|
Sorodna tema:
Verjetno ste že doživeli: Tovornjak, ki pelje 82 km/h, gre prehitevat tovornjaka, ki vozi 81 km/h ... Zadnjič, v bližini Celja je čeh prehiteval romuna ... za crknt! |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Se mi je to že zgodilo, ko je nek tovornjakar prehiteval drug tovornjak, mislim pa da sta imela razlike v km/h le 3-4km/h in potem je to trajalo kakih 5 minut da ga je prehitel! Tak da za popizdit! ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]()
Pot dolga tisoče kilometrov, se zmeraj začne z enim samim korakom
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tudi jaz sem včeraj imel opravka z debilom, ki mi je na prazni AC zavil iz voznega na prehitevalni pas, čeprav pred njim ni bilo nikogar ... jaz pa sem vozil kot zadnji v koloni 5ih motoristov po prehitevalnem pasu.
Očitno je bilo vozniku črnega karavan pasata z NM registracijo zelo hudo, ker ni zmogel vožnje v družbi ![]() ![]() Ko sem videl kaj mi je pripravil sem z majhno spremembo smeri nakazal, da bom šel po desni, kar je opazil in šel takoj zapret še tisto stran skoraj na odstavni pas ... jaz pa sem bil medtem že tako blizu, da sem se samo malo vrnil na levi pas in šel brez problemov mimo, ker je prepozno opazil finto "žmigavc desno - volan levo" ... ![]() Njegovega kasnejšega blendanja in poskakovanja v kabini pa ne bi posebej omenjal ... ![]() Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
...in zdaj počakaj , boš videl na kakem WV/AUDI forumu: Naslov teme:Norec z BMW na ACju!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|